Şimdi Ara

Geely 1.3 Echo Comfort (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
0
Favori
57.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAIC üretimi yüzde yüz Çin mühendisliği

ROEWE 550

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

• Devam

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet050

14.000 TL
    Vay be ilk kez gördüm baya şaşırdım
    Ucuzdur vardır bi illeti pahalıdır vardır bi hikmeti.

quote:

yurdum insanı şu mantığa bi bakarmısınız

Valla arkadaşım ben seni anlamıyorum, bi arabayı aldım çok yaktı diyorsun, 10 gün sonra bu arabayı alacağım fikirlerinize ihtiyacım var diyorsun.
    Bu foruma son mesajım bi daha da gelmeyeceğim foruma yazmayacağım diyorsun, sen kendi içinde çelişkiye düşmüşsün daha ben senin mantığına ne diyeyim ki.
    Yukarıdaki söz yurt insanının sözü doğru bildin, ha sen bu yurdun insanı değilsen ona da bir şey demek bize düşmez

• geely'den roewe'ye geçtik konu amacından iyice saptı zaten. ben en son araçla ilgili bunu dedim kriterlerinizi buna göre belirleyip buna göre cevap atın veya savunun.

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth
    herşeye rağmen bu çinli araçların iyi olduğunu göstermez. çünkü yaptıkları testler bile euroncapi karşılamamaktadır. cncap'te araçlar 50km hız ile euroncapte 64km ile çarptırılmaktadır ve puanlamalar yapılmaktadır. eğer herhangi bir çinli oto euroncape girmediyse benim gözümde diğer giren araçlardan daha güvensizdir.

palio,sudur symboludur euroncape girmedi dedin diğer alternatifleri verdim dedim o fiyatlarda ikinci el bulunabilen colt var, 206 var var oğlu var. inanki bunlar o çinli araçlardan daha güvenlidir benim gözümde senin gözünde değilse beni ilgilendirmez.

konuyu güvenlikten çıkartalım parça bulunabilirliğine geçelim. geely aldık bi güzel geziyoruz tatil şeridinde. mesela Kaş'a gittik diyelim ve aracın bi sorunu oldu bi parçası değişmesi lazım. o parçayı orda bulabilecek miyiz soru işareti
    aldık bi hyundai accent yolda gidiyoruz kaş'tayken bozuldu. parça bulabilecek miyiz? %90 ihtimalle

konuyu herkesin dem vurduğu benim ise umrumda olmayan ikinci el olayına el atalım. geely aldık 16bine kullndık oldu 40000km satmak istiyoruz yada nakite sıkıştık. müşteri bulabilir miyiz büyük soru işareti. müşteri bulabilmek için fiyatını baya düşürmemiz gerekmeyecek mi? büyük ihtimalle tata'nın sıfır fiyatlarına ve ikinci el fiyatlarına bakmanız yeterli. peki bi reno aldık 2. el 16bine 30binkm de olsun. kullandık kullandık 70bin km oldu satıcaz. müşteri bulmak kolay. kaça satarız 15 veya 14bine çok rahat.

başka kriter kaldı mı bilmiyorum.

• fanatiklik olsaydı ben mitsubishi al, polemik fiat yada ford al, individual pejo al, whisper bmw al deyip dururdu ama öyle birşey demedik ve kendi kullandığımız markaları diretmedik. bu mudur fanatiklik. lütfen eski mesajlarımızı bul ve oku fanatiklik böyle olmaz.
  • Ben kimi nerede aşağılamışım, o mesajları eklesene buraya linkleri ile beraber.

Ama ben senin biz Çin arabalarını eleştirenlere ezik dediğin mesajını buraya eklerim, hatta eklememe de gerek yok, bir önceki sayfada var.

