Şimdi Ara

Geçmişe dönük ban var mı ? Çok pişmanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir arkadaşım hile kullanıyordu. Bayadır ban yemedi bana linkini attı bi gaflete düşüp açtım rekabetçide 3-4 round kullandım. Ayarları da yarı açtım kimse cheaters filan demedi oyun bitince kapattım hileyi sildim sonra dedim bu karaktersizlik işte 3-4 gün oldu ow yemedim ama benim korkum vac dalgası gelirse eskiden kullandığım tespit edilir mi ?

Oyuna çok emek verdim baya bi oynadım 15-20 dk açıp doğru düzgün kullanmadım diye ban yemek istemiyorum.

Sizce ban yer miyim ? Eskiden hile açıp temmuzdaki dalgada vs banlanan var mı ?

Edit: Arkadaşlar anlattığım gerçekten bu kadar ne eksik ne fazla. Zaten en baştan korkuyordum cılkını çıkartmadan 15 dk oynadım zaten ayarları köklesem over watch yerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 12 Ağustos 2017; 16:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu korku sana yeter
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Hocam yeterde 2-3 ay sonra bi girip bakcam ban yemişim. eğer böyle olacaksa gidip yeni hesap alayım 2-3 ayda gelişmiş olur

• Fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geriye dönük ban yeme olayı var hileye, kullanılan kodlara herşeye göre değişir yiyen hilede var yemiyen hilede

Bu kesin ban yiyeceğin anlamınada gelmez kesin yemiyeceğin anlamınada
  • Zannetmiyorum bir şey olacağını ama bir daha kullanma

• Owden ban yemezsin ama vac yiyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vac yersin hesap değiş

• 1 sene falan skin alma varsa başka hesaba aktar. Belli olmaz yani zararın az olsun.
  • oynadığın her maç kayıt altına alınıyor o hile dalgada ban yerse senin hesap da gidecek. geçmiş olsun şimdiden 1-2 aya gidicisin. akıllanırsın ban yedikten sonra. gaflet diyor hala.
  • Ben 50 tl lik skin almayı düşünüyordum ama bu hesaba almak aptallık olur herhalde. Yeni hesap alıp ona skin çekerim artık

• Cs yi sil temiz bir kurulum yap. Ama sanmiyorum neden dersen csrk kulanan arkadasim vardi temmuz vac dalgasindan once hileyi birakti bisey olmadi hesabina hala oynuyor. Yani mantiken ban yemesi gerekirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece hilryi silmiştim sma cs yi sil mi diyorsun. Sileyim o zaman ban yemeyelim de gb gitsin

• CeyX_X kullanıcısına yanıt
    demek ki csrk vac a tanımlandıktan sonra o hileyle giriş yapmamış arkadaşın. yapsaydı işaretlenirdi ve dalgada o da yerdi.
  • sanki öleceksin ne bu korku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Hocam ben sadece hilryi silmiştim sma cs yi sil mi diyorsun. Sileyim o zaman ban yemeyelim de gb gitsin

aynen kodlar degismis olabilir.
  • 3-4 ay sonra vac yiyenler var
  • Banlanmazsın, VAC useless anca 16 yaşındaki bebelerin çakma kodlarla yaptığı hileyi tespit eder VAC.
  • Ban yemezsin

• 6 ay felan geçsin ban yemezsin ama 1-2 aya gelirse ripsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.