< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 16 Temmuz 2023; 10:26:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Genç mimar kendi köpeğinden bulaşan kuduz hastalığı ile vefat etti

-
-
Aslında burada üzerinde durulması gereken bir konu da vefat eden arkadaşın köpeğinin kuduz aşıları tam mıydı?
Eğer aşıları tamsa o zaman sahipli köpeklere yapılan aşılar da etkisiz demektir ve durum çok daha vahim bir hal alır.
Eğer sahipli köpeğin kuduz aşıları tam değilse zaten olayda vahim bir hata yapılmış demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 14 Temmuz 2023; 13:58:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir de böyle bir açıklama yapılmış mimarlar odası tarafından
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kuzgun leste ama devlet basta degil.
-
Sokakta köpek olmamalı. Yarın ciddi bir kuduz salgını çıkabilir. 95 lerde İstanbul da olmuş baya.
Bazıları da konuyu kitletiyor. Hayatlarında hiçbir insan sevmemiş bunları herhalde mutluluğu köpeklerde arıyorlar. Veya bu işten nemalanıyorlar.
-
Haberleri cımbızla toplayıp buraya propaganda konusu açıyorlar
3-5 tane sorunlu üye de her seferinde gelip yorum atıyor
-
Gencecik insanlar , cocuklar önlenebilir bir hastalığa önlem alınmadı için, sokaklara hayvan suruleri salindigi jcin can veriyor.
Daha kaç kurban gerekiyor !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha çok kurban gerekiyor. insanoğlundaki para hırsı başka hiç birşeyde yok.
Mimarın 4 doz kuduz aşısı yapıldığı halde neden öldüğü araştırılıyormuş.
https://medyascope.tv/2023/07/13/sanliurfa-siverekte-kuduz-asiya-ragmen-can-aldi-kopegi-tarafindan-isirilan-mimar-lutfu-serayin-olumu-uzerine-sorusturma-baslatildi/
birilerinin algı yapmaya çalıştığı gibi rahmetli aşıyı geç yaptırmamış. zamanında yaptırmış ama aşı işe yaramamış. sebebi araştırılıyor. üzerini ört bas etmezlerse gerçek sebebini öğreniriz.
ayrıca mimarı ısıran köpek de mimarı ısırdıktan 2 gün sonra kuduzdan ölmüş. böyle bir durumda kim aşı yaptırmayı ihmal edebilir ki? adam ısırıldığı gün hastaneye gitmiş ve aynı gün (12 haziran'da) kuduz aşısının ilk dozu yapılmış. zaten yapılan aşıların listesini ilk mesaja eklemiştim.
Yapılan aşıların listesini tekrar ekliyorum:
https://store.donanimhaber.com/1f/25/a2/1f25a261230b1d5910a1deb917e6d31a.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Temmuz 2023; 7:22:22 >
-
bu arada hayvan hakları aktivisti görünümlü bazı karanlık tipler algı çalışmalarına başlamışlar. her zamanki gibi ne zaman bir insan, köpekler yüzünden ölürse veya zarar görürse, hemen 3-5 tane köpek zehirleyip acındırma ve konuyu başka tarafa çekme faaliyetlerine başlıyorlar:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Temmuz 2023; 9:47:35 >
-
Kuduzun ne kadar tehlikeli bir şey olduğunun farkında değil insanlar. Çok ciddi acı içinde ölüyorsunuz ve günler sürüyor. Ben anlamıyorum evladı olan insanlar neden halen sokak köpeklerine, sokak hayvanlarına dokunma diyor? Evladın ve geleceğin mi önemli yoksa dışardaki başıboş köpek mi ? Cidden bu tarz insanlar çok acil psikolojik destek almalı. Çok acil sokak köpekleri kısırlaştırıp kontrol altına alınmalı. Sokakta hayvan olmamalı. Gözümle görüyorum çöplerden yiyor hayvanlar bu hayvana hastalık nasıl bulaşmasın?
