Şimdi Ara

GELİYOR! -- Dragonlance: Dragons of Autumn (Ejderha Mızrağı - Film)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Margaret Weis & Tracy Hickmann'ın yazdığı onlarca seriden oluşan ve milyonlarca hayranı olan, okuyanların hayran oldukları ve unutamadıkları karakterleri olan (Raistlin Majere, Caramon Majere, Tanis Yarımelf, Taslehoff Burfoot, Flint Fireforge, Sturm Brightblade, Dalamar, Takhisis, Paladine (Fizban :)), Altınay, Nehiryeli ve daha bir çok mükemmel karakter) FRP türü Ejderha Mızrağı kitaplarının animasyon filmi geliyor! Film ilk olarak Efsaneler üçlemesinin ilk kitabı olan Güz Alacakaranlığın Ejderhaları isimli kitabı konu alıyor. Animasyon filmin, Amerika'da Eylül 2007'de gösterime girmesi bekleniyor. Kitaplarıyla gönlümüze taht kuran Margaret Weis & Tracy Hickmann'ın fantastik dünyaları, film olarak nasıl görünecek merakla bekliyoruz!

Umarım bu filmden sonra devamı gelir çünkü Fantastik kitaplardan, film olmayı hakeden ilk seri Ejderha Mızrağı'dır bana göre.

IMDB Linki:http://www.imdb.com/title/tt0825245/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ağustos 2007; 12:55:34 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• Umarım güzel yaparlar
  • Peter Jackson bununla uğraşmalıydı bence Halo yerine. Sonunda yapılıyor olması şahane yalnız çok geç kalındı orası da gerçek. Kitabı okuyalı yüzyıl oldu hani, hikayeyi unuttum ben tamamen.
    Sağol Tugy.

dublajlı girerse her yerde kafayı yerim.

Orjinalden alıntı: eärendil

umarım vizyona alt yazılı olarak girer.

dublajlı girerse her yerde kafayı yerim.

Harbi çizgi film diye dublaj yaparlar
    Doom Eternal Ancient Gods Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşaallah çocuk filmi yapmazlar efsaneyi.
    Raistlin adamım benim.....
    Tanis , Caramon , Nehiryeli , Tika.....
    Tasslehoffff

Ohoooooo süper
  • gerçekten de izlenesi bi film olacağından şüphem yok..
    inşallah beklentileri karşılayabilecek bi film olur.(dublaj işi sinir bozucu olsa da)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Gercekten güzel haber. Bu arada imdbde dikkatimi cekti.

Kiefer Sutherland ... Raistlin Majere (voice)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 9 Ağustos 2007; 21:08:49 >

Umarım bu film böyle olmaz.

Eragon dehşet verici şekilde hayal kırıklığı ve abuk subuk bir filmdi onda katılıyorum

Ama Narnia serisi ile zaten Lotr'u karşılaştırmayız Lotr ile Narnia ayrı kategorilerde yarışan iki film

Narnia serüvenleri bence harikaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Ağustos 2007; 17:25:47 >

For the Alliance
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

Neuro ben Narnia konusunda size katılamıyorum tabiki zevkler ve renkler

Eragon dehşet verici şekilde hayal kırıklığı ve abuk subuk bir filmdi onda katılıyorum

Ama Narnia serisi ile zaten Lotr'u karşılaştırmayız Lotr ile Narnia ayrı kategorilerde yarışan iki film

Narnia serüvenleri ben harikaydı

Evet narnia güzeldi ben beğendim ama geneli çocuklardı gelenlerin

Umarım film Türkçe dublajlı olmaz ve sinema salonları "hebe hebe baaak ejderha mızraaııı baak" diyen abuk çoluk çocuklarla, kitaplarının yaprağına dahi elini sürmemiş insanlarla dolup taşmaz ve umarım kitabın yüzüne bakmayan insanlar tarafından laçkalaşmayan bir film olur.

Bir bakıma kızıyorum böyle bir filmin çıkmasına. Çünkü bunu haketmeyecek insanlar (kitaplarını okumamış insanlar demek istiyorum. (*) ) dolduracak sinema salonlarını ve benim gerçekten içim sızlayacak.

(*) = Çünkü bu insanlar üşengeçliklerinden, tembelliklerinden lütfedip bir ejderha mızrağı kitaplarına 30-40 ytl vermeyecekler. Neden versinler ki? O paraya gidip süslü püslü kıyafetler almak varken. Ve sonra filmi izleyip bilmiş bilmiş film hakkında yorum yapıp bizim sinirimizi bozacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ağustos 2007; 2:06:49 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• helboy gibi fantastik olursa harika olur

Nasıl Geldiysek Bir Gün Öyle Gidecegiz

Galatasaraylı Dogduk Galatasaraylı Ölecegiz!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Deli_AslaN

helboy gibi fantastik olursa harika olur

Alakaya dereotu

For the Alliance
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.