Şimdi Ara

genç türkcellilere sinema bileti kampanyası ne zaman sona eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar genç türkcellilere sinema bileti kampanyası ne zaman sona eriyor? ocak sonu diyenler var şubat sonu diyenler var.ocak sonu ise tabi bugün sona ermiştir.

• 15 mart diye biliyorum
  • ya bende ocak sonu die biliyorum ama inş 15 marttır
  • 'gnçtrkcll' Kategorisine Ait Arşiv
    GençTurkcell Üyeleri Sinema Kampanyasının Uzatılmasını İstiyor
    1 Şubat 2006 Çarşamba
    GençTurkcelliler bir sinema bileti alana bir bilet bedava kampanyasının devam etmesini istiyor. Turkcell’in daha önce şubat ayını da kapsayan kampanyanın erken bitmesi tepki çekti.
    Şubat ayındaki filmleri de kampanya kapsamında seyretmek isteyen Genç Turkcell’liler Turkcell daha önce duyurduğu gibi kampanyanın Mart başına kadar devam etmesini istiyorlar. Özellikle sezona giren iyi filmlerin ve yaklaşan sevgililer gününün […]

gnçtrkcll | Yorum yazmak için tıklayın. »

Genç Turkcell Sinema Kampanyası Bitiyor
    23 Ocak 2006 Pazartesi
    Daha önce Mart ayı başına kadar süreceği açıklanan gnçtrkcll sinema kampanyası 1 ay erken bitiyor. Kampanya süresi kısaldı ve kampanya sonu Şubat başına çekildi.

alıntıdır....

• Kampanya bitti maalesef bari kurtlar vadisinide alsaytdı icine
  • bu da sinemaların oyunu işte.... cuma günü kurtlar vadisi vizyona girecek.... biletler yarı fiyatına diye bilen halkım çoluk cocuk toplayıp gidecek... ee pahalıymış hadi çıkalım diyemeyecek ve de kurtlar vadisini izleycek olan 2-3 milyon insandan bilet paralarını yürütecekler.... bu kampanya için dava açılsa bile sinemaların filmden kazanacağı para tazminat için ödeyeceği parayı kaça katlar tahmin edemiyorum....
  • Hala devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.