Şimdi Ara

GeForce 8500 GT nasil bi ekran karti ? güzel mi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence şu anda alınacak bir kart değil.. Paran varsa HD3850 al para yok diyosan palit 8600gt sonic + öneririm
  • valla aslinda almiycam aldim bile... :D bizim şirkete bi pc satiş yerinin borcu vardi.. ödeme gününde nakiti çikmayinca patronlari bana ''0'' Geforce 8500 GT 512 mb lik ekran karti verdi direcxt 10 destekli... bende pc'e taktim kurdum driverlerini fln, windows güncelledide... şimdi diorum ki acaba nasil bi ekran karti yani neler yapabilir bu kart..
  • yeni cıkan tum oyunları mediumda bilemedin low da 1024 yada 800 de oynatır en son oyunları tabi bu dedigim.
    eskileride oynatır yne yani orta sınıfın girişi ddr2 dir 800mhz de calısıyordur klasik vga ramleri yani bant genişligi cok kötu ama gpusuda bi okadar kötu oyunları high da oynatmak içn gerci high isteyen adam almaz bu kartı
  • Değ-iştirebilirsen değiştir en az 8600 gt almalısın.
  • bence gereksiz o paraya 2600pro ( 75$ palit exa da) veya 8600gt al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seddoo

valla aslinda almiycam aldim bile... :D bizim şirkete bi pc satiş yerinin borcu vardi.. ödeme gününde nakiti çikmayinca patronlari bana ''0'' Geforce 8500 GT 512 mb lik ekran karti verdi direcxt 10 destekli... bende pc'e taktim kurdum driverlerini fln, windows güncelledide... şimdi diorum ki acaba nasil bi ekran karti yani neler yapabilir bu kart..

Siz de özellikle "0" yazmışsınız. Şimdiki oyunları Very-High, High gibi seçeneklerde oynayacaksınız performans anlamında sıfır bir kart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar saolun ama ben 5 kuruş vermedim bu karta yani '' 0 '' ytl ödedim ve pc de oyun oynamayi sevmem zaten ben.. =) bide şöle soylim ark crysis kur oyna dedi ben kurdum grafik kalitesi fln 1024*768 çözünürlükte ve sistem ayarlarindan orta konuma getirdim nesne kaliteleri fln yaziodu ordanda oyundaki herşeyi orta yaptim hiç takilmadan oynadi ama pc :-/ yani oyun oynamak istersem ki İSTEMEM! düşüktede olsa idare etsin beni.. para versem zaten ben geforce 8800 gt nin namini duydum ondan alirdim =))) cvplar yazdiginiz için teşekkürler arkadaşlar..
  • ve arkadaşlar bişiy daha eklemek demim de sormak istiorum ; şimdi bendeki pc'nin özellikleri şunlar core2duo çift çekirdek işlemci, vista premium , 1gb ram,bide dedigim gibi 512mb lik 8500 ekran karti var.. bu pc'de oynanabilir oyunlar hangileridir.. ( smiley'i hoşuma gittigi için koydum yanniş anlamayin =) )
  • quote:

ve arkadaşlar bişiy daha eklemek demim de sormak istiorum ; şimdi bendeki pc'nin özellikleri şunlar core2duo çift çekirdek işlemci, vista premium , 1gb ram,bide dedigim gibi 512mb lik 8500 ekran karti var.. bu pc'de oynanabilir oyunlar hangileridir.. ( smiley'i hoşuma gittigi için koydum yanniş anlamayin =) )

Crysis'i orta ayarlarda oynarken size sorun çıkarmıyorsa şimdiye kadar olan tüm oyunları özelliklerini kısarak oynayabilirsiniz... Oyun bölümündeki arkadaşlara danışırsanız daha net bir bilgi verebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

quote:

ve arkadaşlar bişiy daha eklemek demim de sormak istiorum ; şimdi bendeki pc'nin özellikleri şunlar core2duo çift çekirdek işlemci, vista premium , 1gb ram,bide dedigim gibi 512mb lik 8500 ekran karti var.. bu pc'de oynanabilir oyunlar hangileridir.. ( smiley'i hoşuma gittigi için koydum yanniş anlamayin =) )

Crysis'i orta ayarlarda oynarken size sorun çıkarmıyorsa şimdiye kadar olan tüm oyunları özelliklerini kısarak oynayabilirsiniz... Oyun bölümündeki arkadaşlara danışırsanız daha net bir bilgi verebilirler.

saol kardeş..

• Rica ederim.
  • 8600 gt sonic+ kulanan biri olarak öneririm bu kartı
  • Ofis ağırlıklı çalışıyosan alınabilir ancak iş oyunlara geldi mi özellikle yeni nesil oyunlarda sonucu kestirmek hiçte zor değil...
  • ofis ağırlıklı işler yapıcaksan alabilirsin ama oyun vs. işler için alınacak kart değil ancak fm, fifa08 gibi oyunlar oynayacaksan
    alabilirsin ama en zından bir 8600 gt sonic+ olmalı
  • peki arkadaşlar bana '' şu ekran kartini al HİÇ pişman olmassin istedigin her oyunu oynarsin herşeyi yaparsin ben bunu öneriyorum '' diyebiliceginiz ekran karti modeller hangileridir ???
  • Sen de namını duymuşsun. 8800GT
  • ben tam böle net fiyatini bulamadim :S fiyati ne kadardir.. yada 8800 e eşit bi ekran karti nedir fiyati nedir tahminen..
  • Ati 3870 modelinede bakabilirsin.fiyat olarak 350-370 YTL arasında degişiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 9 Ocak 2008; 11:20:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.