Bildirim
Gençler Battlefield server.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ilginc. -
Güldürdün. -
-
Home serverdan bahsediyorsun sanırım 256k Upload 3-4 kişi kaldırır.Ama BF de çok sağlam bir sistem gerekli diye biliyorum.İp yanlış vermişsin internetteki ip ni vericeksin diyer oyuncuların bağlanması için ve listede görünmesini istiyorsan açman gereken portları araştır.Konu çok komik olmuş doğrusu -
herşey bi yana ip adresi bomba.. 127.0.0.1 olmasını beklerdim -
Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz -
Tabi girmeniz için benim serveri açık tutmam lazım :D girecek varsa açıcam boşuna kasmıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: jsMel
Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz
Bende dahil herkes sazan.avi olmuş :) Bunu baştan açıklasaydın keşke... -
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
quote:
Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz
Bende dahil herkes sazan.avi olmuş :) Bunu baştan açıklasaydın keşke...
Sövmeye gelmiştim iyi oldu gördüğüm
-
hahahahhaha -
quote:
İnternet üzerinden server açtım. Serverlerde ping sorunu falan yaşayan yada sıkıcı kurallardan oynayamayanlar gelebilir. Ip üzerinden giriş yapılıyor listede bulamazsınız. IP:192.168.1.101
mesajı yenı gordum hıc gulecegım yoktu , kamera sakası sanırım kameralar nerde nereye el sallayalım
-
"everyday i'm trollin'." -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X