Şimdi Ara

Askeriyeye Nasıl Telefon Sokulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
106.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba, cuma günü usta birliğime teslim olacağım x-ray cihazından telefonu nasıl sokabilirim? Acemi birliğimde 200 kişilik koğuşta 50 60 kişide android vardı ve bütün usta askerler el altından kullanıyordu. Bu adamlar telefonu nasıl sokmuştur içeri, cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada acemi birliğim Erzincan, usta birliğim Edirne.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadakyra -- 18 Aralık 2017; 12:54:8 >



  • Eğer xray ile sıkı denetim yapmıyorlarsa valizinin astarını kesip içine sokabilirsin. Sıkı denetim varsa nizamiyedekilerle arkadaş olana kadar bekle. Ya da kapıda telefonunu teslim et onlar telefonu yazaneye gönderir yazıcınız alıp sana verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brobiy -- 18 Aralık 2017; 13:22:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brobiy kullanıcısına yanıt
    Nizamiyede çok sıkı denetim yok, sonuçta ordakilerde asker öyle bakıp geçıyorlardı acemi birliğinde.
  • yapılacaklar

    öncelikle askeriyeye telefon götürülmeden teslim olunur, daha sonra kargo ile aileden bir poşet kuruyemiş istenir. telefonda dışardan gözükmeyecek şekilde kuruyemişin içine konur. ben böyle yapmıştım
  • boxerların lastik bölümünü keserek ikiye ayır arasında kalan cep gibi alan telefonu at. valizin aranma ihtimali var ama donuna kadar arayacaklarını sanmıyorum
  • Askerlik her yerde farklıdır. Sen rahat askerlik yaparsın, aynı birlikteki adamın canına okuyorlardır. Telefon sokma işi de böyleydi.

    Ben acemi-usta aynı yerde yaptığım için direkt uzman çavuştan rica ederek sokmuştum (Hepimiz öyle yaptık)

    X-Ray cihazı varsa mutlaka yakalanır. Nizamiyeye bırakayım dersen sadece çarşılarda eline geçebilir. En sağlıklısı 1-2 hafta ortamı gözlemleyip duruma göre fırsatları değerlendirmektir.
  • panik yapacak birsey yok en kotu git 1 hafta dur carsi izninde ogrenirsin nasil sokulacagini ( muhtemelen gittigin yere gore degisir cunku) ama basittir boyle seyler.. ben direk askere giderken sokmustum (acemi ve ustalik ayni yerdeydi ) nasil soktugumu hatirlamiyorum ama valizimin icindeydi sanirim... en kotu boxerin icine sok o kadar detayli kimse aramaz kemerdir deyip gecerler... havaalani degil oralar otse de gec derler..
  • şans işi gibi kuzenim sokamadı sıkı arama vs olduğu için ama arkadaşım ilk girişte sokmuş. askerlik döneminde benden fazla facebook a giriyordu
  • Gittiğin yere göre değişir bu durum. Önce telefonsuz gidip teslim olacaksın. Ortamı izleyeceksin. Yapabiliyorsan karargah bölüğündekilerle aranı iyi tutacaksın. sonra istersen içeri vodka bile sokarsın.
  • En son haberleri görmediniz galiba asker telefonda annesiyle konuştuğu için öldüresiye dayak yedi kafasına miğferle vuruldu.Önce ortamı gözleyin uygunsa sokarsınız bir şekilde.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Nöbette telefon ile konuştuğu için kafasına miğferle vuruldu diye biliyorum. Nöbet yerinde miğfersiz, telefon ile konuşurken yakalanmıştı sanırım. Kafası kırık askerler olduğu kadar kafası kırık rütbeliler de var.

    Telefon sokmaya gelince acele etmeyin, usta askerlerin sözünü dinleyin. Çekirdek vs. içinde sokmaya da çalışmayın her yerde yemez. Normalde kışlaya dışardan yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

    Arkadaşlarında dediği gibi nizamiyeden sokacaksınız ama önce tertipleriniz kapıya geçmeye başlasın. Nöbetçi sıkıntılı olmayan bir rütbeli olduğu gün nizamiyeden çarşı dönüşü sokarsınız.
  • Yakalanırsan fena dayak yersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirne alay komutanlığını arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.