Şimdi Ara

Geçen senelerde tolga bu sene fabri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakti bizi barcelonadan daha iyi top oynuyoruz fakat kalecilerden sansimiz yok .en buyuk biziz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barcelonadan iyi mi oynuyorsunuz ? Şaka olmalı bu. Gördük 2.yarı. Direkler fark yemekten kurtardı barcelona dediğiniz takımı. En büyük biziz değil ☆☆☆☆ GS diyeceksin. Ama dur bi dk onuda feto sayesinde kazandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 14 Nisan 2017; 17:10:36 >
  • 2. yarı özellikle son 20 dakika oyundan çok düştük gerçekten.Bunun sebebi bence oyuncuların Lyon'u gözünde fazla büyütmesi.Yani tamam kağıt üstünde kupanın favorisi Lyon olabilir ama maç sahada oynanıyor.İlk yarıdaki motivasyonla oynasak Lyon'u kendi seyircisi önünde rezil edebilirdik.

• evet barcelona'dan, bayern'den, alman milli takımından ve mersin idman yurdu'dan daha iyi oynuyoruz ama kalemiz çok zayıf.

• Fabri iyi kaleci bu hatalar yılda bir olur. Geçen hafta Milan'ın kalecisi Donnarumma da böyle bir gol yedirmişti.
  • Neuer izlemeyi yasakla 1 haftada kendine gelir

• Fabri 2. çalımı denemese efsane çalım atmış olacaktı fb ve gs de böyle çalım atan adam yok hadi hadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan gsli komiklikler şakalar yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

Konuyu açan gsli komiklikler şakalar yapıyor.

Tahmin etmeliydim.

• Kaleciden yana gayet de şansımız döndü.

Cordoba vari bi adam ve böyle hatalar yapabilme potansiyeli var. Bi gün patlayacağı belliydi ama keşke bu maç olmasaydı.

Kendi arkadaşına degajla vurup gol yiyebilen bi kaleci değil en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Fabri 2. çalımı denemese efsane çalım atmış olacaktı fb ve gs de böyle çalım atan adam yok hadi hadi

:) Amacını kafa yapını biliyorum ama ciddiye alasım geldi :)

• Fabri'nin şöyle bir avantajı var Tolga'ya göre Fabri istese ibr daha yapmaz. Çünkü Fabri'nin hatası direk seçimle alakalı.

Tolga'nınki öyle değil Tolga'nın hataları tamamen sezgisel ve yetenekle alakalı. Adam ne zaman çıkacak ne zaman çıkmayacak onu kestiremiyor. Kestirse bile ıska geçiyor...
  • quote:

Fabri 2. çalımı denemese efsane çalım atmış olacaktı fb ve gs de böyle çalım atan adam yok hadi hadi

Muslera>Fabri

• Ya ne olacağıydı ? Kupayı mı alacaktı BJK ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Ya ne olacağıydı ? Kupayı mı alacaktı BJK ?

Kupayı GS'den başkası getiremez ManU farkı döşer onlara lyon maçının ikinci yarısındak bjk oyunuyla

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Bana kalırsa,ister Neuer olsun ister Muslera ister Fabri.Öyle bir anda hiçbir kaleci çalım denememeli.O pozisyonda Muslera olsa yapacağı iş muhtemelen topu taca veya auta atmak olacaktı.Öyle bir riske gireceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Amacım kafa yapım neymiş acaba söyleyin de bizde bilelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabricio'yu sıkıntıya sokan pası atan Atiba'yı görmezden gelemezsiniz. Tüm suçu bir adama yıkmak işin en kolayı.
  • Konuyu açan ya GS'li yada FB'li, bu tipler yüzünden tinerci biz oluyoruz.
  • Atiba yavaş atmasaydı Fabri çalım denemezdi Fabrinin 2. hareketi saçmalık dil hareketide garip - -- dedim acaba geçen gün Deportivoya gidicem dedi diye gitmek mi istiyor............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.