Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
6.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca futboldan anlayan adam Pele'nin overrated olduğunu bilir, Hayatında attığı gollerin yarısını hazırlık maçlarında atan ve Santos'tan dışarı çıkmamış. Dönemin brezilyasının kaymağını yemiş bir futbolcu. Zira şu aralar beyni de iyice sulanmış.
  • Tamam büyüksün sensin reyiz Kimmiş o kişiler ya, anca röportaj esnasında konu messi'ye denk gelmiştir de söylemişlerdir. Maradona olmak için çok yolu var Messi'nin. Hele ki dünya kupası denen o basit ayrıntıyı kaldıramamış kimse en iyi 3 5 oyuncu arasına giremez. Bunu da not et sen bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Bence gelmiş geçmiş en iyi oyuncu MESSİ'dir

messi muhteşem kabul ama pele ve maradona gibi gerçek efsane olması için dünya kupası kazandırması gerekli..kazanması değil kazadırması...maradonayı izlemiş olsaydın emin ol ne demek istediğimi anlardın...ama messi kesinlikle dünyanın en iyisi şuan için ve arjantine dünya kupasını kazandırıcaktır..

Pele'yi en iyi ilk 5'e sokmam ben. Eski futbolla şimdiki futbol bir değil. Ve Pele hiç Avrupa'da futbol oynamamış.
    Maradona'ya gelince o tam bir efsanedir ona bişey diyemem. Maradona mı Messi mi tartışılır ama Maradona'yla arasındaki en önemli fark Messi çok skorer bir futbolcudur, bu da benim Messi dememin sebebi. Maradona diyenlere de karşı çıkmam. Ama Messi dünya kupası kazandı mı işte o zaman tartışmaya da gerek kalmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

Bence gelmiş geçmiş en iyi oyuncu MESSİ'dir

messi muhteşem kabul ama pele ve maradona gibi gerçek efsane olması için dünya kupası kazandırması gerekli..kazanması değil kazadırması...maradonayı izlemiş olsaydın emin ol ne demek istediğimi anlardın...ama messi kesinlikle dünyanın en iyisi şuan için ve arjantine dünya kupasını kazandırıcaktır..

Pele'yi en iyi ilk 5'e sokmam ben. Eski futbolla şimdiki futbol bir değil. Ve Pele hiç Avrupa'da futbol oynamamış.
    Maradona'ya gelince o tam bir efsanedir ona bişey diyemem. Maradona mı Messi mi tartışılır ama Maradona'yla arasındaki en önemli fark Messi çok skorer bir futbolcudur, bu da benim Messi dememin sebebi. Maradona diyenlere de karşı çıkmam. Ama Messi dünya kupası kazandı mı işte o zaman tartışmaya da gerek kalmaz.

Sen sokma ilk 5'ine. Adam dünyada kabul görmüş isim. Senin ilk beşine gerek yok.

Messi'yi Pele'nin yerine koy yine de 1000 golü geçemez. Pele'yi izlemeden gelip burada ergen muhabbetleri yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

messinin istikrari maradonada yoktu.adam her sezon 50 ustu gol atiyor 20-30 asist yapiyor.maradonanin zamanindaki futbol geriydi.futbolcular 5 km kosarmis.simdi 10 kosuyolar.bu messi o zaman olsaydı maradonanın esamesi okunmazdı.ama o maradona simdi olsa siradan olurdu

Maradona sıradan olurdu dedin ya, şunu Arjantin'de söylesen üzerine de Messi Messi desen suratına tükürür linç ederler seni haberin ola

Maradona'yı izleyen binlerce insan bile messi derken hatta Maradona'nın kendisi bile Messi derken sen de kimsin ki ?

sende kimsinki cümlesi biraz saygısızca olmadımı...ben fikrimi söyledim ayrıca maradonanın messi benden iyi demesi normal değilmi..maradonanın kariyeri olağanüstdür keza istatisklikleride öyle...herşeyden ziyade napoliyi 2.ligden alıp hem seria hemde avrupa şampiyonu yapması cabası ..arjantine dünya kupasını kazandırmasıda öyle...messinin yolu var daha...ilk önce dünya kupası kazandırması gerekli...

