Volkan kırmızı kart gördü gelecek hafta ligte oynayamıcak ben diğer kalecilere hiç güvenmiyorum.Yönetim yedeklerede güveniyordu bügün gördük.Haftaya işh yenilmeyiz
Yasin geçer belki kaleye Aziz başkanımız kadro geniş derken bunu anlatmak istemiştir belki
Hayatında süper lig maçı oynamamış paf takımı kalecisi var. Nedeni ise dünya klubü olmamız.Prensipleri var ya bizim yönetimin o yüzden serdar gibi kaleciyi bıraktılar...
ben varım az önce aradılar kanka bizim volki kırmızı kart gördü haftaya oynar mısın dediler baklavasınaymış
volkan babacan geçer kaleye
Küçük volkan geçecek kalye
Biz kaleyi Volkan'dan başkasına vermeyiz..Serdar'ı da bu yüzden gönderdik
Aziz Bey'in kurduğu muhteşem kadrodaki süper yetenekli ve tecrübeli V.Babacan.Kim olacakki.Olmadı Yasin.
bu teknik kadroya ne denmeli? volkan babacan a güveniyorlar yaaa. inşallah iyi oynar ama çok tecrübesiz. yavaş yavaş Türkiye kupası maçlarında oynatıla oynatıla alıştırılmalıydı takıma ama.......
onu bunu bilmemde bu guiza tam bi beceriksiz çıktı ispanyol gazeteleride aynı şeyi yazmışlardı zaten ikinci bir kezman vakası
bence yedek kalecilerimiz kova çıkcak ama ilerde onlarda iyi kaleciiler olucaktır çünkü ben volkanı kova hallerinide hatırlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: wandy
bence yedek kalecilerimiz kova çıkcak ama ilerde onlarda iyi kaleciiler olucaktır çünkü ben volkanı kova hallerinide hatırlıyorum
@wandy hocam,
Haklısın,iyidir,güzeldir de,
Volkan ın çömez hallerinde kendine gelen topu ayağınan altından kaçırdığı için gol yemiştik.(Örn:Schalke-Fb)O zamanlar unutuldu,geçti,zaten herşey farklıydı.Teknik ekip,oyuncular,sistem,rakipler vs..
Oldu yıl 2008.Artık Fenerbahçe transferleriyle,başarılarıyla konuşulyor.İşte Volkanın zamanında durum farklıydı.Gerçi hala çocukça hareketleri var,düşün.Böyle Demirel'in yaptığı gibi Babacan'da yaparsa yıkım olur,karmaşa,felaket olur.Kenidini de yakar,taraftarı da,takımı da.İşte o yüzden büyük kulüpte olduğunu bilmesilazım ve biran önce tecrübelenmesi lazım,öyle değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
bu teknik kadroya ne denmeli? volkan babacan a güveniyorlar yaaa. inşallah iyi oynar ama çok tecrübesiz. yavaş yavaş Türkiye kupası maçlarında oynatıla oynatıla alıştırılmalıydı takıma ama.......
Dostun futbolu geniş çaplı takip ediyorum ben.Volkan babacanı yaklaşık 2 yıl önce bir istanbul maçında izledim vede harika oynuyordu yani 2.ligde bol bol oynamış bi kaleci
Volkan Babacan , Demirel'den daha iyidir kanaatimce .
quote:
Orjinalden alıntı: tony00
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Dostun futbolu geniş çaplı takip ediyorum ben.Volkan babacanı yaklaşık 2 yıl önce bir istanbul maçında izledim vede harika oynuyordu yani 2.ligde bol bol oynamış bi kaleci
kendi ağzınla söylüyorsun 2.ligde oynamış diye.ama 1.ligde tecrübesi yok işte sorun orada.
size şu kadarını söyliym volkan babacan sandığınızdan çok daha iyi bi kaleci.uzaktan takip etmişliğim vardır.
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
size şu kadarını söyliym volkan babacan sandığınızdan çok daha iyi bi kaleci.uzaktan takip etmişliğim vardır.
inşallah
yasin yada volkan babacan yasinin sansi daha yüksek hic deilse derbi tecrübesi war:)
Volkan babacan iyi kaleci iyi pişmiş takip ettim göreceksiniz