Şimdi Ara

geleceği görme,kuvvetli hisler ve garip olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
27.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili arkadaşlar eminimki herbirinizin çevresinde vardır geleceği gördüğünü düşünen,6. hissi çok kuvvetli,garip olaylar yaşayan veya bunun gibi doğa üstü veya mucize gibi şeylerle tanımlanan olaylar yaşayan insanlar.acaba diyorum bu tür insanların beyin yapısında anormallik olabilirmi?yani gerçeklik boyutlarının paralel olarak zamanda ilerlediğini varsayarsak bazı insanlar bunu hissedip görebilirmi?gerçeksel boyutlar arasında geçiş yapabilirmi?

• Ben son yaşadığım olayda geleceği hissetme adına birşeyler yaşadım sanırım;ama bunu başka deneyimlerle kendimce ispatladıktan sonra emin olabilirim;ama bunu yazma gereği duyuyorum.Geçtiğimiz ay başıma büyük bir bela geldi ve o bela başıma gelmeden önce 2 gün çok sıkıntılıydım ortada hiçbirşey yokken sıkıntılıydım;daha sonrada söylediğim gibi başıma o bela geldi.Bu daha önce başıma gelen olaylarda oldu mu bilmiyorum,keşke o zaman da farkında olsaydım,ama olmadım,fakat bundan sonra farkındalığım açık bu duruma karşı,gene benzer bir durum olursa,geleceği hissettiğimin kanıtı falan olmayacak ama bunu haber vericem size :)
  • İnanıyorum ben böyle şeylere, açıklayamasak da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Ben son yaşadığım olayda geleceği hissetme adına birşeyler yaşadım sanırım;ama bunu başka deneyimlerle kendimce ispatladıktan sonra emin olabilirim;ama bunu yazma gereği duyuyorum.Geçtiğimiz ay başıma büyük bir bela geldi ve o bela başıma gelmeden önce 2 gün çok sıkıntılıydım ortada hiçbirşey yokken sıkıntılıydım;daha sonrada söylediğim gibi başıma o bela geldi.Bu daha önce başıma gelen olaylarda oldu mu bilmiyorum,keşke o zaman da farkında olsaydım,ama olmadım,fakat bundan sonra farkındalığım açık bu duruma karşı,gene benzer bir durum olursa,geleceği hissettiğimin kanıtı falan olmayacak ama bunu haber vericem size :)

Sayın destroyer39 ;

Su akar yolunu bulur,farkında olmak yada farkındalığı açık olmak hiç bir işe yaramaz,eğer birşey yaşayacaksınız bunu yaşarsınız,basireti bağlanan insanları duymuşsunuzudr,ben o viraja girmeden 100 metre önce orada kaza yapacağımı biliyordum ama ayağımı gazdan çekemedim ve malum sonuç.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Ben son yaşadığım olayda geleceği hissetme adına birşeyler yaşadım sanırım;ama bunu başka deneyimlerle kendimce ispatladıktan sonra emin olabilirim;ama bunu yazma gereği duyuyorum.Geçtiğimiz ay başıma büyük bir bela geldi ve o bela başıma gelmeden önce 2 gün çok sıkıntılıydım ortada hiçbirşey yokken sıkıntılıydım;daha sonrada söylediğim gibi başıma o bela geldi.Bu daha önce başıma gelen olaylarda oldu mu bilmiyorum,keşke o zaman da farkında olsaydım,ama olmadım,fakat bundan sonra farkındalığım açık bu duruma karşı,gene benzer bir durum olursa,geleceği hissettiğimin kanıtı falan olmayacak ama bunu haber vericem size :)

Sayın destroyer39 ;

Su akar yolunu bulur,farkında olmak yada farkındalığı açık olmak hiç bir işe yaramaz,eğer birşey yaşayacaksınız bunu yaşarsınız,basireti bağlanan insanları duymuşsunuzudr,ben o viraja girmeden 100 metre önce orada kaza yapacağımı biliyordum ama ayağımı gazdan çekemedim ve malum sonuç.

Saygılar.

Sayın _AMADEUS_

Beni yanlış anlamışsınız ben farkındalığımı kullanacağım derken,olayı engellemek için kullanacağım demedim,başıma gelen olayda olduğu gibi durduk yerde başıma gelen bir sıkıntı sonrası başıma bir olay gelecek mi acaba dedim;bunun üzerine farkındalığımı kullanacağım;yani durduk yerde bir sıkıntı yaşarsam ve ardından başıma bir olay gelirse,bu daha önce başıma gelen olay gibi olmuş olup hayatımda tekrarlanmış olucak bu durum ve ben de bunu ikinci kez test etmiş olacağım ve daha sonra olursa tekrar test etmiş olacağım sadece bunun için farkındalığımı kullanacağımı söyledim;yoksa sizin anladığınız anlamda olayları engellemek için farkındalığımı kullanacağımı söylemedim.
    Saygılar bizden.