• quote:

quote:

herkes kendi fikrini söylesin.benim favorim messi.pelenin ve maradonanın zamanında futbol yavaştı.onları saymıyorum bile.brezilyalı ronaldo ve zidanede efsanedir.beckham ve c.ronaldo gibiler ise iyi futbolculardır ama medya şişirmesi biraz vardır.ben kendimce yorumumu yaptım ve messi diyorum.sizlerin fikri nedir?

Messikim? Allah aşkına Messikim şu an? Bir de kaç yaşındaydın hocam ona göre değerlendirelim tercihlerini. Tarihin en iyisiymiş

Messi kim mi ?Messi efsane dediğin bilimum futbolcunun rekorunu kırıp ,rekorları elinde bulunduran futbolcudur.Dünya kupasını da kazanırsa tarihte en çok kupa görmüş futbolcu olarak anılabilir ve efsane olabilir genç yaşlarında.25 yaşında Zidane,Platini,Ronaldo'dan daha fazla ödül almış bir futbolcudan bahsediyoruz bu adam Messi kim diyor

Millet koymuş Ronaldo fotolarını buraya.Ronaldo'nun Messi'den fazla yaptığı ne vardı?Geçmişte yaşayan daha iyidir mantığı var bizde.Ronaldo,Zidane,Best,Platini vs Messi kadar sükse yaratmadılar.Ki bu adamın önünde daha en az 10 yıl var .Bırakın bu işleri artık.Zidane'ı,Ronaldo'yu bizde izledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Bırakın bu işleri artık.Zidane'ı,Ronaldo'yu bizde izledik.

Hocam pek iyi izlememişsin demek ki. Messi kim derken arkadaşa atarlanmak için yazılmış bir şey, kusura kalma ama günümüzde Messi'nin kim olduğunu 3 yaşındaki çocuklar bile biliyor.

İyi izlememişsin diyorum çünkü ben Zidane'ın büyük maçlarda ezildiğini veya etkisiz kaldığını hiç görmedim veya çok ama çok nadir gördüm. Messi'nin ise defalarca ezildiğini gördüm. Tur elinden kayarken koca maç topla buluşamadığını gördüm.

Ben Maradona ve Pele'yi izleyemediğimden Zidane benim için tarihin en iyi oyuncusudur. Diğerlerini ise ancak araştırırım okurum.

Messi ne zaman Barcelona'dan faklı bir takıma gider, kendini kanıtlar, Milli takımının efsanesi olur o zaman tartışma başlar. Zidane'sız elemelerde gol atamayan Fransa, Zidane ile dünya kupası finali oynamıştır. Bir takımı ak ile kara kadar değiştirebildiğini gördü gözlerim bir futbolcunun. Kazandığı kupaları ve bu kupalardaki rolünü falan saymıyorum burada oturup zaten bunlar bellidir.

• quote:

quote:

Hocam pek iyi izlememişsin demek ki. Messi kim derken arkadaşa atarlanmak için yazılmış bir şey, kusura kalma ama günümüzde Messi'nin kim olduğunu 3 yaşındaki çocuklar bile biliyor.

İyi izlememişsin diyorum çünkü ben Zidane'ın büyük maçlarda ezildiğini veya etkisiz kaldığını hiç görmedim veya çok ama çok nadir gördüm. Messi'nin ise defalarca ezildiğini gördüm. Tur elinden kayarken koca maç topla buluşamadığını gördüm.

Ben Maradona ve Pele'yi izleyemediğimden Zidane benim için tarihin en iyi oyuncusudur. Diğerlerini ise ancak araştırırım okurum.

Messi ne zaman Barcelona'dan faklı bir takıma gider, kendini kanıtlar, Milli takımının efsanesi olur o zaman tartışma başlar. Zidane'sız elemelerde gol atamayan Fransa, Zidane ile dünya kupası finali oynamıştır. Bir takımı ak ile kara kadar değiştirebildiğini gördü gözlerim bir futbolcunun. Kazandığı kupaları ve bu kupalardaki rolünü falan saymıyorum burada oturup zaten bunlar bellidir.

Zidane in buyuk maclarda ezildigini hic gormedjm demissin .
    2002 dunya kupasinda 0 puanla grup sonuncusuydular galiba . Zidane a lafim yok iyi topcu ama ezildigini gordum .

Messi baska takim gitsr kendini kanitlar demissin
    Yazin 4-3 luk brezilya arjantin maci messinin son goli izle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Zidane in buyuk maclarda ezildigini hic gormedjm demissin .
    2002 dunya kupasinda 0 puanla grup sonuncusuydular galiba . Zidane a lafim yok iyi topcu ama ezildigini gordum .

