Şimdi Ara

Gençler sakın böyle düşünmeyin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
7
Favori
11.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    DOGE'ler Hayırlı Olsun Hocam Gençler sakın böyle düşünmeyin!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    Mesajlarınız çok unique hocam. Ne zaman okumaya başlasam siz olduğunuzu anlıyorumGençler sakın böyle düşünmeyin! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce sağlık. sağlığınızın kıymetini bilin. Sağlık olduktan sonra gerisi gelir. Sağlık olmayınca paran olsa da anlamı olmuyor

  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    al satla gün geçmez bi gün bir ayıya düşeriz olanı görürsün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep de tuzu kuru olanlar "ben paraya önem vermiyom hacı yaa" ayağı yapmıyo mu


    ulan yarın gel sabah 8 akşam 10 mesaiye başla asgari maaşla bak bakalım para önemli miymiş değil miymiş

  • Bu ülkede Paran kadar adamsın gerisi felsefe


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri yine parayı yönetememek ile paran olmaması konusunu karıştırmış. Ülkemizde insanlar daha nerede hata yaptıklarını çözmekten aciz hemen suçu gördükleri ana ögeye yani paraya, dış güçlere vs vs gibi yerlere atıyor. Para kesinlikle mutluluk getirir, bir kişi parası olup mutlu olamıyorsa parayı yönetemiyor, para O'nu yönetiyor demektir.


    Ayrıca bu tür konularda hemen önce sağlık diyenler çıkar. La konu ile ne alaka, paran yoksa sağlıklı olacağının garantisi mi var? Parası olanın hasta olması ile olmayanın hasta olması bir mi ayrıca.

  • Paraya önem vermeyenlerin evleri arabaları, tarla, arsa vb var. Onların önem vermedikleri para Türk Lirası. Dolar altın falan da severler.

  • benim dedem ve bütün akrabalarım akp'li ve çok dindardırlar. sorsan "bu dünya yalan, maddiyat yalan" masalını anlatarak yaşadılar.

    ama, akrabalar arasında parasız olan herkes hep ezildi. yine akrabalar içinde iyi para kırmış iki akrabam var, biri dayım olur, diğeri de gene başka bi akrabam, bu ikisi kendilerine rus alıp ikinci aileyi kurdular. dikkat, boşanmadılar bile.

    eski karıları önce karşı koymaya çabaladı, baktı olmuyo, kabul etti.
    parasız olan eniştelerimi falan ezen dedem de, önce karşı koymaya çabaladı, baktı olmuyo, kabul etti.

    sözde paraya önem vermeyen bu akrabalarım aslında paralı olan ve her boku yiyenlere ses çıakrtamadılar, onlara taptılar.
    öte yanda, parasız olan ama çok düzgün ama olan 1-2 akrabamı ise ömür boyu ezdiler.


    bu ülkede parasızsan ezerler. gerisi yalan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Birileri yine parayı yönetememek ile paran olmaması konusunu karıştırmış. Ülkemizde insanlar daha nerede hata yaptıklarını çözmekten aciz hemen suçu gördükleri ana ögeye yani paraya, dış güçlere vs vs gibi yerlere atıyor. Para kesinlikle mutluluk getirir, bir kişi parası olup mutlu olamıyorsa parayı yönetemiyor, para O'nu yönetiyor demektir.


    Ayrıca bu tür konularda hemen önce sağlık diyenler çıkar. La konu ile ne alaka, paran yoksa sağlıklı olacağının garantisi mi var? Parası olanın hasta olması ile olmayanın hasta olması bir mi ayrıca.

    yani zaten fakir olsan doğru düzgün sağlıklı yemek yiyemiyosun, enginar olmuş 6TL, yahu tek kişi yemeğin yanında enginar yiyeyim desen minik bi kase enginar için 10TL'yi gözden çıkarmalısın.

    benim tanıdıklarım arasında kanser olanlar oldu, hepsi de para yardımı toplama derdine düştüler. bir tanesi de dükkanını satıp ordan gelen para ile tedavi oldu.