Not: Bende hayvanları seviyorum fakat sokakta değil evcil olursa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 15 Temmuz 2023; 10:3:42 > -
bir kısım insan mama lobisinden para kazanıyor. bu yüzden 3-5 insan ölmüş umrunda olmuyor, köpekler için algı çalışması yapıyor. ben bunlara art niyetli diyorum.
bir kısım insan etrafında 3-5 sakin köpek görüyor. tüm köpekleri öyle sanıyor ve art niyetlilerin algı çalışmasına katılıyor. ben bunlara cahil diyorum.
bir kısım insan mama lobisinin ve cahillerin algı çalışmalarına kanıp, onların algı çalışmalarına katılıyor. ben bunlara saftorik diyorum.
görüldüğü gibi hekesin farklı bir sebebi var bu algı çalışmasına katılmak için.
Yara yerine kuduz anti serumu yapılmamışsa büyük kusur var. Isıran köpek kuduzsa anti serumsuz kurtulmak neredeyse imkansız. Aşıyla birlikte oluşan kuduz immunglobulinler birkaç hafta sonra ortaya çıkıyor.
Adanada tekir yaylasinda her kose basi 5er kopek var insandan coklar. Hickimse bir sey yapmiyor. Ne kisirlastirma ne toplama. O kopek dogduktan sonra oldurmek ahlaki degil fakat kisirlastirmak bizim elimizde
Kafaya yakın isirildiysa serum yapıyorlarmış. Diyorsunuz ki kuduz köpek bacaktan ısırdı, sadece aşı yapıtlar, işe yaramaz mı diyorsunuz? O zaman aşının ne anlamı var? Hangi köpeğin kuduz olduğundan emin olamayacağımiza göre her ısırılana Serum mu yapmak lazım?
Evime giren sivrisinegi öldürebilir miyim? Ahlaki olur mu? Ne de olsa doğmuş büyümüş bir canlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Temmuz 2023; 10:32:41 >
Bu arada enfeksiyon hastalıkları asistan doktoruyum. Kesin bilgi olmamakla birlikte kuduz vakasıyla ilgili kamu davası açıldı diye duydum. Saha rehberine uygun işlem yapılmamış sanırım. Kuduz ig, ortada kanamalı bir durum varsa yara yerine mutlaka yapılması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 15 Temmuz 2023; 11:19:21 >
Doğduktan sonra uyutmak neden ahlaki değil? Bu sizin gerçek düşünceniz değil size öyle aşılandı, böyle uslu çocuk gibi düşünün diye. Avrupalılar mal mı hepsi uyutuyor, sense böyle yaa merhamet yaa .s.s diye ağla dur. Acırsan acınacak hale düşersin.
Adanada tekir yaylasinda her kose basi 5er kopek var insandan coklar. Hickimse bir sey yapmiyor. Ne kisirlastirma ne toplama. O kopek dogduktan sonra oldurmek ahlaki degil fakat kisirlastirmak bizim elimizde
|
daha çok kurban gerekiyor. insanoğlundaki para hırsı başka hiç birşeyde yok.
|
bu arada hayvan hakları aktivisti görünümlü bazı karanlık tipler algı çalışmalarına başlamışlar. her zamanki gibi ne zaman bir insan, köpekler yüzünden ölürse veya zarar görürse, hemen 3-5 tane köpek zehirleyip acındırma ve konuyu başka tarafa çekme faaliyetlerine başlıyorlar:
https://twitter.com/Borckabel/status/1679888218915852288 |
bir kısım insan mama lobisinden para kazanıyor. bu yüzden 3-5 insan ölmüş umrunda olmuyor, köpekler için algı çalışması yapıyor. ben bunlara art niyetli diyorum.
bir kısım insan etrafında 3-5 sakin köpek görüyor. tüm köpekleri öyle sanıyor ve art niyetlilerin algı çalışmasına katılıyor. ben bunlara cahil diyorum. bir kısım insan mama lobisinin ve cahillerin algı çalışmalarına kanıp, onların algı çalışmalarına katılıyor. ben bunlara saftorik diyorum. görüldüğü gibi hekesin farklı bir sebebi var bu algı çalışmasına katılmak için. |
Benzer içerikler
- muhalif kanallar hangileri
- türev integral kalktı mı
- yossi imamoğlu kimdir
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- discord açılmıyor
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
- yurt dışı telefon
- sinop nükleer santrali son durum
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X