Messi baska takim gitsr kendini kanitlar demissin
    Yazin 4-3 luk brezilya arjantin maci messinin son goli izle derim

Abisin mabisin ama muhtemelen izlememişsin o maçları, izlesen bu saçma iddia ile ortaya atılmazdın. Bak bakalım tarih sırasına göre 3 maç kadrosu. Son maçta 2-0 yenilen Fransa'ya rağmen maçın adamı kim olmuş

http://en.wikipedia.org/wiki/2002_FIFA_World_Cup_Group_A#France_vs_Senegal
    http://en.wikipedia.org/wiki/2002_FIFA_World_Cup_Group_A#France_vs_Uruguay
    http://en.wikipedia.org/wiki/2002_FIFA_World_Cup_Group_A#Denmark_vs_France

• quote:

quote:

Arkadaş bu adam barcelona'yı benimsemiş,Barcelona hayatını kurtarmış bu adamın.Barcelona olmasaydı 1.30 boyunda sıradan bir arjantin vatandaşı olacaktı belki de.Kendini futboldan bi'haber insanlara kanıtlamak için mi satacak barcelona'yı ?Zidane'da boş takımlarda oynamadı.Real Madrid'te,Juventus'ta güçlü takımlardı barcelona gibi.Zidane yıldızlarla birlikte oynadı aynı Messi gibi.Zidane'ı Maradona gibi görmekten vazgeçin artık.Maradona gibi tek başına götüremedi hiçbir takımı.

Messi Xavi,İniesta'dan beslenmeden de ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterdi.Yaptığı asistler xavi+iniestanın asistlerinden daha fazlaydı.Messi'ye en iyi oyuncu ödülü veriliyorsa bunu kara kaşına kara gözüne vermiyorlar bu adamın.3 defa bu ödülü alarak seviyesini ortaya koydu 24 yaşında.Durun bakalım Messi daha çok büyük başarılara imza atacak bir adam.Bakarsın takımını dünya kupasında finale taşır,gol kralı olur ve takımının dünya kupasını almasını sağlar o zaman kendinize ''vay be Zidane ile Messi'yi kıyaslamakla yanlış yapmışız'' dersiniz.

Messi bireysel başarı olarak çoğu efsaneyi geride bıraktı.Bu potansiyeli ve gidişiyle rakibi kalmaz diyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 3 Ekim 2012; 1:56:26 >

• Messi diyenler şaka mı yapıyor

Canlısını izleme fırsatım olduğundan Zidane diyeceğim ama Maradona da olabilir. Brezilyalı Ronaldo da çok özel bir adamdı, bana göre santraforun tanımıdır kendisi. Zor soru harbiden.

Zidane diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Messi diyenler şaka mı yapıyor

Canlısını izleme fırsatım olduğundan Zidane diyeceğim ama Maradona da olabilir. Brezilyalı Ronaldo da çok özel bir adamdı, bana göre santraforun tanımıdır kendisi. Zor soru harbiden.

Zidane diyorum.

Küfür mü yemek istiyosun? Messi saydıgın adamların hepsini tokatlar.

• quote:

quote:

Zidane diyorum.

İstiyorum ulan Allah'ın ilkokullusu, etsene. Messi yavaş tokatlasın Maradona'yı Zidane'ı. Sen yeni mi çıktın?

• quote:

quote:

quote:

Zidane diyorum.

İstiyorum ulan Allah'ın ilkokullusu, etsene. Messi yavaş tokatlasın Maradona'yı Zidane'ı. Sen yeni mi çıktın?

butun futbol otoriteleri messi diye inliyor.sen kimsin kı? Ben yeniyim ve sendem gıcık aldım.bloklandın.

• quote:

Zidane diyorum.

Çok bilmiş kültürlü,futbol bilgesi insan gelmiş yine.Zidane 'da Zidane diyor adamlar hala.Biliyorum Zidane'ı hepimiz özlüyoruz ama duygusallığınız bazı şeylerin önüne geçmesin.

