< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 5 Şubat 2021; 19:43:32 > |
gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor)
-
-
-
Şimdiler de dashboard kalmadı ki hocam, ortada kocaman bir tabletten ibaret her şey.
Zamanının çok ötesinde olan Tempra'niz ilk dijital göstergelerin örneği. Diğer arkadaşın aracı da sanırım Peugeot 2008. O da çok güzel duruyor yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında benim aracın dijital göstergesi her ne kadar hoş gözüksede, sağ yolcu tarafında da ufak tefek ışıklandırmalar olmalıymış. bide direksiyon harbiden gemi gibi, küçülme şansı olsa onu küçültecem
-
shikarum valla şaşırttın beni bu forumda hep zengin züppe burjuva sınıfının takıldığını sanıyordum önyargılarımı yıktın. Yıllara meydan okuyan anadolu halkının arabası temprayı görünce duygulandım. Çok masraflı bir araba ama zamanında efsaneydi. Yalnız bu konuya passatçı mercedesci bmw ci havalı civalı zenginus homo eractus delikanlıları gelmezler haberin olsun. Konu pek tutmaz
Benim 1.2 2009 symbolü paylaşmaya gerek yok 2000-2012 arası üretilen clio ve symbol modelleinde peynir ekmek misali her yerde görürsün
-
bizde isterdik zengin olup çok daha iyi araclara bınmeyı ama suanda en iyi arac, cebinde anahtarı bulunandır.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Şubat 2021; 20:48:34 >
-
Dashboard dediniz ya konu banlanır şimdi :) Düzgün resim atın :) -
Mühim olan gönlünün zengin olması cebinin değil, para mal mülk makam bunlar gelip geçer yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Benim kızdığım nokta alaman araçları alıp alamanları besleyen tayfa. Türklere türkköpeği diyen ve aşağılayan bir milleti yüceltip kalkındırmak yemek yediğin kaba pislemeye benzer.
Sonra gelip milliyetçiyiz, türküz demeleri yok mu güldürüyorlar insanları
-
-
şimdi evet gönül zenginliği falan diyoruzda bak suan ay sonu. ben ayın 6 sını iştahla bekliyorum. son günde o gönül karın doyurmuyor maalesef. keske ıstedıgımız bıseye en azından kısa surede ulasabılsek.
-
Bende eklerim güzel konuymuş tempraya gelince az çok herkesin bir anısı vardır gözümde canlandı ama iyi ama kötü.
-
sümbül
corsa
x5
2008
508, telefonu çıkarmaya üşendim arkadaş çekmiş
vwnin bilmem ne modeli, hepsi aynı zaten
-
-
-
-
Astra H candir:) ilk Arabam. Bence markezi ekranlarin oncusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 6 Şubat 2021; 8:44:1 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 18 Şubat 2021; 11:18:19 > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- araç kiralama findeks notu kaç olmalı
- çıkma lastik alınır mı
- yağmur arabaya zarar verir mi
- vekaletle araç satışı
- renault laguna alınır mı
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- ds 8
- elektron araba
- 2023 model toyota corolla
- byd menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X