Şimdi Ara

## GeForce 8800GT'nin ilk İncelemesi Yapıldı-Sonuçlar Dikkat Çekici ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
9.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korozyon

EXPANTER nerdeeeee

10 gün içerisinde 2900 Pro alan diğer mağdurlarla birlikte acılarını dindirmek için acil servise kaldırıldılar, taburcu edilince bişiler yazacaklardır

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

EXPANTER nerdeeeee

10 gün içerisinde 2900 Pro alan diğer mağdurlarla birlikte acılarını dindirmek için acil servise kaldırıldılar, taburcu edilince bişiler yazacaklardır

Yok canım abartmaya gerek yok o kadar da artık. Ayrıca Eger O.C kapasitesi sizin bahsettiginiz ss lerdeki gibi ise 8800GTS320 bu kartı yer.

Zaten Ceof, HD2900den sonra Bu kartıda yerin dibine sokacaktır

• Yahu kimileri ati ya da nvidia babalarının malıymış başarılarına sevinip diğer firmanın kartını kullananlara laf atıyorlar : ) O nu alın bunu satın para bol, malı firmalar götürüyor. İyice çocuk oyuncağına çevirdiler.. Umarım Ati'de çok iyi kartlar çıkarırda nvidia tekeli "sınırına" gelmeyiz. Bugun ilk nesil Dx10 kartı alan herkez mağdurdur. Ne dx 10 görebildik, nede adam gibi performans. Ayıptır bu yapılanlar.. Olan bizim paramıza oluyor. Kimileride bayram ilan ediyorlar sokağa dökülen paralar için. Herkez 2-3 ayda bir kart değiştirebilecek kadar zengin değil ne yazıkki.
  • Yaa bu arada hani Nvidia 8800GTS ile 8600GTS arasındaki boslugu, Atide 2900XT ile 2600XT arasındaki boslugu dolduracaktı. Hadi gene ati Hd2900GT yi cıkarıyor 200$ civarlarında. Nvidianın bu segmentteki karti nerde? Sanırım 8700GTS idi galiba...
  • bana kalırsa o sonuclara o kadar guvenmeyın derım.8800ultraya yakın degerler alıyorsa 8800ultra 750-800$ cıvarında ıken bu kart nasıl oluyorda 300$ sevıyesınde olur.cok mantıksız bı fıyat solentısı olur.o degerler ıle 8800ultra 3dmark 2006da 13000kusur deger alırken ve ıslemcı ıntel e6600 olup oc yapılmıs olup bıde 3gb ram varken o degerı alıyorsa eger bence hd 2900pro almak daha mantıklı o zaman.cunku bendekı amd 5600 işlemci ile ve dandınık verıtech 2x1gb 800mhz ram ıle 10000kusur yapıyorsam ve oc cekmeden ben bu degerı yapıyorsam ve bende o işlemci yanı e6600olup bıde oc ceıpte 3dmark 2006 denesem herhalde 12000kusur alırdım.ve o zaman da hd 2900pro 1gb ultra ıle dedıklerı gıbı kafa kafaya olurdu.ve degerler karta oc yapılmadıgı halde bu degerler olucagı kesın.bence o sonuclar cok yanlıs.ben ancak test yapıldıgını gorursem ve vıdeo olursa ancak ınanırım.bende buraya koyarım ıkı uc grafık testı o zaman banamı ınancaksınız bu sefer.
    buda benım degerlerım ve hıc tavsıye etmedıgınız amd 5600 ıle.

## GeForce 8800GT'nin ilk İncelemesi Yapıldı-Sonuçlar Dikkat Çekici ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 23 Ekim 2007; 16:05:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Yahu kimileri ati ya da nvidia babalarının malıymış başarılarına sevinip diğer firmanın kartını kullananlara laf atıyorlar : ) O nu alın bunu satın para bol, malı firmalar götürüyor. İyice çocuk oyuncağına çevirdiler.. Umarım Ati'de çok iyi kartlar çıkarırda nvidia tekeli "sınırına" gelmeyiz.

agresif fiyat politikası yapan firma hangisi ? kaldıki 2900 Pro daha önce çıktı ve performansı ortada iken Nvidia bu karta 400 $ fiyat çekemezmiydi ?

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Yahu kimileri ati ya da nvidia babalarının malıymış başarılarına sevinip diğer firmanın kartını kullananlara laf atıyorlar : ) O nu alın bunu satın para bol, malı firmalar götürüyor. İyice çocuk oyuncağına çevirdiler.. Umarım Ati'de çok iyi kartlar çıkarırda nvidia tekeli "sınırına" gelmeyiz.

agresif fiyat politikası yapan firma hangisi ? kaldıki 2900 Pro daha önce çıktı ve performansı ortada iken Nvidia bu karta 400 $ fiyat çekemezmiydi ?

