Şimdi Ara

Genç Yaşta Kalp Krizi Geçiren

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar herkese, erken yaşlarda (20-40) kalp krizi geçiren var mı aranızda merak ettim. Benimde göğsümde fena bir ağrı koldauyuşma vardı 1 ay öncesinde, cesaret edip gidemedim ama ağrı kesicilerlebiraz dindirdim şimdi de cesaret edemiyorum. 1 ay sonrasındakalp krizigeçirdiğim belli olur mu ? Ya da daha önce geçiren oldumu konuşmak istediğim bazı durumlar var.

• Anksiyete detected ilk once kardiyolaga git bir seyin olmadigini ogren sonra psikyatrya git anksiyete tedavisjne baslasinlar 6-12aya bir seyin kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok gerçekten buyaşlarda forumda kalp krizi geçiren birileri var mı sormak istediğim bazı şeyler var. Anksiyete bozukluğu değil. Kalp kapakçıklarında da esneme vardı.
  • Kardiyolojiye git bi gorun, ekg ne baksinlar.Kan tahlili yapilsin ne olur olmaz..

• Doetum buraya yazacagina gitsene ya acile falan.
    Kriz agrisi noktasal degil bokgesel olur diye biliyorum.
    Doktora gitt

• mlhzkn M kullanıcısına yanıt
    37 Yaşındayım , geçtiğimiz haziran ayında kriz geçirdim , 3 tane stend takıldı , sol kolda dayanılmaz bir acı ile başladı , sırtıma vurdu sonra ağrısı , kesinlikle kan tahlili yaptırmalısın
  • 24 yaşındayken 3 Kere kalp krizi geçirdim 3ude aynı ay icindeydi

Bütün testleri yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı zaten birdahada öyle birşey yasamadim sukur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem ve şizofreni
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kalp krizi geçiren arkadaşlar sigara kullanıyor musunuz, kaç senedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Bu kalp krizi geçiren arkadaşlar sigara kullanıyor musunuz, kaç senedir?

bak dostum ben 14 yaşından beri sigara içiyorum günde 1 paket hatta bazen günde 2 paket. 24 yaşındayım 22 yaşında yazın simitçide çalışırken birden gözüm karardı gözümü hastanede açtım. kalp krizi geçirmişim. gerisini sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşi sevmez

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Bu kalp krizi geçiren arkadaşlar sigara kullanıyor musunuz, kaç senedir?

bak dostum ben 14 yaşından beri sigara içiyorum günde 1 paket hatta bazen günde 2 paket. 24 yaşındayım 22 yaşında yazın simitçide çalışırken birden gözüm karardı gözümü hastanede açtım. kalp krizi geçirmişim. gerisini sen düşün.

Yaşlar aynı. 16 yaşımdan beri içiyorum ben de. Boy - kilo ne kadar, kansızlık vs. var mı?

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    boy 1.78 kilo 65 ama acayip zayıf gösteriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşi sevmez

boy 1.78 kilo 65 ama acayip zayıf gösteriyorum.

Boy kilo da aynı aşağı yukarı, ben de zayıfım. 8 senedir kullanıyorum. Allah göstermesin bi sıkıntı çıkmaz. inşallah Çıkmadan bırakırım.

• ailende genç yaşta ölen varsa risk vardır. aort stenozu ve hipertrofik kardiomiyopati genç yaşta ani ölümün en sık sebeplerindendir. kardiolojiye görünmende fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.