Şimdi Ara

Geçmişe baktığınızda gurur duyduğunuz neyiniz var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İlokul 1.sınıfı okumadan 2 den başlamıştım sınavla
  • hiç
  • Lolde 4 defa bölge birinciliği ankaraya gidiş bileti, Dotada 2 tane bölge birinciliği hep sanal anasını satıyım
  • Geçen haftaki demede ilk defa 400 geçtim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürümeyi öğrendim hayyatı tek başarım budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015YGSkurbanı

Geçen haftaki demede ilk defa 400 geçtim :)

Ben sözelciyim 360 küsür de kalıyorum yok mu yukarısı yaw 80 net mi lazım illa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tiyatroya katıldım :D ondan gururlanıyorum. yapabildiğim tek sosyal aktivite buydu hayatımda.

10. sınıfdaydı güvenlikçi görevi , dersden kaçarız diye :D dedim heralde bi iki yerde gözüküyodur. meğerse ana rolmüş . bütün işler benim üstümden yürüyormuş.

ay ışığı sonatı mı neydi. zülfikar diye güvenlik görevlisni oynadım.

dramatik sahnelere girdik bu bela yüzünden. bıçaklanmalar mı dersin , kur yapmalar mı dersin

neyse. daha da olmaz zaten. benim gibi sap, basit, sıradan bi insan neyden gurur duyar?

evde boş boş oturup oyun oynayarak zamanını öldüren bir malım.

o kadar dil öğrenebilecek, program kullanmayı öğrenebilecek, film izleyip birşeyler katabilecekken, mühendislik adına çalışmalar yapabilip kendimi geliştirecekken, kitap okuyup vizyon sahibi olmak varken ben oturdum evde mal mal skyrim e nba 2k15 e saatler harcıyorum.

10 yıl sonra geçecek ve diyeceğim skyrimi 500 saat oynamak 2k15 i 1000 saat oynamak bana ne kattı. koca bir hiç. oynadığım bir saatte olan bişeyi bile hatırlamayacağım. halbuki yukarda saydıklarımı yapsam neler neler olurdu..

allah benim belamı versin.

• Hayatını değiştirmek elinde.
  • 25 yasinda olmama ragmen hic sigara baslamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 29 Ocak 2015; 16:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015YGSkurbanı

Geçen haftaki demede ilk defa 400 geçtim :)

Hedef ne

• Popüler kültür saçmalıklarına kendimi kaptırmamam

• şöyle bi baktım ve
  • ohoo böyle şeylerden gururlanacaksak...

sigara içmedim, 19 yaşımdayım.. değil başlamayı yakından bile geçmem.

bira bile içmedim evet.. yaşım 19 bira.. söyleyince bi arkadaşıma şaşırdı. daha da benimle konuşmadı..

hiç küfrediyorum . hatta okulda etmiyorum. küfürlü konuşmalar şakasına bile olsa etmiyorum..

içki de tabi ki içmedim...

asla ve asla kumar oynamadım. çocukken dedemle tavuğun lades kemiğiyle ladese girmeyi saymazsak.

hayatım boyunca bir kere bile loto, iddaa oynamadım.

hiç piyango bileti satın almadım..

evet bunlar gerçek. ben böyle bir insanım. bnebu dünyada değer görmeyen bir insanım. belki bira mira içseydim belki sigara içseydim , o üni de kızlarla takılıp da sigara tüttüren insanlar gibi olurdum. bilemem. ama bunları yapmamaya da kararlıyım
  • Müzikle uğraşmak yaklaşık 3-4 yıldır .Sennheiser ile tanışmam. Cs6 audition kullanımı.

Ve el emeği taşınabilir şarj aleti yapımı.

Küçükken bahçede toprak kazarak şehir planlama.

İyiki yapmışım 3 ü de hayatta farklı başarılar getiriyor.

• Sadece derslerimden dolayı bir kaç kereliğine gururlanmıştım o da evdeydi işte. Babam falam aferin dediydi. Başka yok sanırım. Sabahtan beri konu takip ediyorum tutabilecek konuya ilk mesajı atıyım şöyle afilli olsun da artılasınlar diye. Böyle tatmin oluyoz napalım.

• Şampiyonluğum

Eller günahkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 29 Ocak 2015; 16:52:50 >
  • Ara sıra ufak başarılarım oldu ama büyük olaylarda kaybettiğimi düşünüyorum. Bu beni belki kötümser ve umutsuz yapıyor belki ama yaşamak güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

tiyatroya katıldım :D ondan gururlanıyorum. yapabildiğim tek sosyal aktivite buydu hayatımda.

10. sınıfdaydı güvenlikçi görevi , dersden kaçarız diye :D dedim heralde bi iki yerde gözüküyodur. meğerse ana rolmüş . bütün işler benim üstümden yürüyormuş.

ay ışığı sonatı mı neydi. zülfikar diye güvenlik görevlisni oynadım.

dramatik sahnelere girdik bu bela yüzünden. bıçaklanmalar mı dersin , kur yapmalar mı dersin

neyse. daha da olmaz zaten. benim gibi sap, basit, sıradan bi insan neyden gurur duyar?

evde boş boş oturup oyun oynayarak zamanını öldüren bir malım.

o kadar dil öğrenebilecek, program kullanmayı öğrenebilecek, film izleyip birşeyler katabilecekken, mühendislik adına çalışmalar yapabilip kendimi geliştirecekken, kitap okuyup vizyon sahibi olmak varken ben oturdum evde mal mal skyrim e nba 2k15 e saatler harcıyorum.

10 yıl sonra geçecek ve diyeceğim skyrimi 500 saat oynamak 2k15 i 1000 saat oynamak bana ne kattı. koca bir hiç. oynadığım bir saatte olan bişeyi bile hatırlamayacağım. halbuki yukarda saydıklarımı yapsam neler neler olurdu..

allah benim belamı versin.

Oynadığımız oyun dışında aynı durumdayım. Bütün gün mal gibi oyun oynuyorum, dünyanın en çok boş zamanına sahip olan adamıyım belkide, ama kullanamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.