Şimdi Ara

gelecek için iş fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam bu benim ilk forumum öncelikle

direk konuya gireceğim daha 18 yaşındayım ankarada oturuyorum ve lise mezunuyum ve sınavım kötü geldi. ömrümü boş boş işlerde geçirmek istemiyorum yaşım daha genç hata yapabilirim normal bişey. erken yaşta bişeyler başarmak istiyorumki ilerde ev araba gibi sıkıntılarım olmasın

mesela ileri dönemde hangi işleri yapabilirim bana kazancı ne olur vs cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

örneğin kombi işi :) bu başkentte ne kadar kombici görsem (kimse yanlış anlamasın ve üstüne alınmasın) bi dükkana bakıyorum bi önünde yatan arabalara bakıyorum işin arkasında ne var bilmiyorum ama helal kazançta olabilir sonuçta ALLAH daha çok versin .Yani bu tarz öneriler istiyorum illa kombici olayım demiyorum her türlü sektör olabilir girişimci tarzı. yazılım e ticaret al/sat sanayide iş öğrenip dükkan açmak gibi milyon tane fikir var sonuçta. Geçen günlerde bi arkadaşla konuştum antalya ege taraflarında yat gemi al/sat diyo dalgamı geçiyon aq

çoğu sektör sermayeye bakar bende öyle biriken bi sermaye yok

oturduğum yerde zamanında boş bi dükkan vardı cadde üstü tam oto yıkama yapılacak yerdi sonrasında biri aldı harbi oto yıkamacı açtı şimdi o kadar işliyoki bazen araç yıkatmak isteyince yer bile olmuyo

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.