Bir de ben ne fanatiğiyim Allah aşkına?
  • başkasının mesajına bakarak bana fanatik dersen tepki gösteriririm sevgili arkadaşım.
  • quote:

başkasının mesajına bakarak bana fanatik dersen tepki gösteriririm sevgili arkadaşım.

imzanız sizi eleveriyor kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankebutx

quote:

başkasının mesajına bakarak bana fanatik dersen tepki gösteriririm sevgili arkadaşım.

allah aşkına mesajlarıma bak öyle konuş. mitsubishi takımı üyeliğim benim objektif veya subjektif olduğumu göstermez.
  • quote:

quote:

quote:

allah aşkına mesajlarıma bak öyle konuş. mitsubishi takımı üyeliğim benim objektif veya subjektif olduğumu göstermez.

olmadığınızıda göstermez ama .. hani bazı arkadaşlar diyorya bayi falanmısın çok komik bayi olsam imzama reklamını koyar sizinlede bukadar plemiğe girmezdim merak etmeyin.. bukadar acımasızca ve aşağılayıcı bir tavırla eleştirmekte hiç iyi bir davranısda değil bunuda belirtmek isterim...

• Fanatik arkadaşımıza esenlikler diler
    Tartışmayı olgunlaştıran ve Adabıyla tartışan diğer arkadaşlarımada teşekkür ederim...Gerçekten karşılıklı fikirler çok güzel savunuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 3 Nisan 2009; 15:49:54 >
  • quote:

quote:

Burada çoğu kişi aracını imzasına ekler. Bu da o kişinin fanatik olduğu anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 3 Nisan 2009; 15:48:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Fanatik arkadaşımıza esenlikler diler
    Tartışmayı olgunlaştıran ve Adabıyla tartışan diğer arkadaşlarımada teşekkür ederim...Gerçekten karşılıklı fikirler çok güzel savunuldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Fanatik arkadaşımıza esenlikler diler

bu ne hiddet bu celal anlamıs değilim. senin çin malıyla ilgili kötü bi deneyimin olmuş bu karsı duruş eminimki onunla ilgigi sanıyosunki hepsi böle yada cidden safkan bi fanatiksin .. sana tavsiyem kardeş 1000 düşün 1 konus önyargılı olma çoğonluk nediyorsa doğrudur mantığını bir kenara at eminimki karsılığını alıcaksın.. tekrar hatırlatıyorum ben bayi fana değilim sadece belli bi bütcesi olan uzun zamandırda sıfır arabaya binme hayali kuran bi vatandaşım okadar..
  • mesajlarım gayet sakin....
    gaza gelip k... olsun v.s. yazmıyorum..
    aslında konuya daha yazmayacaktımda direk benden alıntı yaptığınız için yazıyorum....
    Yukarıdaki mesajları okumaya tenezzül etseydin malesef bu mesajını yazmayacaktın...
    benim sana tavsiyem de forum tarzı yerlerde karşındakini dinle yazdıklarını oku ondan sonra fikrini belirt...(böylece 1000 düşün 1 konuş gibi mesajları boşa yazmış olmassın)

(bende 0 araç almak isterdim ancak malesef durumun el vermiyor 0 araç alacak kadar lüksüm yok o nedenle nispeten daha mantıklı 2. el araçlara yöneliyorum)
  • quote:

hayırlı olsun. trafikte bişey başınıza gelmez inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

Devam

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Evet %100 Çin mühendisliği. Çalmak ne zaman mühendislik oldu acaba?

Profilden bakınca arka taraf Corolla ile birebir. Ön farlar Honda Civic, Arkadan bakınca 206 sedanın birebir aynısı. Yandan sis farları Japonlardan birine ait ama emin değilim.

Vay be. Mühendisliğe bak. Kaç tane araba saydım yukarda sayabilen var mı?

Konuyu da o kadar güzel saptırdınız ki tebrik etmek istiyorum.

• Zaten bu Roewe, Rover'ın Çinliler tarafından satın alındıktan sonra adı değişen marka değil mi?

Benim bildigim Roewe, bildiğimiz Rover.
  • yok sadece rover'ın rover 75'ini almışlardı
  • Ya inanamıyorum konu nerelere gelmiş.İşi fanatikliğe onu bırak imza'ya kadar gelmiş. Birde imza'nın fanatikle ne alakası varki ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.