Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ PARÇA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinlediğiniz gelmiş geçmiş en iyi parça hangisini seçersiniz ? ( sadece 1 tane parça yazın oda en iyisi olsun)

Bob Dylan - One More Cup Of Coffee bana göre bu parça sizde yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanulusoy -- 23 Mayıs 2012; 3:56:49 >

• Şah şah şah dam dam dam ar ar ar şahdamar şahdamar

şaka bir yana Dire Straits - Sultans of swing iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=PUYdi43qXHc '98 de tesadüfen burger king de philips boom box da o zamanın power hits 6 yada 11 tam hatırlayamıyorum dinlediğimde çok sevmiştim aradan 14 seneden fazla geçmiş olsada halen severek dinlerim , dinlemekten hiç bıkmadığım için benim için en iyi parçadır meja all abut money bu parçayı yapıpta b.ktan klip çektiği için ayrıca meja ya teşekkürü borç bilirim

http://www.dailymotion.com/video/x2deqag_meja-all-about-the-money-hd_music

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Eylül 2015; 4:46:35 >

• Titanik müziği
  • Ferry Tayle- Flora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık böyle sorular sıktı ve çok saçma. Yüzbinlerce dinlediğimiz şarkıdan hangisini seçelim hepsi birbirinden güzel birçok parça var.
  • Led Zeppelin- Stairway To Heaven
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Artık böyle sorular sıktı ve çok saçma. Yüzbinlerce dinlediğimiz şarkıdan hangisini seçelim hepsi birbirinden güzel birçok parça var.

Biliyorum beğendiğin dolu şarkı vardır buraya hepsini yazarsan insanlar hepsini dinleyemezler ama sen bir tane içinde seçip sana göre en iyisidir o işte o zaman dinleyebiliriz ve insaların her zaman en iyi parçam dedikleri parçası vardır mesela biri titanic demiş saygı duyarım soru saçma sıkıcı değil mantıklı bir soru bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanulusoy -- 23 Mayıs 2012; 16:09:29 >
  • tupac-ghetto gospel
  • Beatles - Yesterday veya Pink Floyd - Time.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.