Şimdi Ara

GeForce 9800 GT Aldım. Nasıl Bir Ekran Kartı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
43.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hd 3450> gt210> gtx 460 768 MB> gtx 470> gtx 650ti boost> r9 270x ve simdi r9 280

Vaaay be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia GeForce 9800GT...
    İşkence malzemesi olarak kullanmadığım oyun kalmadı ama bu dengesiz tek başına yukleniyor sistemi sırtına 4 yıldır ben yoruldum bu yorulmadı
  • Güzel karttır ,iyi fiyatada almışsın hayırlı olsun.
  • son 1 ayda servisimize 3 adet görüntüyü çizik çizik veren 9800gt geldi. öyle servisimizde büyük bir servis değildir hem de. eğer tesadüf değilse o kartlar yavaş yavaş elektronik ömrünü tamamlıyor.
  • Artık teknoloji geliştikçe ve yeni oyunlar çıktıkça bu kartlar işe yaramaz hale gelmekte. Zaten işe yarar bile olsalar @Zero Limit in dediği gibi elektronik ömürlerini tamamlıyorlar.
  • Zamanında evga 9800gtx+ modelini kullanmıştım. Mükemmel bir grafik kartıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Güzel karttır ,iyi fiyatada almışsın hayırlı olsun.

konu tarihine bak bi
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hahah şaka gibi hiç dikkat etmemişim

Olsun ben yinede severim 9800gt yi :)
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama benim 7 yıllık 9800 gt artık çalışmıyor, çizgi sorunu çıktı sonra fırınlama yaptım biraz çalıştı artık çalışmıyor, yerine alabileceğim önerdiğninz ekonomik ekra kartı varmı, football manager hariç oyun oynamam genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

Artık teknoloji geliştikçe ve yeni oyunlar çıktıkça bu kartlar işe yaramaz hale gelmekte. Zaten işe yarar bile olsalar @Zero Limit in dediği gibi elektronik ömürlerini tamamlıyorlar.

Hort reis
  • Konuyu bayağı bayağı hortlatmış olacağım ama yazmadan geçmemek istedim.
    Bilgisayarı 2009 yılında toplattım, içinde GT 9800 vardı, ne güzel bir kartmış var ya bu. Şu DX 11 denen illet çıkana kadar her oyunu oynatıyordu, BF dir odur budur şudur hepsini bu ekran kartıyla oynadım şuan GTA 5 in bile minimum sistem isteğinde bulunan karttır kendisi o derece yani.
    Tabii ömrü bayağı azaldı, kendisi vefat etmeden yeni bir kart almak istiyorum, artık her oyun DX 11 istiyor DX 10 istese Overwatchı bile kaldıracak çok memnunum hala kullanıyorum ama cidden değişme vakti geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YarbayAdam

Konuyu bayağı bayağı hortlatmış olacağım ama yazmadan geçmemek istedim.
    Bilgisayarı 2009 yılında toplattım, içinde GT 9800 vardı, ne güzel bir kartmış var ya bu. Şu DX 11 denen illet çıkana kadar her oyunu oynatıyordu, BF dir odur budur şudur hepsini bu ekran kartıyla oynadım şuan GTA 5 in bile minimum sistem isteğinde bulunan karttır kendisi o derece yani.
    Tabii ömrü bayağı azaldı, kendisi vefat etmeden yeni bir kart almak istiyorum, artık her oyun DX 11 istiyor DX 10 istese Overwatchı bile kaldıracak çok memnunum hala kullanıyorum ama cidden değişme vakti geldi...

ddr2 hd 3650 live for speedde bile yetmemeye başladı ikinci el düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

ddr2 hd 3650 live for speedde bile yetmemeye başladı ikinci el düşünmüyor değilim.

Alma valla, 2. el alacaksan bile DX 11 bir kartın 2. elini al. Şu illet yüzünden hiç bir oyun oynayamaz oluyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Alma valla, 2. el alacaksan bile DX 11 bir kartın 2. elini al. Şu illet yüzünden hiç bir oyun oynayamaz oluyorsun.

sıfır olarak gt 710 düşündüm ama hd 5570 civarında benchmarkı var. ctiy car drivingde zorlanacaktır eledim sanırım gt 710u.

• Zamaninda palit 8600 gt kullanmistim. Hey gidi yillar

• Merhabalar aynı ekran kartı bende aldım acaba Intel i5 ile uyumlu olur mu?(1. Nesil)

• bu saatten sonra 9800GT aliyorsunuz? Csgo oynatirsa sukredin. Umarim 50 liradan fazla vermediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 17 Nisan 2020; 4:30:46 >
  • Yeni almadım hocam eski pclerimden kalan bir PC vardı şirket için acil PC gerekti birleştirdim bende sadece i5 650 ye ugum olurmu diyorum Gt9800

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.