Şimdi Ara

Geçmişte maganda gibi araba süren bir tanıdığımın anısını anlatmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yok degil gırla böylesi adam dolu, 110la seyrederken tofaş kartaldan bir düzine makas yiyenlerdenim oluyor böyle vakalar bunları terörist olarak yargılamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerde okumuştum,böyle havalı bir şoförün konuşması anlatılıyordu
    Usta geçinen birisi çok fena kaza yapmış,hastanede ziyaretine gelenlere de başkası olsa ölürdü diye anlatıyormuş.İflah olmazlar yani.
  • Bu şekilde taşkınlık yapanlar gerçek hayatta hiç bir şey başaramayan, hiç kimseden işiyle, hayatıyla, yaşantısıyla ilgili övgü alamayan basit tipler.
    Kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar, biri helal olsun abi ya diyiverince bu onlar için gurur duyabileceği bir başarım kaynağı oluyor.
  • araçlarla hız yapmak akıllıca değil,
    Euro N Cap testlerine güvenmek sadece 64 km hızlarda olur, çünkü biliyorsunuz o testleri 64 km hızla çarpma testleri yapılıyor.

    Daha geçen ay, bizim burda, (güvenlik kamerasından izledim, google'da arayınca var) çok hızlı giden Jeep, refüjü geçip karşı şeritteki Corolla araç ile çarpıştı. Çarpma anında, sanki lpg'li tank idi, birden alev aldı, içindekileri civardakiler kurtarmış.
    Adamın bir kızı kaldı içerde kurtarılamadı.
    Jeep, gerçekten çok hızlı gidiyordu...

    Kurallara uyak lazım. Allah cümlemizi korusun..
  • Bizim arkadasda boyle deli gibi kullanir en son 3 serit yolda bombos yolda kaza yapti araba hasata cikinca akillandi kamu dava acti bariyerlere hasar verdigi icin :) kamera kayitlari vardi araplar gibi arabayi 2 tekere kaldirmaya calismis :) bi saga bi sola derken bam olay gercek ha kamera kayitlari olsa koyardim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam benim kuzenleri anlatmış hahshshshs. Bir de symbol örneği o kadar haklı ki. Devlet seveni olmayana symbol de indirim yapıyor herhalde. Daha düzgün giden bi symbol cü görmedim. Sanki ölmek istiyor gibi sürüyor adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızdan keyif alan adam çocuktur az gelişmiştir bilinçsizdir cahildir.
  • Altımda Bmw 5-7 serisi, Audi A8, Mercedes S serisi gibi arabalar olsa da gideceğim hız 100 120 dir belki 140. Sonuç olarak bunlarda demir kaza yapsan ölürsün kurtuluş yok gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de trafikte çok seri motor kullanıyorum, bir gün yine takip mesafesini 0.2 santim ayarlamışken adamın biri bir durdu..

    Meğer stopları yanmıyormuş kamilin, kardeşim omzumdan indikten sonra söylene söylene devam ettik. Sezgisel sürüş yapıyorum diye salladım ama bir daha benle gelmiyor..

    Bir kere de fren balataları disk falan değişti, frenler hulk gibi tutuyor, biradere dedim ki bak frenler nasıl da güzel oldu, bi koydum freni yine sırtıma çıktı,

    nasıl da küfür ediyor var ya kafama falan yumruk atıyor asdafsadfdfafsdafasdf..
  • Arabasına bileğine güvenen PİST e çıksın baba orda sergileyin hünerlerinizi veya trafik olmayan yerde yap makasını driftini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığın tam dayaklıkmış, keşke daha beter olsaymış.

    Ara sokakta aşırı hızlı gitmek ha ? 3 ay önce sokakta baktığım bir kediyi ezdi bunun gibi bir maganda. 90'la gidiyordu daracık sokakta. Az kalsın beni de ezecekti. Kediyi o halde görünce, benim de onu arabasından indirip komaya sokmaktan başka çarem kalmadı.

    Ara sokakta hızlı gidip yayaların, sokak hayvanlarının, yaşlıların ve çocukların hayatını tehlikeye atan kim varsa, kulağından kan gelene kadar dövülmelidir.
  • Olay tam da şu yazdığınızda yatıyor "he hız da her arabada yapılmaz"

    Çok doğru demişsiniz, ben de hızlı kullanıyorum, gitmek istediğimde araba ok gibi ama durmayacağını bildiğim için ona göre mesafemi/konumumu ayarlıyorum.

