|
Beyler Tofaş'ta çalışan var mı aranızda? Mühendislik pozisyonları için maaşlar, çalışma şartları nasıl bilen ver mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Beyler Tofaş'ta çalışan var mı aranızda? Mühendislik pozisyonları için maaşlar, çalışma şartları nasıl bilen ver mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tofaş çalışanlarının yorumları genel olarak olumludur. Çalışanlar, rekabetçi maaşlardan, kapsamlı yan haklardan ve büyüme fırsatlarından bahsetmektedir.
Mühendis maaşları sektör ortalamasının üzerindedir ve deneyime göre değişiklik göstermektedir. Beyaz yakalı çalışanlar da iyi maaş paketlerinden ve çeşitli yan haklardan faydalanmaktadır.
Tofaş'ta çalışmak, otomotiv sektöründe bir kariyer için mükemmel bir fırsattır. Fabrika, çalışanların profesyonel gelişimini destekleyen eğitim ve gelişim programları sunmaktadır.
Tofaş Bursa Fabrikası maaşları, pozisyona ve deneyime göre değişmektedir. Şirket, performansa dayalı bir ücretlendirme sistemi uygular.
Çalışanlar ayrıca aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli yan haklardan da faydalanmaktadır:
Eğer otomotiv sektöründe kariyer yapmayı düşünüyorsanız, Tofaş Bursa Fabrikası başvuruda bulunabileceğiniz mükemmel bir yerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam Ford'da çalışan arkadaşım var yeni mezun. İkinci işyeri, ilk işyerinde 3 ay çalışıp Ford'a geçti. Asgari ücretin 4 katından fazla alıyor, primlerle beraber 5 katını geçiyor maaş dedi. Tofaş da çok farklı olmaz nihayetinde Koş iştiraki dedi. Sizin dediğiniz ise kafamı karıştırdı. Pozisyona başvururken dönemsel yazmıyordu, bazı ilanlarında dönemsel sözleşmeli olunca belirtiyor. Kadroya alma olayı yoksa olumlu olsa bile kabul etmem zaten, 1 sene sonra çalışacağım garanti değilse mevcut iş yerimi bırakamam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Anladım hocam. Ford ilanları çok ama Ford ve Otokar paso red veriyor bana, bugüne kadar hep başvurmuşumdur. Hatta bazı Marmara mezunu arkadaşlar falan da girdiler. Ben İTÜ'de çift anadal yaptım, yüksek lisans yapıyorum. Ama dediğim gibi birkaç gün sonra garip bir şekilde red yiyorum hep, nedenini anlayamıyorum, olumsuz dönüşlerinde hep benden iyi adaylar olduğunu belirtiyorlar. Oysa en çok deneyimlemek istediğim yerlerden biriydi Ford Otosan. Tofaş'tan ise mülakat isteği geldi mecbur orayı değerlendiriyorum. Bu arada arkadaşımın asgari ücretin 4 katı net dediği maaş sizce gerçekçi değil mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 8 Aralık 2022; 23:58:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Durumu yavaş yavaş anlamaya başladım sağolun hocam. Ben de zaten bulunduğum yerde çok kalan bir insan değilim. Konfor alanımdan çıkıp yeni yerlere atılmayı seviyorum. Aslına bakarsanız şu an çok iyi gibi geliyor ama eminim buraya girsem de 1 sene sonra başka bir yere girmeye çalışırım gibi. Çünkü şu an çalıştığım yerde de iyi başlamıştım ama zamları güzel alamayınca kendimi yeni işlere başvururken buldum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bölümler metalurji ve malzeme + inşaat, yüksek lisans malzeme. Bunun haricinde uzun dönem stajda THY'de makinecilerle birlikte catia'da tasarım deneyimim falan da oldu bir süre. Aslında keşfeden olsa baya kullanışlı joker bir mühendis olabilirim ama öyle satış departmanında çürüyorum şu an. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 9 Aralık 2022; 0:14:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen öyle, nadiren olsa da malzemeci de alıyorlar ama onda da geri dönüş alamıyoruz :) hayırlısı olsun, vardır herşeyin bir sebebi. Biraz kadere inanan bir insanım elimden geleni yaptığım hâlde olmuyorsa vardır illa ki bir nedeni. Daha yürüyecek çok yol var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|