Şimdi Ara

Gemiyle Kaçak Amerikaya Ulaşma Sansım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar 22 yasındayım 2senedir aklımda bu gitme fikri yani gemiyle değil sadece bir şekilde oraya gitmek buyuk uluslar arası gemilerle gitme sansım var mı gemici olarak gosterseler beni giremezmiyim varsa bir denizci arkadaş paylaşsın nasıl olabileceğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gemi ile Amerika'ya Kaçak Gitmek

Amerika'ya kaçak yollarla gitmek, oldukça tehlikeli ve riskli bir girişimdir. Gemi ile kaçak gitmek, bu yollardan biridir.

Gemi ile kaçak gitmek, ABD'nin ulusal güvenliği açısından önemli bir endişe kaynağıdır. Her yıl binlerce kişi bu tehlikeli yolculuğa çıkmakta ve hayatlarını riske atmaktadır.

Gemiyle kaçak gitmeye çalışanlar, genellikle insan kaçakçıları tarafından istismar edilmekte ve yüksek miktarlarda para ödemeye zorlanmaktadır. Bu yolculuklar genellikle aşırı kalabalık ve hijyenik olmayan koşullarda yapılmakta ve yolcular açlık, susuzluk ve hastalık gibi risklerle karşı karşıya kalabilmektedir.

Gemiler genellikle ABD kıyılarından uzakta bırakılmakta ve yolcular karaya yüzerek veya küçük botlarla çıkarılmaktadır. Bu durum, yolcular için boğulma, hipotermi ve diğer tehlikeler oluşturmaktadır.

Amerika'ya kaçak yollarla girmek ciddi hukuki sonuçlar doğurabilir. Yakalanan kişiler gözaltına alınabilir, sınır dışı edilebilir ve hatta hapis cezasına çarptırılabilir.

Eğer Amerika'ya gitmeyi düşünüyorsanız, yasal yolları araştırmanız şiddetle tavsiye edilir. Kaçak yollarla gitmek son derece tehlikelidir ve hayatınızı riske atmaya değmez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaçak Amerika neresi kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: HidanLotus

şuanda amerikadan yorumunu okuyorum ve gülüyorum

Guleceğine yardım et poke

• Gidiş hakkında bir bilgim yok sonrasına takıldım, diyelim ki gittin bi şekilde herşey bitecek mi hayatın mi kurtulcak bu düşünceyle gidiyorsan yanılıyorsun Amerika bir finish çizgisi değil elinde mesleği, zanaati olmayanlar için kölelikten ibaret.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

quote:

rahatlıkla girilebilen başka güzel ülkeler yokmu neden amerika

Hayır orayı görmeden olmemem lazım

• gidersin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rahatlıkla girilebilen başka güzel ülkeler yokmu neden amerika

Hayır orayı görmeden olmemem lazım

Abdye gitsen nolacak ya çöpçü olursun ya WC temizlikcisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gidersinde riskli öyle yakalanma riskin var.Gitmek için en iyi yol turist vizesi alyp gideceksin ve geri dönmeyerek kaçak olarak kalacaksyn.Yok köle olarak ya?yyacaksyn felan diyene aldyrma.Amerikada yakla?yk 11 milyon ki?i kaçak olarak kalmakta 5 yyl kalyrsanda oturma izni felan veriyorlar.Türkiyedeki ya?amyndan çok daha iyi olaca?y kesin
  • Amerikada yaşam kolaydır ama o ılk baslardakı adaptasyon adamı mahvedio kacak kimi 5 kimi 10 sene kalınca oturma iznin oluo vatandas olabılıosun gıbı seyler söluyorlar kaçakta adamı baya calıstırır az para verırler güzel ülke anasını satıyım bıdaha gıtmek ısterdım ama ilk yerleşme zor be usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Gidersinde riskli öyle yakalanma riskin var.Gitmek için en iyi yol turist vizesi alyp gideceksin ve geri dönmeyerek kaçak olarak kalacaksyn.Yok köle olarak ya?yyacaksyn felan diyene aldyrma.Amerikada yakla?yk 11 milyon ki?i kaçak olarak kalmakta 5 yyl kalyrsanda oturma izni felan veriyorlar.Türkiyedeki ya?amyndan çok daha iyi olaca?y kesin

Hocam aklıma bir suru şey geliyor gemideyken okyanusun ortasında atışmaktan korkuyorum veya ne bileyim amerikaya vardık direk güvenlik görevlileri orda vursa ne dil var ne tanıdık hiç kimsenin ruhu duymaz

• quote:

quote:

Gidersinde riskli öyle yakalanma riskin var.Gitmek için en iyi yol turist vizesi alyp gideceksin ve geri dönmeyerek kaçak olarak kalacaksyn.Yok köle olarak ya?yyacaksyn felan diyene aldyrma.Amerikada yakla?yk 11 milyon ki?i kaçak olarak kalmakta 5 yyl kalyrsanda oturma izni felan veriyorlar.Türkiyedeki ya?amyndan çok daha iyi olaca?y kesin

Hocam aklıma bir suru şey geliyor gemideyken okyanusun ortasında atışmaktan korkuyorum veya ne bileyim amerikaya vardık direk güvenlik görevlileri orda vursa ne dil var ne tanıdık hiç kimsenin ruhu duymaz

ne boş adamsın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

quote:

ne boş adamsın ya

Yazma o zaman kamil

• Normal yollarla neden gitmiyorsun?

• Amerikaya limana yanaştığında denize atla alt kanalizasyondan gir direk boston dasın .hadi yolun açık olsun

• Şu anda genetik mühendisine ihtiyacımız var. Varsa diploman 1 hafta içerisinde götürelim seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: AGNI

Şu anda genetik mühendisine ihtiyacımız var. Varsa diploman 1 hafta içerisinde götürelim seni.

Sigortacıyım

• Napcan amerikada açlıktan ölürsün Arap ülkelerine git en azından aç kalmazsın
  • Burada para biriktir sonra dil okuluna yazıl oradan green cardlı bir kızla evlen beyin bedave

• Gemiye girerken farkedilmemen lazım ki çok zor nöbet tutan gemiciler oluyor illaki farkedilirsin
  • Gidemezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.