|
Berlin'de başımıza gelmiş olaydır. Snitzelin bu bölgelerde güzel yapıldığını duymuştuk. Gemini'dan destek istedik. Yazışmaları aynen aktarıyorum. ![]() İlk görselde gördüğünüz gibi favori olarak dana etinden yapıldığını söylediği Wiener Scnitzeli özellikle öneriyor. Garsona da direkt i want this dedim. .. Yedikten sonra ilk başta tavuk eti sandım. Sonra Gemini dana dediği için şüpheye düştüm. Menüyü gemini'a attığımda acı gercekle yüzleştim. ![]() .... Duruma sitem ettim: ![]() Ve sonrasında Gemini'dan tazmin etmesini istedigimde hatasını anladığıni, ders çıkardığını söyledi. ![]() Siz siz olun yapay zekaya güvenmeyin asla. Özellikle toplu taşımada da inanılmaz hatalar yaptirabiliyor. Designer outlet için Lübeck'ten aktarma yaptırıyordu. Konuyu öne çıkarırsanız yurt dışına gidenler daha dikkatli olur. Menüyü görmeden, çevirmeden, no pork diye özellikle garsona söylemeden yapay zeka aklıyla sipariş vermeyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt