Şimdi Ara

gelecek kaygım çok sıkılıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilerleyen zamanda kaygılarım var kendimi yalnız ve caresiz hissediyorum(boşlukta yım sanki )
    bu yıl 2 yıllık bitiyor .okul bitince korkuyom bulamazsam diye .arkadaşlarıma bakiyorum rahatlar ama bende ilerden korkuyorum . iş sonra evlilik . evlilik deseniz bu devirde zor ama kapalı bayan ıstiyorum.. askeremi gideyim yoksa çalışayımmi diyorum. bir yandan artık çalışmak ıstiyorum.çünkü ben 2 yıllık bitti . ben geçen yil ünv. basladigimda arkadaşlar askere gitti geldi evlenen var. ben daha bi baltaya sap olamadım .diyorum.kafam çok karışık bazen cok sıkılıyorum.hiç zevk almiyorum. bazen canım sıkkın olduğunda camiye gidiyom namaz kiliyorum. kafam çok karisik.sosyal hayat felan yok ışte . arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı
  • Okulu bi bitirde gerisi gelir canını sıkacak bi durum yok
  • sürünüp gidecen hayatın boyunca kasma boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sürünüp gidecen hayatın boyunca kasma boşuna

cok agir olmadi mi ?

• okulunu bitir işe girebiliyorsan gir baktın olmuyor askere git gel hemen askerlikle işin kalmasın sonra ister özelde yada kpss ile memur olmaya çalışırsın evlenme işlerini çok sonraya sakla önce iş bul cebine para koyup iyi yaşa ondan sonra zaten sana tanışmak evlenmek için zaten gelirler
  • Kapalı bayanmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sıkılıyorum
    4 ay önce açıldı
    İş yerinde çok sıkılıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

Kapalı bayanmı

Adam ninja istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

quote:

Orijinalden alıntı: DraJeS

Kapalı bayanmı

Adam ninja istiyor.

süperdi
  •  gelecek kaygım çok sıkılıyorum
  • işiniz heryerde makara ya :@

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

okulunu bitir işe girebiliyorsan gir baktın olmuyor askere git gel hemen askerlikle işin kalmasın sonra ister özelde yada kpss ile memur olmaya çalışırsın evlenme işlerini çok sonraya sakla önce iş bul cebine para koyup iyi yaşa ondan sonra zaten sana tanışmak evlenmek için zaten gelirler

kardeş bende öyle düşünüyorum. ama hayatta hiç birşey istedigin gibi gitmiyor .

• babadan kalan birşey yoksa sürekli çalışmak zorundasın.
    memlekette iş sıkıntısı yok ama düşük maaş sorunu var
    okuldan sonra kendine uzun vadede bir yol çiz. nasıl bir iş yapacağına karar ver. kendini 10 yıl sonra bu işte nerede gördüğüne bak
    işe başladığında kazandığın paradan birikimler yap. ne kazanıyorsun ne harcıyorsun muhasebesini yap.
    durumun nedir bilmiyorum, teknik bir okuldan mezun olmuşsan alanında kendini sürekli geliştirmeye bak
    çok zor bir hayatın seni beklediğini aklından çıkarma
    doğru düzgün bir iş yapana kadar aylık en az 1500-2000 TL kazanana kadar evlenmeyi düşünme. Evlendiğinde masrafların katlandığını birde işe çocuk girince harcamaların boyutu çok değişiyor.
    dar gelirli insanların hayatı kolay kolay dönmüyor.
  • Çevreni değiştirmelisin bir an önce.

Çevren bataklığa saplandı diye sen de saplanmak zorunda değilsin.

Onları kıstas alarak gerçek potansiyelini kullanmayıp kendini köreltiyorsun.

Ayrıca neden geçinemeyecekmişsin ki? Sen de kendin gibi çalışan bir eş ile evlenirsin geçinirsin. Ama bu devire 3000 tl altı geçinmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

babadan kalan birşey yoksa sürekli çalışmak zorundasın.
    okuldan sonra kendine uzun vadede bir yol çiz. nasıl bir iş yapacağına karar ver. kendini 10 yıl sonra bu işte nerede gördüğüne bak
    işe başladığında kazandığın paradan birikimler yap. ne kazanıyorsun ne harcıyorsun muhasebesini yap.
    durumun nedir bilmiyorum, teknik bir okuldan mezun olmuşsan alanında kendini sürekli geliştirmeye bak
    doğru düzgün bir iş yapana kadar aylık en az 1500-2000 TL kazanana kadar evlenmeyi düşünme. Evlendiğinde masrafların katlandığını birde işe çocuk girince harcamaların boyutu çok değişiyor.

bilgisayar cikisliyim. programlama bilgim var. biraz daha kendimi geliştirsem iyi şeyler olur diyorum. kpss felan düşünüyorum alanimla ilgili. ufak bir yerde 800 felan iş bulsam sonrasını getiririm heralde .

• quote:

Orijinalden alıntı: invertal

quote:

bilgisayar cikisliyim. programlama bilgim var. biraz daha kendimi geliştirsem iyi şeyler olur diyorum. kpss felan düşünüyorum alanimla ilgili. ufak bir yerde 800 felan iş bulsam sonrasını getiririm heralde .

bence de bu alanda kendinizi geliştirmeye bakın.
    iyi bir mesleğiniz var ve mesleğiniz üzerine giderseniz her daim iş yaparsınız.
    hiç korkmanıza endişe etmenize gerek yok. biraz sabır ederek yolunuza devam edin.

• quote:

quote:

quote:

bence de bu alanda kendinizi geliştirmeye bakın.
    iyi bir mesleğiniz var ve mesleğiniz üzerine giderseniz her daim iş yaparsınız.
    hiç korkmanıza endişe etmenize gerek yok. biraz sabır ederek yolunuza devam edin.

teşekkürler kardeş

• quote:

selam arkadaşlar .
    ilerleyen zamanda kaygılarım var kendimi yalnız ve caresiz hissediyorum(boşlukta yım sanki )
    bu yıl 2 yıllık bitiyor .okul bitince korkuyom iş bulamazsam diye .arkadaşlarıma bakiyorum rahatlar ama bende ilerden korkuyorum . iş sonra evlilik . evlilik deseniz bu devirde zor ama kapalı bayan ıstiyorum.. askeremi gideyim yoksa çalışayımmi diyorum. bir yandan artık çalışmak ıstiyorum.çünkü ben 2 yıllık bitti . ben geçen yil ünv. basladigimda arkadaşlar askere gitti geldi evlenen var. ben daha bi baltaya sap olamadım .diyorum.kafam çok karışık bazen cok sıkılıyorum.hiç zevk almiyorum. bazen canım sıkkın olduğunda camiye gidiyom namaz kiliyorum. kafam çok karisik.sosyal hayat felan yok ışte . arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum

Yaş 23
    2 YILLIK bilg prog. mezunuyum
    Meslek teknisyen
    Askerlik yapılmadı
    AÖF 4.sınıf kamu

Şu askerliği yapalımda evlilik gelir hocam düşünme şimdi bunları askerden sonra evini fln yap eline ekmeğini al bakalım ondan sonra bir aile sorumlulugu altına girersin.

( ama ahh kübra ahh :/ sessiz ve derinden )

// Eğer sorun olmazssa Pazar günleri bir restoranta yada benzeri bir işletmeye garsonluk işi ile uğras hem insanlarla iletişimin artar buda hayatına artı katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 23 Nisan 2013; 1:44:44 >

• Bende de var o bakıyorum arkadaşlarıma çok rahatlar. Kimisi babasına veya akrabasına güveniyor kimiside takmıyor olan olur diyor. Ben bu yüzden üniversiteye gitmedim gitmek istiyorum ama imkan yok veya şuanki imkanları üniversite sonrasında bulamam diye korkuyorum. Çok kararsızım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sürünüp gidecen hayatın boyunca kasma boşuna

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.