Şimdi Ara

GECELERİ UYUYAMIYORUM,KENDİME ACIYORUM,GECE OLMASIN İSTİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam unutmuştum şu illuminati olayını Deus Ex oynarken yine karşımıza çıktı
  • Bu tür durumlarda en basit yol önemsememek, es geçmek.
    Seni sıkıntıya düşüren bu konuları daha fazla araştırma.
    Eğer gidebilirsen psikiyatriye git yok gidemezsen aile hekimine git. Mutlaka yardımcı olurlar.
    Bu arada yaş kaçtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Arkadaşlar şu masonlar illuminati falan öğrendiğimden beri ço kkorkuyorum gözmümönüne baphomet falan geliyor geceleri korkuyorum gidiyorum annemlerin yatak odasına bakıyorum onlar mşıl mışıl uyuyor bir kıskançlık başlıyor ki onlar ne güzel rahat rahat uyuyor benim bildiklermi bir bilseler falan diye.Dün gece 5 e kadar oturdum oruç tutuyorum şuanda ama o 5de bile zor uuyabildim çok korkuyorum bu yazıyı yazarken bile sürekli arkama bakıyorum,sesler duyuyorum.Her şeyden çabuk etkilenirim korku filmi izleyeyim senaryo sağlamsa en az 2 hafta uyuyamam,korku oyunu oynayamam ama bu iluminati beni mahvetti hayattan aldıgı mzevkte yok gece gelmesin istiyorum gece olamsın istiyorum sabah kalkıyorum aklımda yine gece olacak gibi saçma şeyler oluyor.Gece uyuyabilsem bile 2 saat sonra uyanıyorum hemen korkudan.Uyandığımda kalbim küt küt atıyor oluyor.Bir yardım edin şu garibana lütfen ne yapabilirim ? son 5-6 aydır böyleyim.Hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım.

unutma ki bahpomet diye bişey yok . şeytandan korkuyosan euzubillahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym de .

Cinlerden korkuyosan Naz - felak - ayetel kürsi oku

ve unutmaki illuminatinin planları birgun alt üst olucak

• Bende bazen korkarım ama benimle uğraşsalar ne kazanıcaklar diye düşünürüm rahatlarım zaten 2012de kitleyecekler işte o zaman korkmaya başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

Bende bazen korkarım ama benimle uğraşsalar ne kazanıcaklar diye düşünürüm rahatlarım zaten 2012de kitleyecekler işte o zaman korkmaya başlayabilirsin

bknz:imzam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

Bende bazen korkarım ama benimle uğraşsalar ne kazanıcaklar diye düşünürüm rahatlarım zaten 2012de kitleyecekler işte o zaman korkmaya başlayabilirsin

bknz:imzam

Dostum bunlara gerçekten bende inanıyorum ama elimden bir şey gelmiyor o yüzden o tarih yaklaşınca bir şeyler düşünmeye başlıyacağım bu ciddi bir konu ama insanlar deli saçması olduğunu zannediyor. Sen onlardan korkma onlar senden korksun.
  • quote:

Arkadaşlar şu masonlar illuminati falan öğrendiğimden beri ço kkorkuyorum gözmümönüne baphomet falan geliyor geceleri korkuyorum gidiyorum annemlerin yatak odasına bakıyorum onlar mşıl mışıl uyuyor bir kıskançlık başlıyor ki onlar ne güzel rahat rahat uyuyor benim bildiklermi bir bilseler falan diye.Dün gece 5 e kadar oturdum oruç tutuyorum şuanda ama o 5de bile zor uuyabildim çok korkuyorum bu yazıyı yazarken bile sürekli arkama bakıyorum,sesler duyuyorum.Her şeyden çabuk etkilenirim korku filmi izleyeyim senaryo sağlamsa en az 2 hafta uyuyamam,korku oyunu oynayamam ama bu iluminati beni mahvetti hayattan aldıgı mzevkte yok gece gelmesin istiyorum gece olamsın istiyorum sabah kalkıyorum aklımda yine gece olacak gibi saçma şeyler oluyor.Gece uyuyabilsem bile 2 saat sonra uyanıyorum hemen korkudan.Uyandığımda kalbim küt küt atıyor oluyor.Bir yardım edin şu garibana lütfen ne yapabilirim ? son 5-6 aydır böyleyim.Hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım.

hocam 1 ayetel kürsi oku hiç kimse 3 harfliler şeytan flan yanına yaraşamaz
    3 ihlas 1 fatiha ve 1 de ayetel kürsi oku
    ciddiyim

• Git kendine bi hobi edin, vaktini başka şeylerle geçir.Madem gözüne uyku girmeyecek düzeye geldin ilgilenme artık.Manyak mısın yahu kendi kendine niye eziyet ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donquixote Doflamingo

Git kendine bi hobi edin, vaktini başka şeylerle geçir.Madem gözüne uyku girmeyecek düzeye geldin ilgilenme artık.Manyak mısın yahu kendi kendine niye eziyet ediyorsun?

Artık okumuyorum zaten ama beynme öyle bir kazıdım ki artık sürekli aklımda ismi aklıma geldikçe bir anda uykum varsa kaçıyor.Yahu dün resmen 5 te yattım yine 1 saa tkıvrandım oyungezer falan okudum anca uyudum.

Ayetel kürsi falan oku diyen arkadaşa da biliyorum o duaları okuyorum zaten ama zaten yanıma gelemelerinden korkmuyorum.Sorun gece uyuayımıyorum rüyamda kıyameti falan görüyorum.Aynısı 2010 yazında olmuştu ama illumniati falan dğeildi oradaki konu kıyametti bilirsiniz 2008-2009-2010 üçgeninde heryerde kıyametle ilgii konuşuyorlardı bende bir şey duydummu araştırmay severim araştırmıştım o zaman çok gerçekçi gelmişti şimdi saçma geliyor.2012 falan.Ama illuminati gerçek 2012 de kitleyecekler zaten görürüz hep beraber

• hala illuminatiye inananlar var

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladimir Lenin -- 7 Eylül 2011; 21:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4id3N

hala ilimunatiye inananlar var

ilimunati ne demek hocam?
  • Bende ruhani varlıklar yüzünden uyuyamıyorum.
  • arkadaşlar gerçekten 8-9 adamın dünyayı yönetebileceğine ihtimal veriyor musunuz?Cidden?Illuminati diye birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFring -- 8 Eylül 2011; 14:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

illuminati ne demek diyen izle:

http://www.dailymotion.com/video/xkwzhv_herkes-izlemeli-bu-videoyu-yayyn-dayytyn-nasyl-yonetiliyoruz-izle_tech

bu ilumanita çok matrakça,az okumuş ve inancı pamuk ipliğine bağlı kişileri çok güzel kandırıyorlar.buda istmanitaolsun:)

Hidra Savaşı
    1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü... Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti.

90'ların sonuna yaklaşırken, bazı cesur gruplar, meteor bölgesine yapılan keşif gezilerini arttırmışlardı. Özellikle "Büyük Hol" girişi pek çok gizem barındırıyordu. Ve bunun için teşkilat tarafından örgütlenen arayıcı bir grup, çalışmalarını sürdürüyordu. Tehlikeler bilgiye aç gurupları durdurmaya yeterli değildi.

Yeni bin yıl, Eminönü için yeni trajik haberlerle başladı. 2000 yılının 11 Mart'ında, Balyoz Nazım, yemeğine karıştırılan kuvvetli bir madde ile zehirlendi. Tıbbın imkanlarını ve şifacıların ustalıklarını aşan bu zehir nedeniyle, Balyoz Nazım birkaç saat içerisinde komaya girdi ve öldü.

Suikastı kimin düzenlediği tespit edilemedi. Lodos klanı mensupları, saldırıdan dolayı Arz'ın Çocukları'nı suçladılar. Bazı kimseler, Lodos klan binasına çok yakın konumlandıkları için çetecilerden şüphelendiler. Ancak yapılan araştırmalar yeterli olamadı. Ve Eminönü, felaket sonrası dönemin yetiştirdiği önemli kahramanlardan birini daha kaybetti.

Lodos'ta Balyoz Nazım'ın vefatından 1 ay sonra yapılan liderlik seçimini İsmet Bey kazandı.

2000'li yıllardan günümüze
    Agah Bey önderliğindeki Teşkilat her zamanki tarafsız tutumunu muhafaza ederek, Eminönü'nde yaşam için gerekli temel ihtiyaçları sağlamaya devam etti. Jandarma içersideki eski askerlerden, kimsenin adını bilmediği "Komutan" lakaplı kişi, Teşkilat'ın askeri kolunu yönetmeye başladı. Mısır çarşısı Teşkilat'ın kalbi olmayı sürdürdü.

