Şimdi Ara

Geçen gün bize küfür edildi diyemi bizimkiler Galatasaraya küfür ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Devamlı Galatasaraya küfür ediyorlar. Neden küfür ediliyor anlamıyorum. Aynı Celtic maçındada onlar bize küfür etmişti. Hiç yakışmıyor. Hem onlara hem bizlere..

Orijinalden alıntı: Gareth Bale 11

Galatasaray'a küfür ediliyor çünkü Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir.

Bu kafayla devam

Galatasaray'a küfür ediliyor çünkü Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir.

Gerektirmez bu düşünceyle takımı tutanlarda tutmasın bi zahmet.

- Pierre van Hooijdonk

Arrow - Game of Throes - Supernatural - Agents of SHIELD - Person of Interest - The Walking Dead - The Mentalist - Prison Break - Spartacus - The Wampire Daires - Teen Wolf - How I Met Your Mother - Dexter - Da Vinci's Demons - Fringe - Doctor Who - Flash Forward - Spiderman Ultimate - American Horror Story
  • Hemen vazgeçiyorum Fenerbahçe'den. Hangi takımı tutayım? @Treecko

insan gerçekten hayret ediyor. @Schraderbrau

Hemen vazgeçiyorum Fenerbahçe'den. Hangi takımı tutayım? @Treecko

insan gerçekten hayret ediyor. @Schraderbrau

Takım sevgin rakip takım nefreti üzerine kurulu olmamalı. derbilerde o atmosfer ile edebilirsin ona bir şey diyemem ama hazırlık maçında seninle hiç alakası olmayan bir takıma küfür etmen gerekmez, gerekmemeli.

- Pierre van Hooijdonk

Arrow - Game of Throes - Supernatural - Agents of SHIELD - Person of Interest - The Walking Dead - The Mentalist - Prison Break - Spartacus - The Wampire Daires - Teen Wolf - How I Met Your Mother - Dexter - Da Vinci's Demons - Fringe - Doctor Who - Flash Forward - Spiderman Ultimate - American Horror Story
  • Son Kayserispor maçından sonra Metrobüs ile eve dönerken bir grup GFB taraftarının esir aldığı araca bindim...

Araçtaki GFB taraftarlarının Aziz Yıldırım ve Anadolu GFB aleyhinde ettiği küfürleri ve küfürlü besteleri duysaydınız oturur ağlardınız.

Bu tip adamlara taraftar gözüyle bakamıyorum ben, kendi rantları peşinde koşan çıkarcı grupların yaptığı eylemlerin sonuçları...

Ama Volkan Demirele Emre belözogluna Baroniye Meirelese Tuncay Şanlıya Luganoya Caner Erkine dümdüz gitmişliğim var. Haa bide Mahmut Usluya Ercan saaatciye maalesef ki rahmetli Selcuk Yulaya :(( Nihat Özdemire Rıdvan Dilmene vsvs... bunlara cok dümdüz gıtmısımdır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Fenerbahçe bana çok sempatik geliyor la :D Aziz Yıldırımı falan çok seviyorum. Daha hayatımda Fenerbahceyı 1 kez küfür etmedim..

Ama Volkan Demirele Emre belözogluna Baroniye Meirelese Tuncay Şanlıya Luganoya Caner Erkine dümdüz gitmişliğim var. Haa bide Mahmut Usluya Ercan saaatciye maalesef ki rahmetli Selcuk Yulaya :(( Nihat Özdemire Rıdvan Dilmene vsvs... bunlara cok dümdüz gıtmısımdır heralde

Allah'tan 1 kez küfretmemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: therev

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Fenerbahçe bana çok sempatik geliyor la :D Aziz Yıldırımı falan çok seviyorum. Daha hayatımda Fenerbahceyı 1 kez küfür etmedim..

Allah'tan 1 kez küfretmemişsin.

Benim sorunum tüzel kişiyle değil kişiyle

• arkadaş ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki "aaa galatasaray bizim dostumuz ona küfür edilmez olmasın böyle şeyler yaa" falan mı diyelim ? tamam eğer bunu futbolcu yaparsa ki yapan var bu adiliktir işte bu seyirciyi kışkırtır ya da kulüplerin ve yöneticilerin açıklamaları.

şöylede bir şey de var ki "futbol adam bıçaklamaktır" diye bir beste vardı işte bunu söyleyen gruplar adam olmayanlar. yada "ölünüzü dirinizi, her gün birinizi..." diye devam eden ya da "en iyi x takımlı ölü x takımlıdır." diyenler işte bunlar adam olmayanlardır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.