• Sayın destroyer39 ;

Tamam öyle ise anlaştık,umarım hiçbir zaman talihsiz olaylar yaşamazsınız ve böyle testlere gerek kalmaz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo
    sevgili arkadaşlar eminimki herbirinizin çevresinde vardır geleceği gördüğünü düşünen,6. hissi çok kuvvetli,garip olaylar yaşayan veya bunun gibi doğa üstü veya mucize gibi şeylerle tanımlanan olaylar yaşayan insanlar.acaba diyorum bu tür insanların beyin yapısında anormallik olabilirmi?yani gerçeklik boyutlarının paralel olarak zamanda ilerlediğini varsayarsak bazı insanlar bunu hissedip görebilirmi?gerçeksel boyutlar arasında geçiş yapabilirmi?

çeşitli boyutlar arasında seyahat yapabilen insanlar var. bu insanlar gelecekten haber verebileceğini ve sınırlı bir sekilde de olsa müdahale edebileceğini iddia ediyorlar. dikkat edin cinleri kullanıyorlar falan demiyorum. bizzat o devirlere gidip kendi gozleri ile görüyorlar. yani bilimadamlari zaman yolculuğunu tartisadursun bunu her gece yapanlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Sayın destroyer39 ;

Tamam öyle ise anlaştık,umarım hiçbir zaman talihsiz olaylar yaşamazsınız ve böyle testlere gerek kalmaz.

Saygılar.

Teşekkürler _AMADEUS_

Ben de sizin için hayırlı dileklerde bulunuyorum.
  • Bir ara devamlı dejavu yaşardım. Bir keresinde bir kaç saniyede olsa geleceği hissettim diyebilirim. Dejavu başladığında arkadaşımla konuşuyordum. Dejavu'nun başladığını farkettim ve bir kaç saniye bu esnada geçti. Daha sonra da onun bana birşey demesi gerektiğini, birşey diyeceğini hissettim. Aklımda diyeceği kelimenin vurgusu bile vardı. Bu vurguyu hatırladıktan bir kaç saniye sonra aynı vurguda arkadaşım sözcüğü telafuz etti. Benim için çok önemli bir tecrübeydi. O zamanlar müslümandım ve dejavu'nun islami açıklaması beni tatmin ediyordu. Şu an bu olaya bir açıklama getiremiyorum. Kafa karıştırıcı bir mesele benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü
    Bir ara devamlı dejavu yaşardım. Bir keresinde bir kaç saniyede olsa geleceği hissettim diyebilirim. Dejavu başladığında arkadaşımla konuşuyordum. Dejavu'nun başladığını farkettim ve bir kaç saniye bu esnada geçti. Daha sonra da onun bana birşey demesi gerektiğini, birşey diyeceğini hissettim. Aklımda diyeceği kelimenin vurgusu bile vardı. Bu vurguyu hatırladıktan bir kaç saniye sonra aynı vurguda arkadaşım sözcüğü telafuz etti. Benim için çok önemli bir tecrübeydi. O zamanlar müslümandım ve dejavu'nun islami açıklaması beni tatmin ediyordu. Şu an bu olaya bir açıklama getiremiyorum. Kafa karıştırıcı bir mesele benim için.

benim bildigim kadarıyla islamda reenkarnasyon inancı olmadıgı için dejavu olayı beynin bir yanılgısı olarak kabul edilir. yanlış mı biliyorum?

• Ben şu şekilde öğrenmiştim. Uyuduğumuz zaman ruh vücuttan çıkıyor ve Allah katına gidiyor. Orada zaman yok, mekan ise farklı olduğu için ruh geleceği ve geçmişi görebiliyor. Bunları biz uyandığımız da kısmen hatırlıyor ve unutuyor. Bu sebeple bazen dejavu yaşanıyor vs.

Bir kişi ise Ruh içinde herşeyin yazılı olduğu Ümmül Kitab'ı (?) okuyabiliyor bu yüzden geleceği görebiliyor demişti.

Şu an bu iki açıklama da benim için birşey ifade etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü
    Ben şu şekilde öğrenmiştim. Uyuduğumuz zaman ruh vücuttan çıkıyor ve Allah katına gidiyor. Orada zaman yok, mekan ise farklı olduğu için ruh geleceği ve geçmişi görebiliyor. Bunları biz uyandığımız da kısmen hatırlıyor ve unutuyor. Bu sebeple bazen dejavu yaşanıyor vs.

