Bildirim
Gelemeyen Ekipler ve En Sonunda Iptal
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam benim de bugun randevum var şuan sen söyleyince içime kurt düştü :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, öncelikle hizmet başında yaşadığınız bu soruna sizin kadar bizde üzüldük. Hizmetinizi iptal ettirmeden önce bana PM üzerinden ulaşırsanız size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Evde kurulum ekiplerinin neden gelmediğini anlayıp bir aksiyon planı hazırlayabilir ve işlemlerinizi hızlandırabilirim. -
Merhaba, eğer aynı sorunu sizde yaşarsanız bana PM üzerinden ulaşır mısınız? Ekip yönlendirmesinde yardımcı olmaya çalışacağım. -
Yaşadım maalesef yarin gelmezlerse aboneligimi iptal edip netspeed gecicem kusura bakmayinquote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, eğer aynı sorunu sizde yaşarsanız bana PM üzerinden ulaşır mısınız? Ekip yönlendirmesinde yardımcı olmaya çalışacağım.
Ekipler geldi tecrubesiz is bilmeyen ekipler modem kablosunu bagladi ve gitti komik bunu bende yaptim cikarip terar taktilar. Ekiplerinize sorun telefon kutusunda ttnetten gelen ekipler soyledi kabloyu oraya birakti gerisi turknetin isi diyip gitti (hakli olarak) dedim gulduler. Sonra yapamadilar hatta bakmadi yapmaya calismadi agriza kaydi olusturacagim dediler ve gittiler ariza kaydi icin gelecek olan ekiplerde bi 10 gun bekler ve hayirli olsun 1 ay internet kullanamadik. 30
Tl yi verin ben elektrikci cagirayim bos yere maas vermeyin boyle is bilmeyenlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lefrer -- 20 Haziran 2018; 19:29:24 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ne yaptiniz hallettiniz mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dün geldiler hocam fena bir firma ile anlasmamislar dht diye bir firma hizli bagladi ama modeme iyi para istedi 315 tl internetim 13 mbps sabit fakat cok hizli video falan izleniyor dunden beri 3 film izledim hepside 720 p ve donma kasma yoktu suanlik memnunum
Ben birde oyun falanda oynarim ping ms falan süper avrupa serveri bile az bir ping ile oynuyorum
Bende düşünüyorum 3 temmuzda uydunet taahütüm bitiyor
50 mb hız 250 gb lakin bir rezalet senede 20 kere internet gider
Bazen 1.5 gün gelmez
Şimdi türk net bağlatmayı düşünüyorum onlıne filmleri dizileri
Rahatca seyredebilşrmiyim bazen tv leride izliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten dediğiniz gibi, İptal dilekçesi verdim ancak Hala dönüş yapılmadı.. Kötü firma -
önce telefonla iptal kaydı açın, ardından fax ile dilekçenizi gönderin -
Küçük yerleşim yerlerine randevu verildiği tarihte gelme noktasında sorun yaşıyorlar. İstanbul'daki aboneliğimi 3 günde tamamlayabilmiş iken Yalova Armutlu'daki aboneliğimi 25 Haziran'dan bu yana tamamlaya çalışıyorlar ve işin tuhaf tarafı ise aktivasyonumun tamamlandığı bilgisinin gelmesine rağmen ankastre kutumuzda hiçbir değişiklik yapmamışlar. Yani yeni hat tahsisi yapıldığı için adımın yazılı olduğu ucu açık bırakılmış bir kablo ankastre kutusunun içerisinde görünmüyor. Her şeyi bir kenara bırakacak olursak bugün randevu üzerine Türk Telekom'un ya yanlış binaya çektiği ya da ilgilenmediği hattımın kurulumu yapılacak. Gününde yapılmasına ihtimal bile vermememe rağmen hayırlısı olması dileğiyle. Yeni veya yine abone olmak isteyenlerin dikkatine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X