Bugün a101 den 3 kilo yoğurt 1 kg yufka birde xroll bisküvi aldım 52 lira para gitti sadece 3 parça ürüne 50 liraya önceden poşet doluyordu Gıda krizi patlak verecek iyice insanlar herşeyden kısar ama gıdadan kisamaz dünya nüfusu korkunç derecede artıyor dünyanın kaynakları bu kadar insanı beslemeye yeterli değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçinmek iyice zorlaştı

-
-
2016'dan 2017'e dolar 2 katına fırladı. Kimse ses çıkarmıyordu çünkü daha hissettirmemişti.
Şimdi marketten bir şey alamayınca akıllanmaya başladılar. Cebine ve midesine dokunmadan kimse sesini çıkarmıyordu.
Bilinçsiz, bencil bir toplumda yaşamanın sonucu.
Her millet hak edildiği gibi yönetilir. Biraz yokluk açlık görsünler belki akıllanırlar dicem ama yine akıllanmazlar.
-
7bine koltuk yaptırma yiyecek al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chplimisin
Niye parti ayrımı yapıyon? Chpli olsa nolur olmasa nolur
Birazcık Milliyetçi insanlar yönetime gelmediği sürece alım gücü aralıksız düşmeye devam edicek.
Bu mesajım burada dursun 5 sene sonra da döner bakarsınız.
Ya bim ilk açıldığında 1 liraya dünyanın abur cuburunu alıyorduk. Şu an kapının önüne atsan tenezzül edip almazlar bile. 1 lira oldu 0 lira.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En güzeli tek yaşamak:
Ben öyle yaptım ve huzurluyum.
Evvelinde 5 nüfusa bakıyordum, kredi kartı borçlarım maaşımı aşıyordu bir de 2 adet gereksiz kredi ödüyordum.
Allah yüzüme güldü de bu kıtlık başlamadan tek kaldım...
-
Nafaka falan var mı?
Belli ki sucuklar küçük; biraz büyüyüp akılları başlarına geldiğinde bu sevincin uzun sürmez ve kendini sucuklara bakarken bulursun
ha bu arada bi insan sucuklarından ayrı iken nasıl huzurlu ve mutlu olur, bunu da senin vicdanına bırakıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Nisan 2022; 21:28:44 > -
Aile yanı kalıyorum yine maaş yetmiyor.
Bakın telefon pc yenilemeyi geçtim haftasonu dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşayım desem. Yakıtıydı yemeğiydi kahvesiydi kafada 200 lira
bu sadece 1 günlük masraf
e dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşamayacaksam da niye çalışıyorum
maaş 5.300 liraydı stajyer maaşı bu ay terfi aldım 7.300 oldu ama yine yetmeyecek biliyorum. Pantolon + mont alayım desek 800-1000 lira arası tutuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 17 Nisan 2022; 21:23:53 > -
-
vay be, herüf dedesinin cenazesinden gelirken bile sana sipariş ettiğin sucukları yine de getirmiş , hemi de tombul tombul succuklar
-
CeyKalDa
2k23 seçimleri bu milletin son şansı ya tamam ya devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
07.06.2015' den ibret alın.
Kaybedecekleri bir seçime giremezler...
meslek ne hocam
Avrupanin Amerika'nın putine yaptıklarını görmüşsünüzdür umudunuzu yitirmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam milli piyango mu çıktı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence ucuza bile almışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2016'dan 2017'e dolar 2 katına fırladı. Kimse ses çıkarmıyordu çünkü daha hissettirmemişti. Şimdi marketten bir şey alamayınca akıllanmaya başladılar. Cebine ve midesine dokunmadan kimse sesini çıkarmıyordu. Bilinçsiz, bencil bir toplumda yaşamanın sonucu. Her millet hak edildiği gibi yönetilir. Biraz yokluk açlık görsünler belki akıllanırlar dicem ama yine akıllanmazlar. |
Niye parti ayrımı yapıyon? Chpli olsa nolur olmasa nolur |
Benzer içerikler
- puro makası olmadan nasıl kesilir
- tylol hot yasaklandı mı
- mcdonald's çalışan yorumları
- ayağa cam batması tehlikelimi
- 200 bin tl borç nasıl ödenir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X