Bir kişi ise Ruh içinde herşeyin yazılı olduğu Ümmül Kitab'ı (?) okuyabiliyor bu yüzden geleceği görebiliyor demişti.

Şu an bu iki açıklama da benim için birşey ifade etmiyor

bunları bilmiyordum. teşekkürler.
  • Dejavu konusundaki diğer bir yargı ise; insanın uyurken rüyasında çok sayıda farklı olaylar gördüğü, beynin fonksiyonlarıyla ilgili bir durum, biz bunların hemen hemen hepsini unutmuş oluyoruz uyandığımızda. Gün içinde benzer bir olayla karşılaştığımız zaman, o olay bize bu rüyalar sebebiyle tanıdık geliyor, sanki daha önce yaşamışız gibi.

Konuya dönecek olursak, paralel evrenler gerçekten var ise, yani benim bu konuyu okuduğum ama bu mesajı yazmadığım bir gerçeklik daha var ise (her nasıl var olabiliyorsa artık), benim o gerçeklikten nasıl haberim olabilir, beynim nasıl bu diğer zaman ile nasıl bağlantı kurabilir?

Ama, Travolta'nın Fenomen diye bir filmi vardı. Adama birşeyler oluyor, ve beyni birden çok gelişiyor felan. Sismik enerjiyi hissedip, deprem olacağını önceden bilebiliyordu. Veya telekinetik özellikleri gelişiyordu. Beyin enerjisi ile, doğayla bu şekilde bağlantı kurulabilir belki.

Hatta belki tüm o hikayelerdeki hayaletler, belki vücut öldükten sonra serbest kalan aşırı miktardaki enerjiden ibarettir

Konuyu tam olarak bilmiyorum, ama geçmişte olan olayların görüntülerinin, ışık ışınlarının evrende serbestçe dolaştığı için, hayali bir teknoloji ile yakalanıp, geçmişi bir film gibi izlemenin mümkün olabileceği söyleniyordu. Belki geleceğe dair aynı şey söz konusu olabilir, henüz yaşanmamış olayların ilerisi nasıl görünür bilmem, belki o da Donnie Darko filmindeki gibidir

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmick
    çeşitli boyutlar arasında seyahat yapabilen insanlar var. bu insanlar gelecekten haber verebileceğini ve sınırlı bir sekilde de olsa müdahale edebileceğini iddia ediyorlar. dikkat edin cinleri kullanıyorlar falan demiyorum. bizzat o devirlere gidip kendi gozleri ile görüyorlar. yani bilimadamlari zaman yolculuğunu tartisadursun bunu her gece yapanlar var.

aslına bakarsan sevgili arkadaşım benim bu konuyu açmamdaki amaç benimde bazı şeyler yaşamış olmam ama tuhaftır ki çok şiddetli yaşıyorum
    rusyadaki okul saldırısını hatırlayanınız varmı? en net bunu hissetmiştim.potalara bağlanan o bombaların hali hala gözümün önünden gitmez.hele o çocukların haykırışları

haiti depreminden yanlızca 2 hafta önce yerini tam kestiremediğim bir şekilde büyük yıkımlar yapacak olan bir depremin geleceğini hissetmiştim.zaman zaman gözlerimi kapatıp konsantre olduğumda daha önce gitmediğim bir yeri neredeyse tam haliyle görebiliyorum.hatta arkadaşlarımın kaybettiği eşyaları yüde 99 luk oranla görüp söyleyebiliyorum.ama bu işin tam kontrolü yok.yani şimdi deyip zorlayınca olmuyor.çoğu zaman kendi kendine gelişiyor.ve hatta şu iki üç gündür tuhaf bir his var sanırım pasifikte ve yine zannediyorum bir air france uçağı düşecek 146 veya 148 kişi ölecek.bunu hissediyorum.biliyorum şimdi bazı arkadaşlar yav işte ateistsin dinsizsin yada cinlerlemi konusuyon yada en iyi ihtimalle kafayımı sıyırdın?ne kullandıysan bizede pasla gibi ithaflarda bulunacak ama ben bu işe inanlarla konuşmak istiyorum.aranızda hiç zaman kayması yaşayan oldumu? ben bir kaç kere yaşadım ve en uzunu 2 saat sürdü düşünsenize eve geldiğinizde zaman iki saat geriye gitmiş ve bundan kesinlikle eminsiniz.bunun gibi birçok şey.eğer benim gibi şiddetli yaşayan varsa yazarsa sevinirim.çünki cidden bu konuda cevaplanmasını istediğim çok sorum var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmick

aslına bakarsan sevgili arkadaşım benim bu konuyu açmamdaki amaç benimde bazı şeyler yaşamış olmam ama tuhaftır ki çok şiddetli yaşıyorum
    rusyadaki okul saldırısını hatırlayanınız varmı? en net bunu hissetmiştim.potalara bağlanan o bombaların hali hala gözümün önünden gitmez.hele o çocukların haykırışları

haiti depreminden yanlızca 2 hafta önce yerini tam kestiremediğim bir şekilde büyük yıkımlar yapacak olan bir depremin geleceğini hissetmiştim.zaman zaman gözlerimi kapatıp konsantre olduğumda daha önce gitmediğim bir yeri neredeyse tam haliyle görebiliyorum.hatta arkadaşlarımın kaybettiği eşyaları yüde 99 luk oranla görüp söyleyebiliyorum.ama bu işin tam kontrolü yok.yani şimdi deyip zorlayınca olmuyor.çoğu zaman kendi kendine gelişiyor.ve hatta şu iki üç gündür tuhaf bir his var sanırım pasifikte ve yine zannediyorum bir air france uçağı düşecek 146 veya 148 kişi ölecek.bunu hissediyorum.biliyorum şimdi bazı arkadaşlar yav işte ateistsin dinsizsin yada cinlerlemi konusuyon yada en iyi ihtimalle kafayımı sıyırdın?ne kullandıysan bizede pasla gibi ithaflarda bulunacak ama ben bu işe inanlarla konuşmak istiyorum.aranızda hiç zaman kayması yaşayan oldumu? ben bir kaç kere yaşadım ve en uzunu 2 saat sürdü düşünsenize eve geldiğinizde zaman iki saat geriye gitmiş ve bundan kesinlikle eminsiniz.bunun gibi birçok şey.eğer benim gibi şiddetli yaşayan varsa yazarsa sevinirim.çünki cidden bu konuda cevaplanmasını istediğim çok sorum var.

Ben senin söylediklerine benzer şeyler yaşamadım ama şu Air France uçağını takip edicem bakalım,uçağın markasını da söylemen ilginç :)

• quote:

orjinalden alıntı destroyer39
    Ben senin söylediklerine benzer şeyler yaşamadım ama şu Air France uçağını takip edicem bakalım,uçağın markasını da söylemen ilginç :)

sevgili kardeşim hani bazı filmlerde olur.kesik kesik saniyelik görüntüler gelip gider.aynı onun gibi oluyor.mavi cizgili renkli bir kuyruk üzerinde air france yazıyor bu görüntü gidiyor çığlıklarla dolu bir görüntü geliyor suların gümbürtüsü bir yanda.bu gidiyor bir sonraki gazete manşeti air france yazıyor ama bu yazı bulanık 148 veya 146 yazıyor tam seçilemiyor öldü kelimesi var birde pasifik yazısı vurgu yapıyor. öyle bir şey.takip et bakalım.umarım gerçekleşmez.
  • quote:

quote:

orjinalden alıntı destroyer39

sevgili kardeşim hani bazı filmlerde olur.kesik kesik saniyelik görüntüler gelip gider.aynı onun gibi oluyor.mavi cizgili renkli bir kuyruk üzerinde air france yazıyor bu görüntü gidiyor çığlıklarla dolu bir görüntü geliyor suların gümbürtüsü bir yanda.bu gidiyor bir sonraki gazete manşeti air france yazıyor ama bu yazı bulanık 148 veya 146 yazıyor tam seçilemiyor öldü kelimesi var birde pasifik yazısı vurgu yapıyor. öyle bir şey.takip et bakalım.umarım gerçekleşmez.

Umarız,fakat bu seferde sizin hissedebilme olayınız yalan olucak.

• kangroo kardesim sendeki yeteneğin ismi durugörü. parapsikolojiye meraklılar bu olayı yakından bilirler. sen de bu güce doğuştan sahip özel insanlardan birisin. önemli olan bu gücü iyi yonde kullanmak ve insanlığa faydalı olmandir. fakat anlattığına bakarsak bu imajlar sana rastgele ve duzensiz olarak geliyor. konsantrasyonunu artırarak gecmise ve geleceğe dair pek çok bilgiyi kendi isteminle öğrenebilirsin. her şey senin elinde...
  • valla o kadar insan öleceğine yalancı konumuna düşmeyi tercih ederim.biliyorsun bu tür olaylar gerçek ve yaşayanlar kesinlikle biliyor o zaman istediğim kadar yalancı konumuna düşeyim.ne fark eder.bişeyleri hissetmesem bu kadar ortak nokta ortaya çıkmaz değilmi?
  • uçak kazası olayını okuyunca tüylerim diken diken oldu. inşallah yaniliyorsundur. olayı takip edeceğim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.