Soralım sana Messi'nin Zidane'dan veyahut bilimum efsane oyuncudan iyi olmasını iddia etmekte ne tür şakalar görüyorsun ?Ödüllerse ödüller,rekorlarsa rekorlar.Bunun kriterleri FIFA değilse senin bireysel görüşlerin mi ?Bıraksanıza bunları tarih bunları değil,rekorları ve ödülleri hatırlar.Yoksa burada sevdiğin,özlemini duyduğun efsane futbolcuları en iyi sayacaksan pekala da Pele,Baggio,Di Stefano,Van Basten,Rivaldo gelmiş geçmiş en iyi olabilir.Burada şuna buna velet diyeceğine olgunlaş biraz.Bu kriterler bireyselliğe göre değerlendirilse idi İngilizlere göre en iyi oyuncu Best,Beckham olurdu.

Sen Zidane dersin,10 sene sonra gülerler sana.24 yaşında Zidane'ın,Ronaldo'nun ve çoğu efsane oyuncunun başarılarını egale etmiş bir oyuncu var.Önünde daha 10 sene var.Sen geçmiş te geçmiş diye bağıradur,senin çocukların Messi'yi gerçek efsane bilecek.Zidane'ı,Ronaldo'yu Messi piyasada yok iken aldıkları 3 dünyanın en iyi futbolcusu ödülüyle övüyorlardı.Ne oldu Messi rekora ortak olunca hatta geçince hayalleriniz mi yıkıldı?Şimdi de bahaneler başlamış,Messi ne kadar iyi olursa olsun asla Zidane olamayacak.Kanıt nerede?Neye göre ve hangi mantıkla böyle bir öngörüde bulundun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 3 Ekim 2012; 2:09:51 >

• quote:

quote:

Zidane diyorum.

Çok bilmiş kültürlü,futbol bilgesi insan gelmiş yine.Zidane 'da Zidane diyor adamlar hala.Biliyorum Zidane'ı hepimiz özlüyoruz ama duygusallığınız bazı şeylerin önüne geçmesin.

Soralım sana Messi'nin Zidane'dan veyahut bilimum efsane oyuncudan iyi olmasını iddia etmekte ne tür şakalar görüyorsun ?Ödüllerse ödüller,rekorlarsa rekorlar.Bunun kriterleri FIFA değilse senin bireysel görüşlerin mi ?Bıraksanıza bunları tarih bunları değil,rekorları ve ödülleri hatırlar.Yoksa burada sevdiğin,özlemini duyduğun efsane futbolcuları en iyi sayacaksan pekala da Pele,Baggio,Di Stefano,Van Basten,Rivaldo gelmiş geçmiş en iyi olabilir.Burada şuna buna velet diyeceğine olgunlaş biraz.Bu kriterler bireyselliğe göre değerlendirilse idi İngilizlere göre en iyi oyuncu Best,Beckham olurdu.

zidanenin kariyeri boyunca attgi gol sayisini messi 2 senede atti.

• quote:

quote:

quote:

Zidane diyorum.

zidanenin kariyeri boyunca attgi gol sayisini messi 2 senede atti.

Olay attığı gol sayısı değil;Messi'nin o küçücük yaşında Ronaldinho'nun yerine geçebilmesi ve milli takımının başrol oyuncusu olması.O zamanlarda bile gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olabileceğini kanıtlamıştı.Ve her sene büyük yol gidebilmesi,önceki sezon üstüne başarı koyabilmesi Messi'yi ayırır diğer futbolculardan.Zidane'ın,Ronaldo'nun ulaşamayacağı başarılara ulaştı bu yaşında.2 sene sonra Arjantin'e tek başına kupa kaldıramayacak bir seviyeye gelemeyeceğini kimse söyleyemez Messi'nin.Futbol adamları bunu rahatlıkla söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu?

Kaç kere izledin de Pele diyorsun ?

Avrupa kulüplerinde bile oynamamış bir oyuncu asla dünyanın en büyüğü olamaz.

Messi de önce Napoli gibi orta bir takımı milan juve roma inter karşısında şampiyon yapsın ya da Arjantin'i dünya şampiyonu yapsın konuşuruz.

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ekim 2012; 10:20:08 >

• Tabii ki Zinedine Zidane.
  • asıl pele dyenler şaka olmalı o dönemde oynanan futbol şimdiki futbolun çeyreği bile değildir
    pele bu dönemde avrupa da oynasa emin olun 400 golü asla geçemez..

bence en iyiler
    maradona-ronaldo (orjinali)-messi-zidane
    bu 4üde en iyi olabilir bakış açısına göre
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.