Şimdi Ara

Genç yıldız yuvadan uçuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Ayda 900 TL maaşla oynayan Semih Ergül, kulübün profesyonel sözleşme tekliflerini geri çevirdi. A2 takımında 22 gol atan Semih, büyük ihtimalle Stuttgart’a gidecek.

BOBiC iLE GÖRÜŞECEK

GENÇ golcü için Stuttgart’ın sportif direktörü Fredi Bobic çok istekli... Bobic ile Semih önümüzdeki günlerde görüşecek. Stuttgart, Semih Ergül için Fenerbahçe’ye 220 bin Euro yetiştirme bedeli ödemeyi de kabul etti. Semih’i direkt olarak A takım kadrosuna alacak olan Bobic genç futbolcunun olarak Stuttgart A takımının rotasyonunun içinde olmasını istiyor.

Kaynak:FANATİK

• Takımda zaten altyapı yok. Olanı da kaçmaya çalışıyor
  • 900 tl maaş nedir ya ben bile fazla alıyorum.A takımındaki maaşa bak birde a2 ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

900 tl maaş nedir ya ben bile fazla alıyorum.A takımındaki maaşa bak birde a2 ye

aslında mantıklı.profosyonel sözleşmeye imza atsan maaş neredeyse 50 katına falan çıkacak.bunun bilinciyle kendilerini göstermeye çalışacaklar.hoş bizde o kadar parayı el kadar çocuğa verince o çocuktan hayır gelmez,gelmiyor da.
  • Bölgesel amatör liginde daha çok kazanır la. Küfür gibi para.
  • M.O.D kullanıcısına yanıt
    yanlış anlaşılmasın semih ergün fena değildir yeteneklidir ama izlediğinizde "oha kim lan bu adam" demezsiniz bi recep yada salih gibi değil. ben ztn fenerbahçenin onu prof yapmak istediğinden bile şüpheliyim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

900 tl maaş nedir ya ben bile fazla alıyorum.A takımındaki maaşa bak birde a2 ye

aslında mantıklı.profosyonel sözleşmeye imza atsan maaş neredeyse 50 katına falan çıkacak.bunun bilinciyle kendilerini göstermeye çalışacaklar.hoş bizde o kadar parayı el kadar çocuğa verince o çocuktan hayır gelmez,gelmiyor da.

oldu olacak ekmek vermesinler ölmemeyi başarabilenler a takıma geçsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğan Tek Teker Pati Çekiyor...?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.