Şimdi Ara

'genç beyin' dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlr bu dergiyi daha önce hiç okumadım. ilk olarak bunu söyliyeyim..
    konu şu;
    rehberlik sınıfımda öğrencilerimle dergiye abone olmaya karar verdik..
    ilk olarak tabiki bilim tekniğe abone olduk.. ama öğrenciler onları bir derginin kesmeyeceğini:) söylediler. biraz konuştuk..
    genç beyin dergisine abone olmayı önberdiler.
    bazı sakıncalarım var.. bilirsiniz ki okula tarfalı siyasi içerikli dregi alınması yasak..
    bende bilen arkadaşlara bu derginin içeriğini sorayım dedim..
    nasıl bir dergidir bu genç beyin..
    gerçi internet sitelerine girdim.. çok kötü görünmüyor ama yinede bi siyasi partiyle veya grupla ilişkili olup olmadığını merak ettim..
    yorumlarınızı bekliyorum..

• hocam gecen gun butun sayılarını kargoyla aldım.

süper +süper + süper bi dergi asla siyaset veya baska bi örgütle baglantısı,propagandası yok.

heryer yazı koca dergide 5-6 tane resim var.

içerik ise ne ararsan var bence kesinlike abone olun. 1 dergiyi 2 gunde anca bitirebiliyorum.işten dönerken otobuste motorda her yerde okuyorum.dehset gaz veriyo accaip bi dergi
  • Genc beyin dergisi 29 Mayisa kadarbir kampanyasi var. tum sayilarini( 124 sayi) +7 kitabi 455 tlye veriyor.29 Mayistan sonra da 520 tlye cikacakmis fakat uzatma tarihi belli degil. Ne dersiniz bastan beri alip hepsini okumaya tecrube toplamaya deger mi?
    Daha dogrusu bu seti alan var mı?Sonucta ciddi bi rakam ne kadar guvenebilirim 2-3 gunde evinize getiririz demelerine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.