Şehir Meclisi de geçen zaman içerisinde bir çok değişikliğe uğradı. Ancak İstanbul'un hala en etkili yönetim mekanizması, Mısır Çarşısı altındaki gizli ve çok iyi korunan yer altı salonunda varlığını sürdüren bu meclis. Meclis üyeleri zamanla değişse de, Ziya Bey, Nihat Bey gibi isimler, ilerlemiş yaşlarına rağmen Eminönü politikasında önemli yerlere sahipler.

Klan mevzuatına gelince; İki klanı birbirinden ayıran büyük öfke derinleşmeye devam etti. Artık daha iyi savaşma yeteneğine sahip klanların nüfusları gitgide arttı. Eminönü şehir meclisinin bu konuda tarafsızlığını muhafaza etmek dışında bir alternatifi yoktu. Klan savaşlarını durdurmak için belki de çok geç kalınmıştı.

Edit:oyun hikayesi çok uzundu bir kısmını sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 11 Eylül 2011; 13:19:50 >

• 99'lu musun ?
  • Ya michael sikkofield blogunu bir okuyun orada bütün kanıtlarla var.
  • 1-1,5 ay önce bendede böyle bi sendrom vardı...
    ayıp değilya korkuyordum...
    hani köpekten filmlerden filan korkmam ama iççimde korku hissi vardı sadece...
    ilk başlarda karanlık odada bile oturamazken zamanla karanlıkta gezemez hatta banyoda bile gözlerimi kapatmaz hale gelmiştim...ve en ileri safhası yanlız yatamıyordum...
    sesler görüntüler kıpırtılar filan cidden çok kötüydü...
    kendi kendime neden diye sormaya başladım
    acaba neden böyle oluyor...aklıma bi kaç şey geliyordu...
    Birincisi stres ikincisi yanlızlık...
    yani kalabalık içinde bile yanlız kalmak...
    kendimce bi çözüm ürettim..
    dua etmek ve yanlız kalmamak mümkünse yanlız kaldığındada başka işlerle uğraşmak eğlenceli tv programları...

çevrendeki yaşlı ve erdemli bi kişiden seni okumasını iste...
    bir cevşen tak
    ve sende arada kendini kötü hissettiğinde oku...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk.

99'lu musun ?

99 lu 12 yaşında belirli oyun sitelerinde üyelikleri var facete salak saçma hacked by grupları var. Bildiğin çocuk ve troll..
  • Arkadaşım bak ne güzel namaz kılıp oruç tutuyormuşsun demekki inaçlı bir kulsun. ama gel görki bu yazdıkların Allaha teslimiyetten uzaklığını ve dinini ne derece az bildiğini ve eksik yaşadığını gösteriyor.
    Eğer, şu beynini yıkamaktan öte gitmeyen kitaplardan daha çok bir Kuran meali alıp okusaydın bugün bu yersiz endişeler içinde olmayacaktın.

Ayetlerde Rabbimiz ne buyuruyor

"İşte o şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Şu halde, eğer iman etmiş kimseler iseniz onlardan korkmayın, benden korkun." 3-175

"Ki onlar (o peygamberler) Allah'ın risaletini tebliğ edenler, O'ndan içleri titreyerek korkanlar ve Allah'ın dışında hiç kimseden korkmayanlardır. Hesap görücü olarak Allah yeter." 33-39

" ...onlardan bir grup, insanlardan Allah'tan korkar gibi -hatta daha da şiddetli bir korkuyla- korkuya kapılıyorlar ..." 4-77

"...Yoksa onlardan korkuyor musunuz? Oysa Allah, -eğer siz gerçek mü’minler iseniz- kendisinden korkmanıza daha lâyıktır..." 9-13

ve daha bunun gibi pek çok ayet var.

Dininle zıtlaşan duygular içinde olma.Şeytan bununla seni gizli şirke sürüklüyor.. Mutlak güç ve kudret onun elindedir. O halde Allah'dan başka hiçkimseden hiçbirşeyden korkma ve sadece Allah'a sığın.

Ayetteki gibi

"...Onlar bize zulmetmediler, ancak kendi nefislerine zulmettiler..."

kendi nefsine zulmetme!

Allah dilemedikçe hiçbirşey sana zarar ve elem veremez.

Fatiha süresinin anlamını iyice idrak et ve yarattıklarının şerrinden sınınman için nuzul edilen nas ve felak sürelerini bol bol oku.

Allah hidayetine nail etsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.