Şimdi Ara

GECELERİ UYUYAMIYORUM,KENDİME ACIYORUM,GECE OLMASIN İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu masonlar illuminati falan öğrendiğimden beri ço kkorkuyorum gözmümönüne baphomet falan geliyor geceleri korkuyorum gidiyorum annemlerin yatak odasına bakıyorum onlar mşıl mışıl uyuyor bir kıskançlık başlıyor ki onlar ne güzel rahat rahat uyuyor benim bildiklermi bir bilseler falan diye.Dün gece 5 e kadar oturdum oruç tutuyorum şuanda ama o 5de bile zor uuyabildim çok korkuyorum bu yazıyı yazarken bile sürekli arkama bakıyorum,sesler duyuyorum.Her şeyden çabuk etkilenirim korku filmi izleyeyim senaryo sağlamsa en az 2 hafta uyuyamam,korku oyunu oynayamam ama bu iluminati beni mahvetti hayattan aldıgı mzevkte yok gece gelmesin istiyorum gece olamsın istiyorum sabah kalkıyorum aklımda yine gece olacak gibi saçma şeyler oluyor.Gece uyuyabilsem bile 2 saat sonra uyanıyorum hemen korkudan.Uyandığımda kalbim küt küt atıyor oluyor.Bir yardım edin şu garibana lütfen ne yapabilirim ? son 5-6 aydır böyleyim.Hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 5 Eylül 2011; 11:24:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geceleri Uyuyamıyorsanız: Nedenleri ve Çözümleri

Uykusuz geceler, günlük yaşamınızı olumsuz etkileyebilir ve fiziksel ve duygusal sağlığınızı bozabilir. Geceleri uyuyamıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir.

Nedenleri:

• Stres ve kaygı: Günlük yaşamın stresleri ve endişeleri uykuya dalmanızı engelleyebilir.
    • Korku ve fobiler: Bazı kişiler, belirli durumlardan veya nesnelerden korktukları için gece uyumakta zorlanırlar.
    • Tıbbi durumlar: Uyku apnesi, huzursuz bacak sendromu ve depresyon gibi bazı tıbbi durumlar uyku sorunlarına neden olabilir.
    • Kafein ve alkol: Yatmadan önce kafein veya alkol almak uykunuzu bozabilir.
    • Düzensiz uyku düzeni: Düzensiz yatma ve uyanma saatleri, vücudunuzun doğal uyku-uyanıklık döngüsünü bozabilir.

Çözümleri:

Geceleri uyuyamıyorsanız, şunları deneyebilirsiniz:

• Uyku hijyeni: Düzenli bir uyku-uyanıklık döngüsü oluşturun, rahat bir uyku ortamı yaratın ve yatmadan önce sizi rahatlatacak etkinliklerde bulunun.
    • Stres yönetimi: Stres seviyenizi azaltmak için egzersiz, meditasyon veya yoga gibi teknikleri kullanın.
    • Korku ve fobilerin üstesinden gelme: Korkularınızı yavaş yavaş yüzleşmek, onları aşmanıza yardımcı olabilir.
    • Tıbbi tedavi: Uyku sorunlarına neden olan tıbbi durumlarınız varsa doktorunuza danışın.
    • Başka bir uzmana danışma: Bir terapist veya danışman, uyku sorunlarınızın altında yatan duygusal veya psikolojik nedenleri belirlemenize yardımcı olabilir.

"Gece korkudan uyuyamıyorum ne yapmalıyım" Sorusunun Cevabı:

Gece korkudan uyuyamıyorsanız, yukarıdaki nedenleri göz önünde bulundurun ve uygun çözümleri uygulayın. Düzenli bir uyku düzeni oluşturmak, stres seviyenizi azaltmak ve korkularınızla başa çıkmak, uyku kalitenizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kafayı sıyırmış bir çocuk olduğunu geçtim

hadi o uydurma illuminati var diyelim, adamların işi gücü yok senin gibi biriyle niye uğraşsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

kafayı sıyırmış bir çocuk olduğunu geçtim

hadi o uydurma illuminati var diyelim, adamların işi gücü yok senin gibi biriyle niye uğraşsın?

Onlar benle uğraşıyor mu dedim sadece korkuyorum dedim buraya da birşey sorulmuyo he.Gir oku bakalım o konuyu 76 sayfalık olanı benim durumumda olan kaç kişi var.Ayrıcada sığırlık yapmasak gerçek birşey bu.3 tane kitap okudum bununla ilgili üstüne forumlar,bloglar.

Ayrıca çocuk değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 5 Eylül 2011; 11:41:48 >
  • Allah korusun kardeşim okudumda içim ürperdi.
    Psikologa falan gittiniz bi destek alsaydınız
    Dua edin bol bol kafanıza böyle şeyleri takmamaya çalışın.

Ama kafanızda bunu bitiremiyorsanız mutlaka psikolojik destek alın
  • Bir uzmandan destek almanızı öneririm.
  • Ramazan ayında rahattım tvde çıkan dinle ilgili programmlar falan beni rahatlatıyordu ama ramazan geçti yine başladı.Namaz kılarken falan rahatlıyorum ama en fazla 1 saat sonra yine eski hal.2 gece önce 1 de yattım gözüme uyku zor girdi 1 saat sonra uyandım.Korkudan uyanıyorum korididorda dolaşıyorum mal mal resimlere bakıyorum.Dergi okuyorum uykum geliyor kapıyorum gözlerimi aklıma geliyorlar hemen uyku falan kalmıyor. uyku düzeni falan kalmadı.Yani eskiden herkes yatardı tv izlerdim oturur hiçbirşey düşünmeden gözümü kapar uyurdum ama artık öyle yapamıyorum.Hayatımda ilk kez o kadar geç saate kadar oturabildim 4 saat uykuyla sabah bese kadar oturdum.Yinede zor uyuyakaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 5 Eylül 2011; 13:02:52 >
  • bana da bu dediklerin 2009 senesinde olmuştu o zaman illumanite felan bilinmezdi pek harun yahyanın kitabanı okumuştum psikolojim bozulmuştu...takip ediliyorum beni öldürücekler hissi vardı cep telefonumdan hattı bataryayi çıkarıyordum... Şimdi iyiyim sana tavsiyem islama sarıl allahın emirlerini yap dua et... Unutma Allah müslümanlarla beraberdir... te şu ayeti unutma

Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla
    söndürmek isterler. Halbuki kafirler
    istemeseler de; Allah, nurunu
    tamamlayacaktır.

saff 8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İllumunati falan ne yaw?Ben anlamadım korku filmi mi? Bu arada krku filmi izlemeyin izleyincede böye uyuyamıyorsuuz :p acayip kitapalrda okumayın :p

sahi siz neden tırstıız nedir o şey cin falan mı ?
  • İllüminatiden korkma İllüminatinin senin gibi b*kundan korkan adamla işleri olmaz
  • koridordan ailene bakıyon kıskanıyon bilseler onlarda napar vs

çok tatlısın abi ya gel sarılacam valla
  • Arkadaşlar okuduğum kitaplardan da bayağı etkileniyorum galiba okuduğum kitaplar:Adolf Hitler:Kavgam dan Brown:da vinci sifresi,melekler ve şeytanlar. Texe Marrs:İlluminati yeni dünya düzeni. Atilla akar:derin dünya düzeni gizli doktrinin küresel efendiler.

Bu kitapların hepsini yarım seneye sığdırınca kafayı yiyor heralde insan.
  • yok az bile okumuşsun canım kardeşim : ) kafayı felan sıyırdığın yok, evet bir ideoloji güdülüyor.. çok eski zamandan beri, bunlar için elinden geldiğince çözüm üret.. üretemiyorsan kafana takma..

insan psikolojisi çok garip, takıntılı bir ruh halini eğitmeye çalış önce :)

hayatta mutlu olmaya çalış.. korkun için şunu diyeyim, korkma korkanın çocuğu olmaz :P

canını sıkma, gözlerini kıs ve hayata meydan oku ! karanlık bir oda mı lap dal ! üzerine git..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Arkadaşlar okuduğum kitaplardan da bayağı etkileniyorum galiba okuduğum kitaplar:Adolf Hitler:Kavgam dan Brown:da vinci sifresi,melekler ve şeytanlar. Texe Marrs:İlluminati yeni dünya düzeni. Atilla akar:derin dünya düzeni gizli doktrinin küresel efendiler.

sana arkadan yaklaşıp böö desek sen ölürsün heralde
  • Biraz sosyal olsanız böyle şeyler aklınıza bile gelmeyecek emin olun..
  • Söv kardeş söv Aklına geldiğinde aptallığını düşün sonra hem düşündüğün şeylerin ve korkularının saçmalığına söv hem de illuminati ye..
    Ben böyle yapıyordum eskiden :D
  • 5 - 6 aydır böylemisin dostum iyi dayanmışsın bende bi ara böyleydim banyoda bile gözlerimi açardım ama hepsi kafanın içide bunlar şeytanın vesvesesi veya psikolojik bişey aman çevrene zarar vermeyesin bir doktora görün veya git sosyal aktivitelere katıl se nasıl düzeldin diyecek olursan elektro müzigi keşfettim :D bende 1-2 gece böyle oldu korku filminden sonra oldu o zamanlar yaşım 15 16 falandı görüntüler gözlerimin önüne filmlerdeki bugulu efekler gibi gelirdi amaseninki bayagı kötü. Kendini toparla pencerenden dışarıya bak küçük çocukları izle güneşe bak anlatabilmişimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Arkadaşlar okuduğum kitaplardan da bayağı etkileniyorum galiba okuduğum kitaplar:Adolf Hitler:Kavgam dan Brown:da vinci sifresi,melekler ve şeytanlar. Texe Marrs:İlluminati yeni dünya düzeni. Atilla akar:derin dünya düzeni gizli doktrinin küresel efendiler.

sana arkadan yaklaşıp böö desek sen ölürsün heralde

• Ya öğle arkadan birisi gelip bööğ derse korkmam zaten.Eğer çok korkutursa refleks olarak burnunu kırabilirim ama Neyse öyle karanlık odadan korkmam zifiri karanlıksa ama hafif ışık varsa mesela bi ayıcık var keçiye benzetirim 3.5 atarım.Mesela monitördenyansıma yapıyor göz beliriyor şuan bile arkama bakarak yazıyorum.
  • birşey yapacaklarsa michael sikkofielde yaparlar sana niye yapsınlar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

birşey yapacaklarsa michael sikkofielde yaparlar sana niye yapsınlar:D

oda doğru.Blogunu yaladım yuttum yemin ediyorum :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.