Şimdi Ara

Gelin kasa hakkında soru sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-k380-kwa600-tr-rc-k380-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=64339

Önde kırmızı ledli fan var gördüğünüz gibi kasayı açınca on tarafında bir kırılmasın diye konulmuş gibi bir kağıt var onu çıkarmalımıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kağıtsa cıkarınız.değilse cıkarmak için uğraşmayınız.fanlara okadar büyük etki etmez.
  • Tela olmasın sakın. Bir nevi toz filtresi.
  • Hocam aynı kasadan bende almayı düşünüyorum. Kasadan memnun musunuz ? PSU su gerçek 600w mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Hocam aynı kasadan bende almayı düşünüyorum. Kasadan memnun musunuz ? PSU su gerçek 600w mi ?

Bu kasada Cooler Master Thunder 600W PSU kullanılıyor diye biliyorum tek 12v kanalından 564W verir yani gerçek 600W diyebiliriz ama 80+ falan değil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaş orhan

kağıtsa cıkarınız.değilse cıkarmak için uğraşmayınız.fanlara okadar büyük etki etmez.

Böyle yumuşak birşey kopuk gibi ama onun önünden bır demır koymuşlar kırılacak yerlerı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Hocam aynı kasadan bende almayı düşünüyorum. Kasadan memnun musunuz ? PSU su gerçek 600w mi ?

Bu kasada Cooler Master Thunder 600W PSU kullanılıyor diye biliyorum tek 12v kanalından 564W verir yani gerçek 600W diyebiliriz ama 80+ falan değil tabi.

k380 nin içinde dediğniz gibi thunder serisi 600w vardır, gerçek 600w dir.

http://www.coolermaster.com/product/Detail/powersupply/office-home/thunder-600w.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

kağıtsa cıkarınız.değilse cıkarmak için uğraşmayınız.fanlara okadar büyük etki etmez.

Böyle yumuşak birşey kopuk gibi ama onun önünden bır demır koymuşlar kırılacak yerlerı var

Toz filtresi olmadığına emin misiniz? foto çekmeniz mümkün mü?
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Sertifikası varmı ?eminmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

quote:

Toz filtresi olmadığına emin misiniz? foto çekmeniz mümkün mü?

ani onun arkasına kırılacak yerler yerleştırmışler bır vatan bılgısayara danışırım
  • quote:

Sertifikası varmı ?eminmisiniz.

ben sertifika ile ilgili birşey yazmamıştım ama 80+ sertifikasını soruyorsanız , 80 üzeri verimlilikte olmakla beraber resmi 80+ sertifikası yoktur. 80+ plus sertifikası tükettiği elektrik ile ilgili bir konu, gerçek 600w olup olmaması ayrı bir konu.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Güç kaynakları, şehir hattından gelen elektriğin tamamını sisteme veremiyorlar.Normal bir sistemi en kalitesiz güç kaynağı bile karşılayabilir ancak 350W ya da 500W olarak etiketlenmiş birçok ürün, bu değerin altında verim sağlıyor ve laboratuar ortamlarında gerçekleştirilen yük testlerinde bu değerleri sağlayamayarak bozuluyor. Donanımlara yansıtarak bozulmasına yol acıyor. 500 watlık sıradan bir ürün kullanmaktansa 400 watlık kaliteli bir ürünü tercih ederim.Siz bana 400wat alın ben size 500 wat alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.