Şimdi Ara

geçen sene ygs kimya çalışmıştım sb ki özetleri okuyup sb çözsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene ygs kimyaya çalışmıştım palme soru bankasının yanlarında ki özetleri okuyarak soru bankası çözsem olur mu sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 8 Mart 2018; 22:32:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimya temelin varsa konuları bitirmen 10 gününü alır. Kolaydır, sb ile birlikte günde 1 konu bitirebilirsin.

Bence konuya tümden baksan daha yararlı olabilir yanlardaki bilgiler yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Kimya temelin varsa konuları bitirmen 10 gününü alır. Kolaydır, sb ile birlikte günde 1 konu bitirebilirsin.

Bence konuya tümden baksan daha yararlı olabilir yanlardaki bilgiler yerine.

matematikle götürüyorum 1.5 saat çalıştım 5 sayfa ilerleye bildim bende konsantrasyon sorunu var okuduğum bir bilgiyi 5-6 kez okuduğum oluyor çünkü o an kafam orada olmuyor sınava da çok birşey kalmadı daha mat 2 biyoloji fizik var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 8 Mart 2018; 22:34:53 >
  • Kimya en basit ders ygs'de. 10 gün fazla, 5 günde üstünden geçersin önceden biliyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skirmish4

Kimya en basit ders ygs'de. 10 gün fazla, 5 günde üstünden geçersin önceden biliyorsan.

yukarıda yazdığım nedenden ötürü o kadar kısa süreceğini sanmıyorum

• Benziyoruz, bazen ben de odaklanamıyorum ve konu eksiğim fazla. YGS kimya en basiti ama, bitir geç zorla kendini bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.