Şimdi Ara

Gelişmeyen kollar için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genetik bir bozukluk mu bilmiyorum fakat garip şekilde kollarımda bir türlü gelişim sağlayamıyorum, sıkıntı diyebileceğim tek durum kollarım boyuma göre uzun fakat yine de anormal çünkü benim gibi kolları uzun olup da gelişen o kadar insan görüyorum.

Öyle aşırı bir spor programım yok normal yapıyorum, örn:

Pzt: Sırt Biceps

Salı: Göğüs Triceps

Çrş: Omuz-Ara vb.

Prş-Cuma değişiyor

Pzt ve salı hariç günleri kendime göre ayarlayıp başka bölgeler de seçebiliyorum ama genel olarak haftada 2-3 kez biceps ve triceps çalışıyorum, yaptığım hareketler de dambılla 3 set halinde çeşitli hareketler yapıyorum bu kadar, şu ana kadar gayet güzel sonuç aldım vücudum şekilleniyor fakat kollarım ısrarla şekillenmeyip aşırı ince duruyor, mesela biceps çalıştığım gün normal bana uygun bir ağırlıkta biceps curl - hammer curl karıştırıp yapıyorum, bu aralar gaza gelip 3 setten 8-9 sete çıkarıyorum yok gene bir şey değişmiyor, triceps için de aynı şekilde fazladan çalışıyorum üstüne diamond push up da yapıyorum, gerçekten spor yapasım gelmiyor bu kadar orantısız olması çok saçma, ne yapmamı önerirsiniz?

• Progresive overload ile her kas gelişir hacim kazanır güçlü kas hacimsiz olamaz nokta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sorun nerede bilmiyorum şu anda 8 kg ile çalışıyorum vücudun diğer kısımlarında kullanabildiğime göre sanırım gerekli kuvveti alabiliyorum, acaba kola özel 7 kg civarı ile mi çalışsam belki düşük ağırlıktan ilerletmek işe yarar

Hammer curl 3x8-10 tükeniş
    Preacher Curl(scott curl) 3x8-10 tükeniş

Haftada 2 defa bu şekilde uygula. Bi dene bence faydalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.