Şimdi Ara

GECKO ROM 3.24.40.87 v6.0 Zenfone 5 Anakonu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
9
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanamadım maalesef, telefonda entegre sorunu vardı tam da o sıra rom û yukledim sorun rom da mı telefonda mı anlayamadım.
    Şunu soyleyim rom gerçekten mükemmel, animasyonlar çok güzel, performans felaket :) biraz ayar kısmak lazım sanırım pile faydası olur.
    Dediğim gibi ekran süresi ve kararlılığını çözemedim telefonda problem var benim, şu an tamirde.

İsterseniz şuan ki romun yedeğini alın beğenmezseniz geri dönersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulutan1

Kullanamadım maalesef, telefonda entegre sorunu vardı tam da o sıra rom û yukledim sorun rom da mı telefonda mı anlayamadım.
    Şunu soyleyim rom gerçekten mükemmel, animasyonlar çok güzel, performans felaket :) biraz ayar kısmak lazım sanırım pile faydası olur.
    Dediğim gibi ekran süresi ve kararlılığını çözemedim telefonda problem var benim, şu an tamirde.

İsterseniz şuan ki romun yedeğini alın beğenmezseniz geri dönersiniz.

Hocam şuan rom iniyor. İnmesi bitsin twrp den yedek alıp yükleyeceğim. Yükledikten sonra bakarım ekran süresine ve donma sıklığına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam durum nedir v5 fix ile?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam durum nedir v5 fix ile?

Hocam telefon için yedeği aldım ama gerekli rom dosyasının tamamen inmesine 4 mb kala elektrikler kesildi Benim bilgisayarım masaüstü olduğu için direkt gitti. Daha gelmedi elektrik karanlıkta oturuyorum

• Kısmete bak :-) benim telefon geldi pil ve pil kasası değişmiş pilin oturması biraz zaman alır ama durumları paylaşacağım.

• quote:

Kısmete bak :-) benim telefon geldi pil ve pil kasası değişmiş pilin oturması biraz zaman alır ama durumları paylaşacağım.

hayırlı olsun.
    benim tel yeniden serviste.
    daha kaydı açılmamış.
    alt mikrofondan ses gitmiyor karşıya.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Üstad benim telefona servis 300tl masraf çıkarttı ekranın çerçevesi noktasal şekilde bi kaç yerden darbe almış ekran değişimi yapacaklarmiş, bu yüzden servisten geri aldım telefonu semtte bi telefoncu var o yaptı.
    Zaten 1.5 yılı geçmişti, benim için servis olayı bitti.

• quote:

Üstad benim telefona servis 300tl masraf çıkarttı ekranın çerçevesi noktasal şekilde bi kaç yerden darbe almış ekran değişimi yapacaklarmiş, bu yüzden servisten geri aldım telefonu semtte bi telefoncu var o yaptı.

evet zenfone 5 in parçalarını gittigidiyordan bulmak falan kolay.
    kendiniz bile parça değişimi yapabilirsiniz (ekran zor ama)
    diğer parçaların neredeyse tümü gittigidiyorda var.
    garanti sonrası buradan parça alınıp değiştirilebilir. her nekadar biraz zor bir içeriği olsada uğraşılabilir bir telefon.
    benim garibime giden z2 laser serisi için canlı sohbetten pil sormuştum 3000mah lık.
    yok dediler.
    ürünün ne dışarda nede asusda pil satışı yok.
    çok ilginç.

gittigidiyor daki parçalar.

http://www.gittigidiyor.com/yedek-parca?k=Zenfone+5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 25 Nisan 2016; 11:26:46 >

• @legolaas16' üstat süper olmuş rom eline sağlık.
    Zenmotion kapalı şekilde kullanmak lazım yoksa donmalar oluyor çok can sıkıyor.
    Governor I/O CPU: Hotplug-sio/1333 şeklinde gatey akıcı, kullanışlı.
    "Hareket ile yazma" ile uygulama açma, arama, mesaj atma olayına bayıldım süper :)
    "v5.0 FIX" devrim olmuş sanırım, animasyon ve modlar ile çok gelişmiş.
    Ses geliştirme ve kamera geliştirmeyi kendim yaptım çünkü hazır gelmiyor :)
    Pil süresi diğer gecko romlar gibi sanırım pek test edemedim.
    Zenmation kapalı şekilde kullanırsak süper bi rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

evet zenfone 5 in parçalarını gittigidiyordan bulmak falan kolay.
    kendiniz bile parça değişimi yapabilirsiniz (ekran zor ama)
    diğer parçaların neredeyse tümü gittigidiyorda var.
    garanti sonrası buradan parça alınıp değiştirilebilir. her nekadar biraz zor bir içeriği olsada uğraşılabilir bir telefon.
    benim garibime giden z2 laser serisi için canlı sohbetten pil sormuştum 3000mah lık.
    yok dediler.
    ürünün ne dışarda nede asusda pil satışı yok.
    çok ilginç.

gittigidiyor daki parçalar.

http://www.gittigidiyor.com/yedek-parca?k=Zenfone+5

ali express de buyrun SELFİE BATTERY 8-10 USD CİVARI
    http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160426213009&origin=y&SearchText=zenfone+selfie+battery