    Yoksa sittin sene duracak bir araba değil
  • Biyoloji insana hiç yaramıyor. Tüm insanlar gibi doğ yanlış yapmadan, doğruyu öğrenememe duvarlarına çarpa çarpa saçmalamaya devam ederek yıllar geçsin OFFFFF
    Kim Bilir kaç kendini birşey sanan aslının ne olduğunu hatalarının acısını çekerek öğrendi İnsanoğlunun yüzbin yıllık aşşağılık tarihinde. ne aşşağılık öğrenme biçimi. ne aşşağılık yaratıksın sen insan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 2 Aralık 2019; 21:19:47 >
  • BMW'nin gaz pedalıyım. olay kesinlikle doğru.
  • millet dalga geçmiş ama bu ülkede bu tip manyak dolu
    sanki başkaları yapamıyor ,tek kendilerinde bu marifet zannediyorlar

    bazılarına tabi ders olabilir ama bazılarında beyin olmadığı için ,yaralarını sardırır ,kırıkları düzelir düzelmez başlar aynı sapıklıklara
    özellikle motor kullananlarda çok görüyorum ,adam kaza yapmış tek kolu sarılı olduğu halde hala motora binmiş akrobasi peşinde
    her sene bir sürü ölenlerde oluyor ama nasıl bir milletsek hiç ders alan yok

    trafik kurallarını hiçe saymak ve bu yaptıklarıyla övünmek nasıl bir kafa yapısıdır ?
    bence bu tipler mutlaka psikolojik testlerden geçirilip ona göre ehliyetlerine işlem yapılmalı
    başka yerlerde dışa atamadığı kompleksini ,hırsını arabaya binince atma derdi olmalı ,yoksa normal bir insan hem kendi hayatını ,hemde başkalarının hayatını böyle saçma bir eylem için tehlikeye atar mı ?

    düğünlerde silah atma ile ,yollarda bu şekilde davranma olayı aynı nedenlere dayanıyor (psikolojik bozukluk tabi)
    pat pat pat pat silah attın ,ee ne oldu ,ne kazandın ?
    illa gürültü yapıp haz alacaksan gaz çıkar bari ,hiç değilse rahatlarsın :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Gülmüşsünüz, eğlenmişsiniz ama var böyle manyaklar.
    Instagramda bazen denk geliyor, adamın altında şimşek şeklinde selektör yapan araba. Önde bir Toyota onun da önünde Doblo araç solluyor. Eleman selektör üstüne selektör, selektör üstüne selektör. Yani istiyor ki sağdaki arabanın üstüne çık ama bana yol ver. Sonra gidiyor Toyota'ya arka tampondan dokunuyor. Toyotacı anlamıyor ama araba ciddi sarsılıp oynuyor yerinden. Ve bunu video olarak instagramda paylaşıyorlar.
    Yani kendini NFS gibi oyun oynuyor, trafikteki diğer arabaları da yapay zekanın yönettiği arabalar zanneden beyinsizler var.
    Ben bakarım ışıkta nasılsa duracak o. Arabadan inerim onu da indiririm ağzını yüzünü dağıtırım. Boyum 1.85 1.86 var kilom son zamanlarda tartılmadım ama 94 95 küsür vardır en az. Apaçiler genelde zayıf ve çelimsiz oluyorlar. Onların genetiği o şekilde. İçlerinde kalıplı adam yok gibi. Eğer arabanın içinde tek ise ya da birkaç kişi dahi olabilir o an ki sinir durumuma göre direksiyondakini asfalta yatırır tekmeleye tekmeleye kaburgalarını kırarım. Bundan da çok büyük zevk alırım. Birden fazla adamdan dayak da yesem önemli değil o arada direksiyondakini birkaç yumrukla mahvederim. Mahkemeye çıksam da önemli değil ceza da alsam umursamam ne bıçak ne biber onu elimden kurtaramaz ancak silah çekerse kurtulur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsturaNiyazi -- 9 Aralık 2019; 17:24:8 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.