Hangi zamana,döneme? Yapsaydım dediğiniz 3 şey? Üniversite yıllarına dönmek isterdim. Erasmus yapamadım. Onu yapmak isterdim. Her yaz uzun süreli kamping vs. yapmak isterdim, saçma sapan boş geçirdik yaz aylarını para kazanacağız diye hep çalıştık. Birde babam arabasını hiç vermedi ne lisede ne üniversitede. Onu alıp bir güzel ağaca girmek isterdim airbagler açacak şekilde.
Kendi hayatınızdan bir dönem diyoruz, kalkıpta lale devri yada istanbulun fethi filan demeyin |
Geçmişe Dönseniz Yapmak İsteyeceğiniz 3 Şey ?

-
-
Kocaeli üniversitesini yazmamak
Boğaziçi kimya yazmak
Kocaeli üniversitesini yazmamak
-
eğer öyle bi imkanım olsaydı doğmamayı çok isterdim
-
Kocaelini neden 2 kere yazdın 2 kere mi kazandın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaKocaelini neden 2 kere yazdın 2 kere mi kazandın
aklıma başka bir şey gelmedi çünkü
ayrıca evet 2 kere kazandım gibi bir şey
6 yılda bitiricem 4 yıllık lanet yeri
ama bu benim suçum değil
-
B I T C O I N
D O L A R
ve bol bol kokain
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu kurmay yarbay ne anlama geliyo admin falan mısınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80hocam bu kurmay yarbay ne anlama geliyo admin falan mısınız
Evet adminin bir üstü adminleri filan denetliyorum düzgün yönetemezlerse bamlıyorum Dh premium hesaptan
-
2015 de dedemden kalan evin satışından gelen parayla araba almak yerine bitcion almak
Lys ye çalışırken geometri çalışmak
Lisemi bırakıp temel liseye gitmemek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 25 Temmuz 2020; 21:15:20 > -
Sana kendini uzaklaştırma özelliği tanımladım ordan istediğin zaman bamlayabilirsin. Ben normal üye bamlamayı sevmem admin bamlarım.
-
din öğretmeni anlatmıştı dünyaya gönderilmeden önce melek olmak mı yoksa insan olup dünya ya mı gönderilmek için bize soruluyormuş o anda yapmışsın bir yanlışlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaSana kendini uzaklaştırma özelliği tanımladım ordan istediğin zaman bamlayabilirsin. Ben normal üye bamlamayı sevmem admin bamlarım.
hocam odtü şehir planlama nasıldır siz içmimarsınız herhal
-
Bebekken intihar edip direkt cennete gitmeyi isterdim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
- Game of Thrones son sezon çekimleri başlamadan önce yönetmenleri öldürürdüm
- Rockçı serpil ile düet yapardım
- Aleyna tilki ünlü olmadan önce onla arkadaş olurdum
-
2010 yılına dönüp (18 yaş);
1- Çok iyi İngilizce öğrenmek
2- Annemin o zaman izin vermediği bitcoine bu sefer bütün paramı yatırmak.
3- O zaman ki üniversitemi bırakıp uzun yol gemi kaptanı olmak için adım atmak.
-
1. Küçüklükten itibaren sürekli kitap okumaya çalışırdım çok büyük eksikliktir bence.
2. Bilgisayar mh. yazmayıp geçirdiğin 5 yılda eşşek gibi code yazardım. (Ekstra arkadaş edinmekten başka bişey değil çünkü ünv. )
3. Şu da çok önemli tabi imkanların da el vermesi gerek: küçük yaşta ticaret mantığını avucunun içine harita gibi çizmek.
4. Hadi bu da benden olsun. Mesafeli yaklaşmayı çok iyi yapmak gerek ve gereğinden fazla kimseye değer vermiyeceksin.
Vesselam (:
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmişe dönsen , hiç düşünmeden bir mastırmasyon daha yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yabancı banka kartına komisyon almayan bankalar
- yaşça büyük ve saygı duyulan erkekler için ne kullanılır
- 0 bölü 0
- bıyık bırakmak
- şerefsiz ne demek
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- dc açıldı mı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X