ŞAHSEN YENİ BİR CİHAZ ALSAM ŞUANDA REDMİ NOTE3 PRO OLMAZSA SELFİE OLACAK İNAN, BAŞKA TÜM BU ÖZELLİKLERİ BİR YERDE BU FİYATA ZOR.
    DAHA YENİ BAKTIK SAMSUNG,HTC,SONY,CASPER VİA M1 FİYAT/PERFORMANS OLARAK YOK.
    inceleme video:https://www.youtube.com/watch?v=e-Q9ZlTeicg

ASUS ZENFONE SELFİ 3000MAH ÇIKABİLEN PİL+ 3GB RAM 32 GB DAHİLİ HAFIZA + EKRAN 403 PPİ + SES GAYET İYİ + 4G LTE + KAMERA ÖN ARKA çok hassa 13 MGP + SNAPDAGON 615 ÇOK İYİ İŞLEMCİ + ISINMA YOK ve android 5.0 ile geliyor VE 6.0 ve 7.0 alacak cihaz daha ne olsun üstadım. önünde 3 yılı gör yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 27 Nisan 2016; 10:55:58 >

• Hocam radyo çalışıyor mu? Telefon ile konuştuktan sonra reset atıyor mu? Zenmotion bozuk sanırım? Kısa bi +'lar -'ler mesajı paylaşır mısın?

• FM Radyo çalışıyor
    Zenmotion sorunsuz

Hatalar:
    Ayarlar bazen kapanıyor hata veriyor
  • zenfone için hatasız custom rom imkansız gibi birşey :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 28 Nisan 2016; 22:00:29 >
  • xposed kurabilen var mı? 5.0fix kullanıyorum beceremedim bi türlü.
  • Hocam zenmotion dan kaynakli konusma sirasinda reset atma sorunu duzeltildimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolaas16

FM Radyo çalışıyor
    Zenmotion sorunsuz

Hatalar:
    Ayarlar bazen kapanıyor hata veriyor

üstadım malum bazı buglar var ve bazı arkadaşlar da pil tüketimi arttı diyorlar, var mı yakında yeni bir fix.
  • Yeni güncellemeler yakında gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolaas16

Yeni güncellemeler yakında gelecek.

EYVALLAH başarıların daim olsun
  • üstad Boretsin DT2W son update i reset ve donma olayında bir çözüm olmadı mı acaba çözüldü filan diyodu açıklamalarında.
    ayrıca cihaz stock roma döndükten sonra bootloader kilidini açmamız gerekiyor mu son GECKO ROM güncellemesi için, yani sorun oluyor mu açık/kapalı durumda.
    şayet açacaksak eski .bat dosyayı çalıştırarak mı açalım tekrar yoksa aşağdaki gibi mi yapalım;
    1. Telefonunuza yüklediğiniz orjinal rom’un ZIP uzantılı dosyasını (örnek: UL-ASUS_T00F-WW-X.XX.XX.XX-user.zip) açın. İçerisinde system/etc/firmware konumunda yer alan if.bin dosyasını bulun ve bu dosyayı, orjinal rom’a dönerken kullandığınız, masaüstünüzde bulunan platform-tools klasörü içine atın.
    2. Şimdi yine sizin rom dosyanızda yer alan başka bir dosyayı platform-tools klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Orjinal rom dosyanızın içinde ifwi.zip adında bir dosya mevcut. Buna çift tıklayarak açın ve içerisinden telefonunuza uygun olan aşağıdaki dosyayı bulup, masaüstünüzdeki platform-tools klasörü içine atın:
    ZenFone 5 için: dnx_fwr_ctp_a500cg.bin
    3. Şimdi telefonunuzu DroidBoot moduna alıp USB kablosunu bağlayın. Ardından platform-tools klasörünün içindeyken komut penceresini çalıştırın (orjinal rom yüklerken nasıl yapıldığını öğrenmiştiniz). Komut penceresine aşağıdaki komutları sırasıyla girin ve her seferinde bir önceki komutun bitmesini bekleyin:
    İlk komutta yer alan aX0Xcg.bin kısmında telefonunuza göre şu değişikliği yapın:
    ZenFone 5 için: a500cg.bin
    fastboot flash dnx dnx_fwr_ctp_aX0Xcg.bin
    fastboot flash ifwi if.bin
    fastboot reboot-bootloader
    4. Artık bootloader kilidiniz açılmıştır. Telefonunuza istediğiniz özel rom‘u yükleyebilirsiniz. DroidBoot’tan çıkmak için ses tuşlarıyla REBOOT‘u veya NORMAL BOOT‘u seçebilirsiniz, daha sonra güç düğmesine basın.
    http://zenfoneasus.com/zenfonelarda-donma-sorununa-yeni-cozum/

NE DERSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 6 Mayıs 2016; 23:11:35 >

• Aynen hocam bootloader kilidinin açılması gerekiyor
    Orjinal romdan alınırsa bu dosyalar botloader kilitlenmesi gerekiyor diye biliyorum.
    Ayrıca özel rom kullanırken ben bunu denedim telefon açılmıyor, çakılıyor sonra droidboot da çalışan kilit açıcı kullanımak lazım.
    Yazdığınız işlemi özel rom kullanırken denerseniz telefon açılmayabilir, burda paylaşılan kilit açıcı droidboot ta çalışmıoyor fakat bat dosyasının içini açıp ilk komutu silerseniz sorunu çözersiniz format atmaya gerek yok, benim başıma geldi, kolay şekilde çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.