Şimdi Ara

geçmeyen - tekrarlayan makat çatlağı ve akıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

kısa tutmaya çalışacağım çünkü yaşadıklarımı anlattıkça aklıma geldikçe çıldırıyorum.

1.5 yıl önce makat çatlağı dolayısıyla ameliyat oldum. çok ağrım ve kanamam vardı tuvalete gidince dayanamıyodum. direkt hastane ve doktor ismi de vereyim hatta kartal yavuz selim devlet hastanesinde, murtaza ülger'e oldum.

ameliyat sonrası kötü değildi. ilk 2-3 gün tuvalette zorlandım. sonra geçti. ağrı,kanama kalmadı. fakat akıntı başladı ameliyattan 2 ay sonra.
    bildiğin sarı,hafif koyu kıvamlı berbat kokan bir akıntı. ne yaptıysam durduramadım. kendimden utanıyodum artık yaz aylarında o kadar kötü oluyodu ki hele. 4 ay sonra tekrar gittim yanına böyle böyle dedim. perianal fistül olmuş, orda bi kanal oluşmuş oradan iltihap akıyor kötü kokuyor dedi. ee netice dedim? ameliyat dedi bana yine. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

neyse son bi daha olayım da kurtulayım dedim. bir de aynı doktor olunca daha önce ameliyat ettiği yeri de bilince kökten çözer dedim tekrar ameliyat oldum geçtiğiğimiz sene ağutos aylarıydı yanılmıyorsam. bu seferki ağrısız sızısız çok kolay oldu. tuvalette falan da zorluk çekmedim.

ilk başlarda sorunum yoktu ama 1 ay sonra falan tekrar başladı akıntılar. gittim yanına bak böyle böyle çocuk oyuncağı mı bu kes biç ameliyat oluyorum ben bu ne dedim. oradan kesip aldığımız kanal kendini dolduracak 1 ay daha hafif hafif akıntılar olabilir sonra geçer dedi bana. tamam dedim.

7-8 ay geçti. şu anda ameliyat olmadan önceki halim neyse aynıyım. mesela tuvalette gittikten sonra (lütfen gülmeyin Allah düşmanımın başına vermesin) resmen makat bölgeme bir parça peçete sıkıştırıp öyle çıkıyorum. resmen kadınlardan farkım kalmadı, iç çamaşırımı temiz tutmak için popomda peçeteyle geziyorum her tuvalete gittiğimde yeniliyorum. namaz kılan bir insanım durum çok rahatsız ediyor.

2 gündür tuvalete gittiğimde yine kanamalarla karşılaşmaya başladım. hayli yoğun kan geliyor. acı-sızı hiç yok. sadece kan. akıntılarım da aynı şekilde devam ediyor resmen pislik, bunalıma giricem nerdeyse. çalışan bir insanım öyle ha deyince gidip istediğim doktora da gidemiyorum iş güç var.

Allah aşkına tecrübede eden, gerçekten bu işi çözebileceğini düşündüğünüz doktor vs var mıdır? ankaradaki mevlüt hocayı çok duydum ama ameliyatsız 10 15 dk da herkesi gönderiyormuş aklım almıyor bir türlü benim sorunumu 10 dk da nasıl çözebilir diye. bir de özel bi dünya para verip eziyetini çekip aynı şekilde devam etmek var.

istanbuldayım. çok abartı olmamak şartıyla gerçekten çözebileceğine kefil olabileceğiniz bir doktor varsa özel hastaneye de gidebilirim. korhan taviloğlu düşünüyorum fakat ameliyat ücreti hakkında hiçbir bilgi bulamadım. zaten gidip 300 400 muayene parasını bayılmadan da söylemiyolar.

nolur bi yardım edin, yorum yapın çıldırmak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 2 Mart 2016; 10:17:56 >

• geçmiş olsun özel hastanelere falan başvur bence işin zor

Orijinalden alıntı: FalconPlot

geçmiş olsun özel hastanelere falan başvur bence işin zor

teşekkürler hocam ama burada mevzu hastane değil, doktor önemli olan. bu işte gerçekten iyi olan tavsiye edilecek bir doktor lazım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.