Nvidia bu karta ne fiyat biçerse biçsin. Benim şu an kullandığım karta 2.5-3 ay önce verdiğim para piyangodan çıkmadı ki sokağa atıp piyangodan artan parayla yenisi alayım ! Biz kobaymıyız? Ya da ne yaptıklarından daha adam gibi emin olmadan sürüldü kartlar piyasaya ve insanlarda güvenip aldı. Ama şimdi dönen dolaplara bak. Her nekadar açık açık söylemeselede elinizde ki karttlar 5 para etmez, (ki buda bilinen birşey artık) beceremedik derleyip toplayıp yeniden üretiyoruz. Biz kobay olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirdik.

Beklenemezmiydi? Hala dx 10 a ihtiyaç yok ! Şu konuda yayınlanan kart ilk dx10 destekli kart olamazmıydı? Bu forumda zaten söyleniyor son zamanlarda şu anki dx10 destekli kartlar sürünmekten öteye gidemeyecek. Bunun maliyetini bize ödettiler bu kartları bize satarak.

• nvıdıa ya rakip aranıyor
    8800gtx in hemen ensesinde kart o.cli rahat geçer ve şimdiden 2900xtyi tokatlamış tüm testlerde
  • Verilen 250$ fiyat sanırım 1000'lik alımlar için geçerli,genelde öyle olur. 2900pro 512mb içinde 249$ deniyordu ve amerika fiyatı 279.99$ oldu neweggde.Tr fiyatı malum 290$+kdv civarı oldu dolayısıyla bu kartında 290-300$+kdv den piyasaya girmesini beklemek yanlış olmaz.En güzel yanıda 2900pro gibi sınırlı üretim olmaması,herkese yetecek kadar var bunlardan :)

640mb GTSler 415-450$+kdv den satılırken bu kartların 300$+kdv den satılması süper olur.Artan paraya rami 4gb yaparım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 23 Ekim 2007; 16:31:19 >
    http://www.youtube.com/watch?v=UfnshoM5YZ0
    http://www.youtube.com/watch?v=0IdREHTsyZA
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • iyi güzel görünüyor caktırmadanda önce vga bench leri başa koymuşlar ancak orlarda attığı farkı oyunlarda atamıyor hatta 320gts fark edilmicek değerlerde bile olsa gecmiş oyunlarda büyük bi kandırmaca oldu bu vga benc sektörü

Orjinalden alıntı: ilter88

tüh bende geçen hafta 8800gts almıştım napalım artık kullanacaz olmassa biraz daha ilerde değiştiririm

Nereden aldın. Git ALT-TAB ı var de ayıplı ürün de iade et.

NVidia bize kazık atar da biz niye duralım.
  • ben bu testleri pek güvenilir görmedim buna uyan başka bir test sonucu da ggörmedim. milleti iyi gaza getiriyolar her seferinde. elinizdeki kart işinizi görüyorsa tadını çıkarın bence. her gün şu şöyle kart çıkaracakmış falan filan yeter kardeşim bilgisayar donanımı bakmaktan ve değiştirmekten kullanmaya zamanımız olmuyo heeeeeeeeeeeeeet yetti laan.

Ford Focus 1.6TDCİ HB Titanium

• bitek 8800gtx i geçememiş
    Ryzen 5 2600 - Asrock X470 Taichi - XPG Spectrix D41 2x8GB 3000Mhz - MSI GTX 1660Ti Gaming X - XPG SX8200 Pro 512GB - Sharkoon WPC 750W - Corsair Spec-Delta RGB - Silverstone PF360 - Dell S2419HGF - VPRO V700 RGB Alloy - SteelSeries Rival 300S

i3 4160 - Msi B85M Gaming - Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz - Ocz Arc 100 240Gb - Xigmatek Tauro 500w - Cooler Master Silencio 352 - Asus MX239H - Logitech MK345
  • 300$+kdv o kadar da az bir para değil...

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bu kartın O.C devereye girdigi zaman HD3870 karşısında zerre kadar şansı yok. 55nm nin getirdigi avantajla bence rahatlıkla 1000-1100 mhz GPu arasında kullanılabilecek. HD2900XT 941Mhz de iken yaklaşık 8800Ultra performansı verdigini düşünürsek, Eger 8800GT nin O.C kapasitesi Kumandanın verdigi ss'lerdeki gibi sınırlı ise (bana pek mantıklı gelmedi ama bilemiyorum) bence HD3870Pro daha başarılı bir kart olacak.

Fenomenha. 941/999 hızlarında çalıştırdıgı HD2900XT si ile 3400 CPU puanı ile 13613 3D06 skoru yakaladı...

Ben de katılıyorum. 8800GT gerçekten güzel karta benziyor ama HD3870 in 55nm getirisini de yabana atmamak lazım. ATI eğer salaklık yapıp 1000 Mhz gibi GPU hızlarını görmezse düşük çalıştırmayı tercih edip te daha yavaş saat hızları ile üretirse HD3870 hüsran olur.
    Ama 1000 Mhz ve üstü hızlarda gelirse HD3870 daha başarılı olabilir...

@ Soultrap

Aytuğ sen daha 1Gb HD2900Pro DDR4 alalı birkaç gün oldu.
    8800GT yarın gelsin almazsan şerefsizim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.