Şimdi Ara

## GeForce 8800GT'nin ilk İncelemesi Yapıldı-Sonuçlar Dikkat Çekici ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
9.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fx57

Bu arada testi yapan site bizim Asus haberlerimiz de ıska geçmemiş;

http://news.expreview.com/2007-10-22/1193051014d6217.html
    http://news.expreview.com/2007-10-23/1193128774d6260.html

fx57 artık seni asus bile tanıdı, yavaş yavaş dünyaya açılıyosun valla tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bu kartın O.C devereye girdigi zaman HD3870 karşısında zerre kadar şansı yok. 55nm nin getirdigi avantajla bence rahatlıkla 1000-1100 mhz GPu arasında kullanılabilecek. HD2900XT 941Mhz de iken yaklaşık 8800Ultra performansı verdigini düşünürsek, Eger 8800GT nin O.C kapasitesi Kumandanın verdigi ss'lerdeki gibi sınırlı ise (bana pek mantıklı gelmedi ama bilemiyorum) bence HD3870Pro daha başarılı bir kart olacak.

Fenomenha. 941/999 hızlarında çalıştırdıgı HD2900XT si ile 3400 CPU puanı ile 13613 3D06 skoru yakaladı...

Ben de katılıyorum. 8800GT gerçekten güzel karta benziyor ama HD3870 in 55nm getirisini de yabana atmamak lazım. ATI eğer salaklık yapıp 1000 Mhz gibi GPU hızlarını görmezse düşük çalıştırmayı tercih edip te daha yavaş saat hızları ile üretirse HD3870 hüsran olur.
    Ama 1000 Mhz ve üstü hızlarda gelirse HD3870 daha başarılı olabilir...

@ Soultrap

Aytuğ sen daha 1Gb HD2900Pro DDR4 alalı birkaç gün oldu.
    8800GT yarın gelsin almazsan şerefsizim.

şu durumda extreme soğutma ile R600 gpu 1000 mzh yi çoktan aştığına göre(hatılardığım kadarıyla 1200 lü bi hızda Rekor kırılmıştı) yeni Gpuda böyle bi engelleme gelmezse extreme olmasada iyi bi soğutma ile baya gidebilir die düşnüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

tüh bende geçen hafta 8800gts almıştım napalım artık kullanacaz olmassa biraz daha ilerde değiştiririm

Nereden aldın. Git ALT-TAB ı var de ayıplı ürün de iade et.

NVidia bize kazık atar da biz niye duralım.

vatandan aldım cardfinansa yüzde 10 indirimli 449ytl ye geri iade edecemde ne kullanacxam eski kartımı sattım:D

napalım kulanacaz ben kartımı seviyorum zaten bu yeter bana

• yine marka fanatikliğine doğru gidiliyor gibi geldi bana ... birincisi bu testler güvenilir olmayabilir 2. bu kartta 10.1 desteği yok ve nvidia mutlaka bu api yi destekleyecek kartlar çıkaracak piyasaya bana göre bu kartta 2900pro gibi nvidiaya ait geç kalmış kartlardan biri diğer sitelerdeki testleri görmeden bodoslama atlamak yanlış olur sonuçta şu 1-2 ay içinde tüm kartlar piyasaya çıkacak atinin çözümlerini görmeden almak hata olur sonuçta atinin huyudur ilk çıkardığı seriler performans bakımından düşük oluyo sonradan çıkardığı xx50 serileri ise genelde nvidiayı geçer ... birde bazı oyunlarda 1280 çözünürlükte gts 320 7 fps almış saçmalık olarak nitelendiriyorum ... birde aynı testte testler doğruysa eğer 27 fps almış kart eğer bu kadar fps alıyosa bu kartlar 300 dolar etmez bu paraya 1024 de mi oynıycaz oyunu millet çerez parası gibi bahsediyo 300 dolardan az mı şimdi bu para bu özelliklere anlamadım .... sizi bilmemde ben 8600gt@gts ile bi 5 ay daha idare edicem

• quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

yine marka fanatikliğine doğru gidiliyor gibi geldi bana ... birincisi bu testler güvenilir olmayabilir 2. bu kartta 10.1 desteği yok ve nvidia mutlaka bu api yi destekleyecek kartlar çıkaracak piyasaya bana göre bu kartta 2900pro gibi nvidiaya ait geç kalmış kartlardan biri diğer sitelerdeki testleri görmeden bodoslama atlamak yanlış olur sonuçta şu 1-2 ay içinde tüm kartlar piyasaya çıkacak atinin çözümlerini görmeden almak hata olur sonuçta atinin huyudur ilk çıkardığı seriler performans bakımından düşük oluyo sonradan çıkardığı xx50 serileri ise genelde nvidiayı geçer ... birde bazı oyunlarda 1280 çözünürlükte gts 320 7 fps almış saçmalık olarak nitelendiriyorum ... birde aynı testte testler doğruysa eğer 27 fps almış kart eğer bu kadar fps alıyosa bu kartlar 300 dolar etmez bu paraya 1024 de mi oynıycaz oyunu millet çerez parası gibi bahsediyo 300 dolardan az mı şimdi bu para bu özelliklere anlamadım .... sizi bilmemde ben 8600gt@gts ile bi 5 ay daha idare edicem

harbi ya nie okadar düşük aldı alla alla teknoloji çok hızlı ilerliyor ya şeytan diyo git konsol al gerçi pc de oyun oynamak başka ama

• alcagim kart belli oldu GTX le basa bas süper bi kart bizim el GT alir
  • bakıyorum yapılan testlere hemen inanılmış hemde nasıl güldüm:) bu testlerde dikkati çeken en önemli unsur hd2900pro 1gb'nin bütün testlerde 3 sırada sabit kalması bu testlere güvenilmez. her testte kartlar sıralamada oynama yapması lazım. bu testlerde böyle bir durum söz konusu degil. kesinlikle art niyet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 23 Ekim 2007; 19:22:36 >
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • oy kine oy bu kart kaç kuruş olcak yaa

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Kimse Crysis performansını görmeden elindeki 2900'ü falan satmasın, asıl DX10 oyunu Crysis'tir ve bundan sonraki çıkacak oyunlar da Crysis'tekine benzer bir performans grafiği çizecektir. Aman dikkat.

bab crysis deme bana ya çıldırıcam bırak fullu adamlar demosunu bile erteleyip duruolar yaw ama fragmanlara resimlere baktımda gerçekten makineyi çok pis zorluyacağa benzio

• Fiyatı 420-450 ytl olacak ( 512 Mb Ddr 4 ), fakat bu kartın Gtx performansını vermesini bekliyorsanız ( Yani büyük monitörle, üst çözünürlüklerde oynayacam ben diyorsanız ) kesinlikle 512 Mb Ddr alıp, belleklere abanabildiğiniz kadar abanmalısınız. ( Benim hesaplarımda 3 Ghz çıktı ) Yani bellekten kaybeden bir kart 8800 Gt. Gpu olur ama, üst çözünürlüklerde 8800 Gtx performansı beklemeyin kesinlikle, darboğaz sorunu var kartın ve ben henüz 3 ghz yapan Gddr 4 görmedim. Bu performansı nvidia bu fiyata vermez, hiç sanmıyorum. Ancak 256 Mb Gddr 3 alınacaksa, 8600 gts'e alternatif olarak yada orta sınıf tesellisi olarak alınabilirki gayet iyi olur. Fakat HD 2900 İLE, 8800 Gts'le kapışacağım diyorsanız 256 Ddr 3'ü kafadan silin...
  • bu kadar acayip karsılamayın kart gercekten iyi ama anca eski 8800leri gecer yeni seri 8800 gelince acaba 2900pro napıcak hala yok 8800 gts yi geciyormus yok 8800 gtx e yakınmıs fln deniyor daha eski 8800 lerle zor bas ederken acaba yeni serilerle ne yapıcak
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • 8800 gtx çıkalı nerdeyse 1 yıl oluyor ve atiden bir cevap göremedik. ben kendi adıma atinin doğru düzgün bişi çıkartmasını bekliyeceğim artık 3900 mü olur ne olur bilmem ama ati almak için değil. 8800 serisi ile fırtına gibi esen ve yeni bir high end çıkarmayan nvidiayayı. 1 yıldır boş durmuyorlardır herhalde birde 8800gt böle olursa yeniler nasıl olur allah bilir
    Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır.
  • hurafe bunlar hurafe koca karı masalı hepsi

160 sp 512bit 1gb ddr4 1000gpu/2600ram/1800shader bakın yazıyom buraya ! :p 3dmark06 dan 17560 alcak default...

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • testler bana hic inandirici gelmedi en guzeli ciktiginda foruma dusmesi karsilastirmali test yapilmasi.her modelin bir uzmani var zaten masallah.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

gelsin şu 9800gtx nvidia lar artık!!! para hazır bankada :P

160 sp 512bit 1gb ddr4 1000gpu/2600ram/1800shader bakın yazıyom buraya ! :p 3dmark06 dan 17560 alcak default...

3DMark 2008 desen neyse 2006 dan o puanı alsa ne almasa ne ohooo

ultrayi direk tokat manyagi yapabilir
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.