Şimdi Ara

Geçmişi kötü bir kızı ne yapardınız. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
35.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conquête

neler var; ilk kez erkek arkadaşıyla birlikde olmuş kız, üniversiteye gelmiş düşüp kalkmadığı erkek yok 3 4 kişi ile aynı anda hemde. Soruyosun ee erkek arkadaşın ne olcak? O burda yaşamıyor bilmez,çocukda zannediyor ben ilk birlikde oldum tabi anlamıyorda. Kız diyo beni seviyor okul bitsin evlenirim ne insanlar var çok dikkat etmek lazım

kaşariyus sendromu dıyoruz tıp alemınde buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

neler var; ilk kez erkek arkadaşıyla birlikde olmuş kız, üniversiteye gelmiş düşüp kalkmadığı erkek yok 3 4 kişi ile aynı anda hemde. Soruyosun ee erkek arkadaşın ne olcak? O burda yaşamıyor bilmez,çocukda zannediyor ben ilk birlikde oldum tabi anlamıyorda. Kız diyo beni seviyor okul bitsin evlenirim ne insanlar var çok dikkat etmek lazım
    Böyle kızların çoğunun hayali ilerde bi enayiyi kendine aşık edip kendini baktırmak vs vs bende bu şekilde çok kız tanıdım ve çevremdede arkadaşlardan duyduklarımıda sayınca sayıları hayli fazla Allah korusun diyorum zira başka kimse koruyamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu sözler geneldir, kimseye yöneltmiyorum.

erkek evlenmeden önce cinsel ilişkiye girince bir şey olmuyor da kız cinsel ilişkiye girince öyle böyle oluyor.

namusu zar ile ölçmek yanlıştır. ne insanlar var elletmemiş, ama namussuzun önde gideni. her türlü haltı yemiş.

yani bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.

aynı o ile başlayan uzun bir kelime var. hani kadınlar için kullanılan.
    yanlış işte. o erkekler için de geçerlidir.
    erkek yapınca hak helal oluyor nedense
    adam evlenene kadar her haltı yemiş, sonra kız oğlan kız gelin arıyor. şaşıyorum ülkeme.

yanlış olan bu zihniyettir.

iyi güzel yazmışsında sen böyle diyorsun da sen peki böyle bir kızla birlikte olur musun aile düşünür müsün?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kıza güveniyorsan hiç düşünme.. En azından geçmişini anlatmış buda dürüstlük göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st@rs

Kıza güveniyorsan hiç düşünme.. En azından geçmişini anlatmış buda dürüstlük göstergesidir.

Alıntıları Göster
    Hatalar, yanlışlar insan içindir. Bugün çok güvendiğimiz, takdir ettiğimiz insanlarında ne hataları ne u dönüşleri olmuştur. Benimde kendimce .okun içine girdiğim ama alnımın akıyla çıktığım anlar zamanlar oldu.

Hatalarını bilmediğin bir insanı takdir ederken hatasını bildiğin bir insanı yermenin ve güzel gececek zamanları bilinçsizce tüketmenin Anlamı var mı?

Genç yaşlarda katı kurallarınız oluyor, sert bir çizgi ve yıkılamaz zannedilen duvarlar oluyor. yaşlandıkça hayatın dalgalarından aşınıyor bu duvarlar katı kurallar. Daha yavaş sakin ağır kanlı oluyorsun. geleceğini göz önünde bulundurarak tekrar tekrar düşün. şimdi delice akan kanının etkisine kapılıp kimseyi asma kesme yerme..

senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen diye bir laf var çok doğru. bunu unutma.

kimseyi yaptığı hatalardan dolayı incitme. Tut kolundan. nefes aldır. zamanla hallour herşey. sen yüreğini soğuk tut. sinirlendiğinde bir derin nefes al. ona kadar say . her şey geçmiş olacak. ve kimsenin hatasını olur olmaz zikretme.

benden bu kadar. konuşmak istersen pm at sırdaş olarak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

Hatalar, yanlışlar insan içindir. Bugün çok güvendiğimiz, takdir ettiğimiz insanlarında ne hataları ne u dönüşleri olmuştur. Benimde kendimce .okun içine girdiğim ama alnımın akıyla çıktığım anlar zamanlar oldu.

