Sizce kim beyler ? Batistuta Zlatan Cruyff Ronaldo Henry ve akla gelmeyecek 10larca isim. Bakın kanat oyuncusu demiyorum.Gelip Messi Maradona CR7 demeyin o yüzden. Ben Ronaldo diyorum.Dünya futbolunun gördüğü en iyi golcü...
quote:Orijinalden alıntı: Abrek Cestav quote:Orijinalden alıntı: Cris.. kesinlikle.açın izleyin videolarını. bitiricilikte üzerine yoktur. Senin ağzını yerim
quote:Orijinalden alıntı: Abrek Cestav quote:Orijinalden alıntı: Cris.. kesinlikle.açın izleyin videolarını. bitiricilikte üzerine yoktur. Adam 2 ayağıyla roket yolluyordu.Dünyanın en tehlikeli forvetlerinden birisi idi bence Ronaldo ama Batigol diyenede kimse karşı çıkamaz bence... + O göbekli Ronaldo neler yapıyordu Barca'da iken... Ben mesela zayıftım.Ronaldo hayranı olduğum için o göbek yapınca bende yaptım.Sırf fan olduğum için başka bir nedenden değil...
quote:Orijinalden alıntı: 10lincoln10 quote:Orijinalden alıntı: Abrek Cestav quote:Orijinalden alıntı: Cris.. kesinlikle.açın izleyin videolarını. bitiricilikte üzerine yoktur. Adam 2 ayağıyla roket yolluyordu.Dünyanın en tehlikeli forvetlerinden birisi idi bence Ronaldo ama Batigol diyenede kimse karşı çıkamaz bence... + O göbekli Ronaldo neler yapıyordu Barca'da iken... Ben mesela zayıftım.Ronaldo hayranı olduğum için o göbek yapınca bende yaptım.Sırf fan olduğum için başka bir nedenden değil... Barca'da gayet fit haldeydi karışıklık oldu galiba. Eindhoven 46(42) Barcelona 37(34) İnter 68(49) Real Madrid 127(83)
SUNGATE Hocam bende biliyorum zayıf olduğunu o dönemlerde.Sadece adamın lakabı Göbekli, şişmana çıktığı için dedim. O 18 yaşındaki haliylede Şişman Ronaldo olarak hatırlanacak.Ötekiside Apachi Ronaldo...
quote:Orijinalden alıntı: oguzozan Van Basten,R9,Batigol eskiye gidersek Pele,Puskas,Müller bir isim seçmek çok zor Gol sevincini showa çeviren adam var birde onuda unutmayalım da ayıp olmasın abimize Roger Milla