    şimdi ben kendim kanser olmadığım için muayene sürecinde neden paraya ihtiyaç durdular orasını bilemiyorum, sözde hepimiz sigortalıyız ama ben size gerçekte şahit olduğumu söylüyorum. benim gördüğüm kanser olan herkes paraya ihtiyaç duyuyo tedavi için.

    para herşeydir. hayatta senin yaşamak için elde etmen gereken her şey para karşılığında elde edilir.

    anne-baba ilişkileri bile paraya bakıyo. sen doğru düzgün para kazanmayıp da 20'den sonra anne evinde devam edersen, zamanla anne-baban senin tepene çıkmaya başlarlar. %90 bu böyledir. ama sen adam gibi para kazanırsan, aynı evde yaşasan bile tepene çıkmazlar, bide paran ile yakın mesafeden ev tutup orada kendin yaşamaya başlarsan anne-babanla aran daha önce hiç olmadığı kadar iyi duruma gelir. %90 bu böyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Haziran 2021; 18:36:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Para hiçbir zaman sizin değildir,o bir ilüzyondur.Çok zengin bir çocukluk-gençlik yaşadım,babam sağolsun,sonra tam o parayı hakkıyla yiyeceğim zaman bir gecede hepsi gitti...Önemli olan onu tekrar kazanabilme yetenekleridir.Bu yetenekler sizindir işte,insan erdemlerine zarar vermeden,beklentisini asla arşa çıkarmadan ve en önemlisi kimse ile kıyaslamadan yaşarsa paranın varlığı mutluluk getiririr.Evrensel ahlak çerçevesinde,insanı insan yapan erdemlerini göz önüne alarak yeteneklerinizi geliştirirseniz belki çok zengin olmazsınız belki olursunuz ama mutlu olacağınız garantidir ve bu mutluluk bir ilüzyon değil ,mutlak mutluluktur.

  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu bep20 adresi hep aynı mı. Btc de de aynısı çıkıyor diğerlerinde de. Mesela airdroplarda binance smart chain cüzdanı ve ethereum cüzdan adreslerini istiyor. Bunlara bep20 verince olmuyor mu? Bana gönderdiğin 0.0000055 miydi ne işte btc yi gönderdiğin adres hepsi için mi geçerli. Ben grafiklerden az çok anlıyorum ama bu tür cüzdan falan işinden hiç anlamıyorum.

  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ederim beni mahcup ediyorsunuz yahu Gençler sakın böyle düşünmeyin! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel anlatmaşsnz ama çok bir şey istemiyoruz maaşımızla araba ev alsak uzun vaade de yeterdi fakat ülke şartlarında imkansız oldu
    Peki neye kime çalışıyorum birileri zengin olması içinmi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 20 Haziran 2021; 20:27:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam, Hesabınızdaki BEP-20 adresi Binance Smart Chain ağını destekleyen bütün Coin'ler için aynıdır. Sistem Kısaca Şöyle Çalışıyor, adresinize yollanan BEP-20 Tokeni; Binance Smart Chain Tarafından otomatik olarak algılanıyor ve işleme koyuluyor. Airdrop'larda ise Binance Smart Chain (BSC) cüzdanı istediklerinde bunu verebilirsiniz ANCAK, Ethereum'da istedikleri genellikle ERC-20 ETHEREUM cüzdan adresi oluyor BEP-20 olmuyor, ona dikkat etmekde fayda var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parasız mutluluğu 50-60 sene önce yaşayan insanlar biliyordu. Bu devirde öyle bir dünya yok, ha parasız yaşanmaz demek değil bu. Yaşanır ama isteklerinden, ihtiyaçlarından büyük oranda taviz verip tatsız tuzsuz bir hayat yaşarsın.

    Bu arada "para varsa kadın da var" moduna hiç girmeyin. Para için gelen kadından hayır gelmez. Evlenip işini okulunu bırakıp senin paranı yiyecek kadından uzak dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın niye para için gelmesin ki? İnsani düşünün siz fakir insan peşinde mi koşarsınız. Paragöz olması ayrı konu para içinde tercih etmesi ayrı konu. Herkes iyi bir yaşam sürmek ister. Kaldı ki forumlarda, filmlerde çokça yazılır ama ben fakir çocuk, zengin kız hikayesi bu yaşıma kadar hiç görmedim. Kızlar ben bildim bileli maddi durumu biraz iyi birisi ile evlenmek ister ve evlenirde.


    Parasız bu devirde yaşanmaz kendimizi kandırmayalım ve insanlar birilerini tercih ederken parayı da bir kriter olarak kullanabilir. Eski devirde mahalle kültürü, temel ihtiyaçlar, hayattan beklenti çok farklı idi.


    Örneğin biz çocukken gider bir evde TV'de çizgi film izlerdik kimse evden kovmazdı şimdi zor, çoğu piknik alanında tesis yoktu ücretsiz birçok aktiviye yapardın şimdi adım atsan para, eskiden teknolojik aletler olmazsa olmaz değildi fakat şimdi cep telefonu,bilgisayar hatta tablet bile olmazsa olmaza yükseldi vs vs.


    Bugün mimimum 5 bin tl kazanmayan birisi ne yaşar ne mutlu olur. Zaten birşeyler alayım filan dersen ev gibi 10 bin TL altı kazananın bunları alması imkansız artık.


    @SouL InvictuS





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.