Şimdi Ara

GENÇ FİKİRLER başbakan olsanız ülkede neleri değiştirirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ilk önceliğim işçilere emekçilere yönelik olur. nedenmi daha önce avrupada bulundum avrupada yaşanır yaşanmaz tartışılır ama ordaki işçilikte kullanılan sistem Türkiye ile çok farklı bizdede işçileri korumaya yönelik bir çok yasa var örneğin 8 saat mecburi çalışma süresi eğerki 8 saatin üzeri çalışma olursa avrupada aldığı saatlik ücretin 4/1ini mesai olarak ödemek zorunda işveren bizim ülkemizde ne yazıkki 12 saat çalışıp asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlarımız var alıyorlarmı 8 saatin üzeri çalışma mesaileri çok nadir avrupada denetim çok sıkı hep sürekliliği var şikayete dayalı bir sistemleri yok 2 işçinin çalıştığı yere bile 10 günde bir gidilip denetimler yapılır her şey yolundamı diye bizde önce şikayet ediceksin sonra gelirlerse denetlerler avrupada çalışma şartları Türkiyeden daha ağır ama işverenler korkusundan en ufak bi usülsüzlük yapamazlar bi kere bizde böyle çalışma bakanımız vardı bu videoyu izledikten sonra çok üzülmüştüm zihniyetlerinden dolayı

videolar eski ama zihniyetler hayret verici

• Kâfirlere özenmekten yemin ediyorum bıktım usandım. Yav arkadaş birtane ya birtane iyi bişey olmazmı bu ülkede?

Trafik sigortası ile Kaskoyu birleştirir tavan fiyatına 1400 TL için zorlarım .

İstanbul Park'ı tekelcilerin elinden kurtarır Adam gibi halk pist günleri açarım . Sokakta makas atanlar pistlerde deşarj olur güzelce .

Ve Klasik şeyler ama bunların hiç biri olmaz çünkü AKP halkı düşünen bir parti değil . Onlar gidene kadar da zaten pist mist düşünecek halimiz kalmaz.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Eğitim sistemini değiştirirdim. Din, Ahlak, Yaşam, Değerlerimiz, Kurallar, Empati, Psikoloji, İletişim gibi dersleri ayrı ayrı müfredata koyardım :) Gerisi kendiliğinden gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bize gülerler sevgili dost. Göçmen kuşlara uzun uzun dalar, bize gülerler. Yastıkları başlarının altında değil, boğazlarının üstündedir, bize gülerler. Kirpikleri her solukta biraz daha oturur gözlerine, bize gülerler. Aynı fotoğraf solar hepsinin duvarında, bize gülerler. Sararmış otlar gibi konu­şurlar, bize gülerler. En uzun yolları yarım saatte biter, bize gülerler. Bir tahta sandalyedir büyüklükleri, bize gülerler. Bir cümleye sıra sıra dizilirler, bize gülerler. Birbirlerinin gölgesinde üşür, bize gülerler. Topraklarından başka yalnızlıkları yoktur, bize gülerler. Yüzleri, dökülmüş birer dükkan tabelasıdır, bize gülerler. Herkes birbirinin yüz yıl sonra söyleyeceğini bilir, bize gülerler. Takvimlerinde, çizilmiş bir tek gün yoktur, bize gülerler. Bir suç telaşıyla sıç­rarlar rüyalarından, bize gülerler. ..
  • Eğitim sistemini değiştirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyaneti kamu kurumu olmaktan çıkarırım. bana kalırsa laikliğe aykırı

ateist adam diyanete vergi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 9 Nisan 2016; 14:56:01 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.