Şimdi Ara

Geçemediğiniz Oyun Bölümleri için Buraya!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördümki arkadaşlarımız her takıldığı bölümde konu açıyorlar ve forum kirliliği oluyor bunun yerine geçemediğimiz takıldığımız bölümleri bu başlığa yazarsak hem forum kirliliğini engelleriz hem daha kolay çözüme gideriz.

takıldığınız bölümleri buraya yazın çözümü bilenler buradan cevaplasın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 15 Eylül 2008; 8:01:27 >

• Gerek Yok Oyunların Ana Konuları Duruyor
  • ama hala geçilemeyen bölümlerin konuları açılmaya devam ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 15 Eylül 2008; 9:08:11 >
  • Az da olsa çözüm yolu olabilir...
  • Niye sen düşünüyorsun ki böyle birşeyi forum babanın mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Niye sen düşünüyorsun ki böyle birşeyi forum babanın mı ?

Böyle bir konu açmam için forumun babamın olmasımı gerekiyor ? Herkez için yararlı bir konu olur düşüncesiyle böyle bir konu açtım. Az da olsa görüntü kirliliğini önlemiş oluruz bu şekilde...
  • Ben Elimden Geldiği Kadar Öyle Yardım Konularını Kapattırmaya Çalışıyorum Ama Yöneticiler Bir Anons Yapsa Daha Etkili Olur Kanaatimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 15 Eylül 2008; 18:48:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • worms world party in 1. bölümünü geçemedim hep ölüyom napıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

ama hala geçilemeyen bölümlerin konuları açılmaya devam ediliyor

Ana konusuna yazmayıp konu açan kişiler zaten buraya da yazmaz yine koun açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enflasyon

worms world party in 1. bölümünü geçemedim hep ölüyom napıyım

Orada,silahları mouse'nin sağ tıkıyla açacaksın,orada demir çubuk gibi birşey var.Onu seç gemiye doğru diz...Sonra yap birşeyler işte.Zaten Worms'ün single'ı acayip dandik.Bir sonraki bölümü oyna sen.Cinnet geçirmezsen.
  • mafia da küçükken adamlardan kaçamadan ölüyordum ne yapabilrinm?
  • Binaları arkana alarak koş.İlk bölüm değil mi?
  • yaw STREETWARS die bi oyun vardı ; constructor ın devamı gibi.. Orda 7 inci bölüm müydü 8 miydi hatırlamıyorum çok fena takılmıştım.. Halbuki süper oynuyodum..

Hatta baştan başlayıp bir daha aynı yere geldim ama gene geçemediydim.. Şimdi hatırlamıyorum neydi o bölümün konusu ama paylaşmak istedim işte içimde kalmış heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Binaları arkana alarak koş.İlk bölüm değil mi?

evet ilk bölüm ikl çıktığı zamanlarda oynamıştım bitiremetyip silmiştim heheh
  • böle bi konu açılmıştı önceden...hatta üst konu bile olmuştu.ama nedense kaldırıldı heralde...
  • karışıklık olur hiç bir faydası olmaz yeni konu açacağına yeni mesaj atacak bir fark yok..
  • bende san andreas ta havalimanını satın aldım ama görevlerini yapamadım msn adresini ver save dosyasını atayım sen geç olurmu
  • ARKADAŞLAR GTA 4 OYUNU İÇİN YARDIMM LÜTFENNN
  • OYUN % KAÇTA BİTİYOR ARTIK GÖREV KALMADI YAPACAK NAPCAZ NETCEZ BİLMİYORUM,OYUNU BİTİREN VARSA YARDIMMM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.