Şimdi Ara

Gençler Battlefield server.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden server açtım. Serverlerde ping sorunu falan yaşayan yada sıkıcı kurallardan oynayamayanlar gelebilir. Ip üzerinden giriş yapılıyor listede bulamazsınız. IP:192.168.1.101

• Ilginc.
  • Güldürdün.
  • Home serverdan bahsediyorsun sanırım 256k Upload 3-4 kişi kaldırır.Ama BF de çok sağlam bir sistem gerekli diye biliyorum.İp yanlış vermişsin internetteki ip ni vericeksin diyer oyuncuların bağlanması için ve listede görünmesini istiyorsan açman gereken portları araştır.Konu çok komik olmuş doğrusu
  • herşey bi yana ip adresi bomba.. 127.0.0.1 olmasını beklerdim
  • Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    🌆 Gta 5 Fivem Türk Server
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi girmeniz için benim serveri açık tutmam lazım :D girecek varsa açıcam boşuna kasmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jsMel

Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz

Bende dahil herkes sazan.avi olmuş :) Bunu baştan açıklasaydın keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Gençler :D battlefield 2 den bahsediyoruz :D ne sistemi. Rahat kaldırıyor. Liste görünümü için kira istioyr diye biliyorum :D açtıgımda ip yi ben koydum. Onu yazınca giriyor. Denedim oluyor :) Yaa can sıkıntısı :D girin oynayın işte. Admin olmanın zevkini tadayım biraz

Bende dahil herkes sazan.avi olmuş :) Bunu baştan açıklasaydın keşke...

Sövmeye gelmiştim iyi oldu gördüğüm

• hahahahhaha
  • quote:

İnternet üzerinden server açtım. Serverlerde ping sorunu falan yaşayan yada sıkıcı kurallardan oynayamayanlar gelebilir. Ip üzerinden giriş yapılıyor listede bulamazsınız. IP:192.168.1.101

mesajı yenı gordum hıc gulecegım yoktu , kamera sakası sanırım kameralar nerde nereye el sallayalım

• "everyday i'm trollin'."
  •  Gençler Battlefield server.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.