Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Dostum eger turkiyede biraz buyuk bir sehirde yasiyorsan helsinki disinda her sehir sana koy gibi gelir cunku bes milyoncuk nufus var ve buyuk bir alana yayilmis.Hani pazar veya bayram sabahlari herkes evinde olur sokaklar caddeler bombos olur ya burda her zaman o sekilde sadece kaldigim yerde degil ulkenin bir ozelligi sessiz ve sakin olmasi zaten.

Yasitlarimda var tanistigim ancak cok ice kapaniklar kolay kolay dost olamiyorsunuz burada ancak tanimadiginiz biriyle ayni yerden gecerken veya goz temasi kurdunuzda selam veriyorlar hemen

Birde kirppitori denilen ikinci el dukkanlari var bolca her sehirde,sifir urunlerde satiyorlar.Bende baskasinin eskisini giymem,bedava verseler almam diyenlerdenim ama bu insanlar cok temiz kullaniyor bazilarini sifir diye al sat o derece ve fiyatlari ve urunleri gorseniz. 2 euro ya wapcam,1 euroya philips alarmli radyo,10 euroya nokia teller var renkli ekranli.

hocam gerçekten çok güzel. Fakat ben sitede mesela almanya seçtiğimde her program 3 senelik gibi görünüyor. Kısa süreli programlar yok mu?

• Bu sene gec kaldim artk seneye ya ara tatilde yada yaz tatilinde kısa donem denemeliyim kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben üniversite öğrencisiyim ama bi ara dersleri ekip 2 haftalık gidebilirim fakat 2 haftalık bi organizasyonu nasıl bulabilirim ? ingilizcem kendimi kurtaracak kadar var.
  • Ölmezsem gitmek istiyorum

• beyler danimarka vize vermiyormu bize ya bu seferde türk vatandaşlarına vize zor oldugundan şuan sizi kabul edemiyoruz gibisinden red cevabı aldım
  • bi hayırdır çek siz merak etmeyin verirler falan de ya nasıl vermez sen oraya avrupa birliği tarafından gideceksin elbette vermesi lazım
  • Agh bir insan en fazla 2 kere toplamda en fazla 12 ay katılabiliyormuş doğrumu

yani 3 tane 5 aylık.yada 1 tane 12 aylık+ bi tane 2 aylık gibi olmuyormuş.Doğrumu
  • Gayet ilgi çekici bi proje peki bu projeye iki arkadaş birlikte hatta 3-4-5 arkadaş birlikte gidebilme şansımız varmı? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Agh bir insan en fazla 2 kere toplamda en fazla 12 ay katılabiliyormuş doğrumu

yani 3 tane 5 aylık.yada 1 tane 12 aylık+ bi tane 2 aylık gibi olmuyormuş.Doğrumu

totalde 12 ay süreniz var ister 2 ay ile doldur ister tek part ile. ben şahsen gittimmi 12 ay gitmeyi yeğlerim
  • ne zamandır agh ne katılmak isterim, bir türlü elimi taşın altına sokup ta uğraşa giremedim. şimdi hedefim önümüzdeki yaz tatilinde br projeden kabul alabilmek
    sadece ingilizcem var intermediate seviyesindeyim sanıyorum hiç değilse evs sayfasındaki projeleri , ne beklediklerini vs. doğru düzgün anlayabiliyorum :)
    anladığım kadarıyla yapmam gereken yılmadan sürekli uğraşmak, bir şekilde sonunda istenilen bir proje bulunabiliyor. bu konu son zamanlarda pek hareketli değil galiba :)
  • Hocalar 2014 yazi kisa donem icin ne zaman gorusmeler baslanmali

• quote:

Orijinalden alıntı: N3xT-Xp

Hocalar 2014 yazi kisa donem icin ne zaman gorusmeler baslanmali

Kasim aralik gibi basvurunu yap hocam,Finlandiya dusunursen benim kurulusum dort proje icin gonullu alicak 2014 yazinda.

• Beyler hazırlıkta kaldım 3-4 ay boş duracağıma böyle birşey yapayım dedim hem ingilizcede gelişir . Ama başvuru için ekimi beklemelimiyim yoksa bazı acil projeler filan var 2-3 gün baş vuru süreci genelde 1-2 hafta onlara kaç defa gidebilirim araştırdığımda uzuna birkere gidebilirsiniz kısalara ise toplamı 12 ay olana kadar diyordu bu doğrumu yoksa sayı sınırı varmı ? ve Türkiyede önerebileceğiniz gönderen vakıf varmı
  • 9 eylül kabul günü diyor yeni yok hiç ?
  • varmı arkadaşlar bir gelişme bu sıralar giden veya boşta bekleyen proje bilen ?? sitesini vermeyin sadece bazen seçilenlere şu kadar kişi daha alıcazfalan deniyormuş duyduysanız diye :P
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    Nasıl gidiyor neler yapıyorsun Finlandiya'da . Bir kaç fotoğraf paylaşır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: N3xT-Xp

Hocalar 2014 yazi kisa donem icin ne zaman gorusmeler baslanmali

Kasim aralik gibi basvurunu yap hocam,Finlandiya dusunursen benim kurulusum dort proje icin gonullu alicak 2014 yazinda.

hocam yaz icin ben finlandiya dusunurum ozelden konusabilir miyiz mumkunse bi kac sorum olucakta

birde genel olarak bir sorum;

yesil pasaportluyum ve kisa donem yaz veya okulumu cok engellemicek projelerde yer almak istiyorum. sizce evs turkey facebook sayfasindan urgent call duyurularinimi takip etmeliyim databaseden basvurmali miyim?

• Konuyu güncelledim,Videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar ilk mesajda
  • ben şuan 17 yaşındayım seneye düşünüyorum 18 olunva.peki şimdiden başvurabilir miyim yinede?
  • Konu çok durulmuş. Bu arada siteden proje aradığım zaman yeni proje çıkmıyor hepsinin tarihi geçmiş. Bilmediğim bir olay mı var?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.