Hatalarını bilmediğin bir insanı takdir ederken hatasını bildiğin bir insanı yermenin ve güzel gececek zamanları bilinçsizce tüketmenin Anlamı var mı?

Genç yaşlarda katı kurallarınız oluyor, sert bir çizgi ve yıkılamaz zannedilen duvarlar oluyor. yaşlandıkça hayatın dalgalarından aşınıyor bu duvarlar katı kurallar. Daha yavaş sakin ağır kanlı oluyorsun. geleceğini göz önünde bulundurarak tekrar tekrar düşün. şimdi delice akan kanının etkisine kapılıp kimseyi asma kesme yerme..

senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen diye bir laf var çok doğru. bunu unutma.

kimseyi yaptığı hatalardan dolayı incitme. Tut kolundan. nefes aldır. zamanla hallour herşey. sen yüreğini soğuk tut. sinirlendiğinde bir derin nefes al. ona kadar say . her şey geçmiş olacak. ve kimsenin hatasını olur olmaz zikretme.

benden bu kadar. konuşmak istersen pm at sırdaş olarak....

İşte demek istediğim buydu.. Kimseye önyargılı yaklaşmanın bir anlamı yok. Herkesin hataları olmuştur bu hayatta.......
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    her insan geçmişinde insanlığa yakışmayacak davranışlarda hallerde veya talihsizliklerde bulunmuş olabilir...ama sonra bu eski kötü hayatına gönülden tövbe edip doğru dürüst seviyelice yaşamaya başlayabilirse kimse onu kınamamlıdır..ALLAHIN silemeyeceği günah yoktur ! cennetle müjdelenen sahabi efendilerimiz (peygamberimize hizmet etmiş herşeylerini islam yolunda ömür boyu vermiş arkadaşları) da müslüman olmadan önce hem kötü alışkanlıkları varmış hemde zulümde ederlermiş..ama sonra gönülleri imanla dolmuş ve insanlığın yıldızları olmuşlar.. bence bu açıdan bakılmalı.. geçmişi talihsizliklerle geçmiş o kızıda bırakmamalı, belki bunun sevinciyle sizden benden bile daha güzel bir insan olabilir yaşayabilir ..
  • Yazdidan anladigim kadariyla kiz daha once biriyle beraber olmus. Bu durum uzerine sormak isterim ki cocuk da daha once baskasiyla beraber olmus mu?

Eger cevab evet ise ortada bir sakinca gormuyorum cunku 2 tarafda gecmisinde birseyler yasamis.

Diger olaylara gelicek olursak eger (icki, uyusturucu) hatasiz kul olmaz. Her insan hayatinda bazi yanlislar yapmistir ama onemli olan bu yanlislardan ders almaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Yazdidan anladigim kadariyla kiz daha once biriyle beraber olmus. Bu durum uzerine sormak isterim ki cocuk da daha once baskasiyla beraber olmus mu?

Eger cevab evet ise ortada bir sakinca gormuyorum cunku 2 tarafda gecmisinde birseyler yasamis.

Diger olaylara gelicek olursak eger (icki, uyusturucu) hatasiz kul olmaz. Her insan hayatinda bazi yanlislar yapmistir ama onemli olan bu yanlislardan ders almaktir.
    bu tür kızlar birine bağlanamaz, kız seni kandırıyor iyi çocuksun diye, kendi kirlenmiş duygularını saklamak amacıyla ve kendini de kandırarak seni sevdiğini söylüyor seni sadece yanında olmanı ve senin yanında gözükerek, mahalledeki çıkmış adını temizleyecek güyya

o sana bağlanmayacak ve diyorki sende ona bağlanmayacakmışsın... işte sırf senin yanında gözükmek için böyle yapıyor

sonra eski tas eski hamam, eski arkadaşım diye o kişiyle konuşmaya devam eder hatta seninle tanıştırır, ortak olursunuz demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 11 Mart 2010; 12:28:57 >
  • quote:

Yazdidan anladigim kadariyla kiz daha once biriyle beraber olmus. Bu durum uzerine sormak isterim ki cocuk da daha once baskasiyla beraber olmus mu?

olay bu kadar basit değil kız erkeklerle birlikte içki esrar vs içmiş.grupla yapılan bu aktiviteden sonra daha ne aktivitelerin olduğunu söylememe gerek yok heralde yani kız ortam kızı olmuş.kız pişman olup düzelmiş olabilir ama insanın böyle bir kızı taşıyabilmesi için çok vurdumduymaz olması gerekirki başkalarının sözlerinden rahatsız olmasın eğer ilerde evlenmeyide düşünürse ailesinide karşına alması gerekir hiçbir anne baba böyle bir kızı kabullenmez.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş ayaklarını geçin,şu an kendi geçmişimi bile zar zor hatırlıyorum...

Söylediği söz sakat bir kere.Halen kendi canının kıymetini bilmiyor.İntihar ederim demek uyuşturucu maddeler ya da hafif kadın olmakla aynı şey.

Bırasın gitsin sonuçta kendi canına kıyan o.İlerde onun canına kıymak istemiyorsa.
  • quote:

yetiştiğin yerin, arkadaşların , onların düşüncelerin etkisi çoktur.

Bende haznedarda büyüdüm. Güngören çevresindeydi arkadaşlarım. Etkilendiğim dönemler oldu. Delikanlılığın kitabını yazan okutan insanlardı.

Ama kendin olmayı bilmelisin. Kendin takkeni eline almalısın. İyi ne kötü ne kendinle konuşmalısın. Sinirlendiğinde sakin olmayı bilmelisin.

Sen bir evin prensisi olduğun gibi oda bir evin prensesi. Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. Sağduyulu olacaksın bu hayatta. ve verdiğin kararın arkasından gideceksin. Pişmanlık duymadan.

Eğer kızdan yana gidersende asla ama asla hatalarını yüzüne vurma. bu emin ol onu terketmen kadar dokunur.
    Bu hayat boş arkadaşım. hiç bir şeyi çok fazla ciddiye alma . hiçbir şey şu an kadar değerli değil. neyin doğru olup olmadığını sen bilirsin . iyi şanslar.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konuyu okumadım ama kızın bir kere verdiğini bilemezsin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

quote:

olay bu kadar basit değil kız erkeklerle birlikte içki esrar vs içmiş.grupla yapılan bu aktiviteden sonra daha ne aktivitelerin olduğunu söylememe gerek yok heralde yani kız ortam kızı olmuş.kız pişman olup düzelmiş olabilir ama insanın böyle bir kızı taşıyabilmesi için çok vurdumduymaz olması gerekirki başkalarının sözlerinden rahatsız olmasın eğer ilerde evlenmeyide düşünürse ailesinide karşına alması gerekir hiçbir anne baba böyle bir kızı kabullenmez.

Dostum,
    yukarda da yazdığım gibi emin ol saygı duyduğun bir çok insanda feleğin çemberinden dönmüştür. Olaya bacak arası muhabbeti yaparak bakmak kadar saçma sapan bir konu yok şu anda. Namus meselesi haline getirmeyin. Bu gün haberleri açtığımızda tecavüz haberlerinden gına geldi. tecavüze uğrayan insanlarda namussuz mu , evlenilmez mi vs... Vurdumduymazlık olarak görmüyorum ben açıkçası.

İnsanız. İnsan hata yapar. ama hatayı tekrar etmek bizi insanlıktan çıkarır. geniş düşünmek gerek insancıl bakmak gerek. mahalle kabadayısı düşünceleriyle bir yere varılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Konuyu okumadım ama kızın bir kere verdiğini bilemezsin ki

Alıntıları Göster
    Bu olay senin kendi çevrene,düşünce yapına kalmış. Unuturum geçmişini gün gelir diyorsan bir kişi kazanırsın belki de aradığın mutluluğu bulursun. Ancak geçmişin üstüne sünger çekmeyi bilmezsen o zamanda ergün kahrolursun. Benim yapıma oldukça ters şeyler olduğu için ben olsam ne hali varsa görsün der bırakırım. Seni bilemem, ayrıca gelecekte çevrendeki insanlarında kızın geçmişi hakkında bilgi sahibi olup sana verecekleri tepkileri göz önünde bulundur derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

quote:

Orijinalden alıntı: Hvkk.Org. Muhsin Batur

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Her birlikte olduğunuz insanın geçmişini ne kadar biliyorsunuz ? Birlikte olmadan önce testler mi yaptırıyorsunuz esrar mı içmiş falan filan diye ?

