Şimdi Ara

Gelbura.com Bayram Kampanyası 16-19 Temmuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelbura.com Geleneksel Kurban Bayramı Kampanyası 16 Temmuz 21:00:00 başladı 19 Temmuz 23:59:00 a kadar devam edecek.

Gelbura.com Olarak Sattığımız Tüm ürünler Türkiye Resmi Distribütörleri Garantisi Altındadır.

Kampanya Linkleri
    Tüm Ürünler :www.Gelbura.com
    Bazı Özel ürünler :
    www.gelbura.com
    Gelbura.com | Başka Yerde Arama Gelbura
    https://www.gelbura.com/koleksiyonlar

İlk Defa Ürün Satın Alacak Müşterilerimiz İçin Kısa Bilgi :
    Gelbura.com 15 yıldır sektör de yer alan bir ekibin yönetiminde resmi partneri olduğu markalarla uzun yıllardır iş birliği yaparak müşterilerine hizmet vermektedir.
    Grup Şirketleriyle Beraber Güçlü Sermaye Yapısı, Güvenli Alışveriş İlkelerini yerine getiren sistem ve güvenlik alt yapısıyla sizlerin hizmetinizde.
    Müşteri Hizmetleri Destek Sistemi, Email ve Canlı destek sistemleriyle her zaman ulaşılabilir.

ANORMAL Fiyatlı ürün görürseniz sipariş etmeyip bize bilgi veriniz. Fiyatlarımız Ne aşırı ucuz ne de pahalıdır. Kampanya dönemi bir çok rakip fiyata göre çok daha ucuzdur. Ürünlerimizin Distribütör Ürünü Olduğunu Unutmayınız.

#thrustmaster #gaggia #be-quiet #arctic #spardox #msi #mushkin #sandisk #wd #gaming #simracing #fligtsim #gelbura #lelit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelbura.com -- 17 Temmuz 2020; 2:21:47 >

• görsel olarak hepsiburada'yı andırması pek profesyonellik yansıtmıyor. şimdiden hayırlı satışlar
  • sitenin tasarımı gayet güzel ve özgün. hayırlı olsun.
  • Ts pc ve t3pa pro fiyati cok iyi ama 3 4 hafta once amazon.de den aldim daha oncedende bu fiyata satsaydiniz sizden alirdim bende isterim turk kazansin ama iste olmuyor...
    Spardox cafe koltugunda indirim yok bu arada 1799 du zaten oncedende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Temmuz 2020; 23:56:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 eur olan ürüne 3,400 TL fiyat ödemenin dayanılmaz hafifliğini yaşamak isteyen varsa buyursun alsın.

fiyatlara bahhh fiyatlara

sıcak değil kaynıyo mubarek.
  • indirim deyince bişi sandıydım bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ucuz ne pahalı diye belirtmiş ama okumamışsınız yine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendilerinden Kasım 2019 da Koleksiyon Marka Fincan ve Gaggia marka kahve makinası almıştım. Çok yardımsever ve ilgili bir firmadır kendileri.

Hatta Hepsiburada.com da ki mağazasından aldığım ve kargoda kaybolan Gaggia Kahve makinasını aynı fiyattan kendi sitelerinden de alma imkanı verdiler. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar.

Burası sıcak fırsatlar, nerede taze mezar var bayat ölü aranıyor gerçi ama yinede fiyatları incelemek lazım derim.
  • 1. Geleneksel

• Çok acaip sıcakmış

• Kampanya gorunumlu beles seo konusu. Konunun altina tagleri de eklemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 23 Temmuz 2020; 9:37:53 >
  • Nasıl yani? Ne bekliyorsun, gayet güzel resim koymuşlar işte.

• Çöp
    Denemek için bebek telsizin piyasa fiyatına baktım 200 lira burada satışı 280 lira

• Hiçbir üründe ücretsiz kargo yok, hatta bilgisayar kasasında 47 lira kargo ücreti var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.