Ayrıca bir arkadaşımız demiş ki bir kere yapmış bunları bir daha yapar
    . Hocam bu nasıl bir düşüncedir ? İnsan hatalarından arınamaz mı ? Arınamayacak kadar aciz bir insan mıdır insan ?

Arada bir sevgi var ise bence bunun üstüne gidilmeli.. Aşk meşk yalan. Ben ne aşıklar gördüm karşısındakinin 3 kurusu kalmadığında hiç tereddüt etmeden şutlayan.

Bunun sorgulamasını ancak o durumda olan bir insan yapabilir bence. Eğer gerçekten seviyorsa ve onda da bu sevginin karşılığını görüyorsa her şey göze alınabilir.

Üstad eğer kızın kanı bozuk biriyse artık iş işten geçti ben zevkime bakayım yapar hemde alasını yapar.. ben kendim yaşadım bu durumları kızın bakire olmadığını birde üstüne çocuk aldırdığını öğrendiğimden ona destek olmaya çalıştım yaşı 17 bende 24 yaşındaydım o zaman,dedim yanlış yola sapmasın ama engel olamadım ve çekti gitti.. Şimdi ise para karşılığı zenginlerle yatıp kalkıyor

Abi ben hiç yaşamadım. Ama yaşasaydım diyerek tahmin yürüttüm :) Tabi yaşayarak tecrübesini yaşamış bir insanın fikirleri daha önemli. Ama dediğim gibi 1 kere yaptı diye 2.cisinin garantisi yok. Bence kişiden kişiye değişir. Hapishaneden çıkıp aileye karışan hayatını düzene sokanlarda var, hapishaneden çıktığı gün tekrar hırsızlık,gasp,kaçakcılık yapıp içeriye girenlerde var. Genelleme yapmamak lazım yani :) Bu arada abi diyorum yaşım 22. Siz 24 yaşındaydım dediğinize göre baya bir yaş farkı var aramızda.

Ben bunun gibi şeyleri çok yaşadım,benle beraberken basşkasıyla yatıp ondan hamile kalıp çocuk aldıran mı dersin yani anlatsam kız milletine farklı gözle bakarsınız.. neyse ki allah öyle birini karşıma çıkardı ki şuan sözlüyüm
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kız, '' Beni aldat ama bırakma '' demiş. Yani sana ihtiyacı var. Aldatılmayı göze yummuş ama beni bırakma diyen bir kızın psikolojisi kim bilir nasıldır? Kızın yanından ayrılmayın sakın. Onunla ilgilenin. Fakat eğer çocuğun içinde biraz bile sevgi olsaydı geçmişini düşünmezdi. Eğer çocuk bunu çok sorun yapacaksa kızla ilişkisini kesmesin onunla ilgilensin ama hiçbir zaman gerçek bir sevgi aşk düşünmesin. Kızı korusun, hata yapmasını önlesin. Biraz, ruhsal olarak güçlü olmayı gerektirir.

(Daha iyi anlatabilmek için olaydaki çocuğu; sen diye hitap ederek cümle içinde kullandım.)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir üretimci atasözü : Kirlenmek güzeldir
  • kıza destek oluyorum ayagina takil keyfine bak sıkıldığın zamanda yol verirsin uzatmaya gerek yok bence. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

kıza destek oluyorum ayagina takil keyfine bak sıkıldığın zamanda yol verirsin uzatmaya gerek yok bence. :)
    Salıver gitsin bence şimdi müslümanlık karşıtı karaktersizler 'nolmuş bakire değilse?' diyecektir.Diğer dinlerdede namus var onlara gelince yalaka olursunuz siz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Abdül -- 10 Mart 2010; 16:50:37 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.