Şimdi Ara

GECELERİ UYUYAMIYORUM,KENDİME ACIYORUM,GECE OLMASIN İSTİYORUM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk.

99'lu musun ?

99 lu 12 yaşında belirli oyun sitelerinde üyelikleri var facete salak saçma hacked by grupları var. Bildiğin çocuk ve troll..

Artık 14 yaşında https://twitter.com/Sikkofieldci

Hortlatsam mı, hortlatmasam mı diye uzun uzun düşündüm. Ama saat 3.30'da uyanıp tekrar uyuyamayınca dayanamadım.

• İlluminati dedikler olay şahsen fikirde bitmektir. İnsanları senin hissettiğin gibi duygulara düşürmek için düzenledikleri psikolojik baskılardır. Ne kadar çok beslenirse o kadar çok büyür felsefesini taşıyor. Amaçları hiçbir şeyin senin elinde olmadığı fikrini yayıp insanları köleleştirmektir. Korku dolu zihinler net düşünemezler. Onlarında istedikleri tam olarak bu..
  • İlluminati bundan kaç yüzyıl önce kurulmuş ve sonra yok olup gitmiş gizli bir örgüt. İlluminati aydınlanma anlamına geliyor. Kiliseler bilim adamlarına baskı kurduğu için bilim adamları tarafından kurulmuş gizli bir örgüttü sadece. Daha sonra yok oldu. Şu an yapılan İlluminati muhabbetleri saçmalık yok efendim şeytan yok 666 falan.

Bunları bir kitapta okudum ve Dan Brown tüm bilgilerin gerçek olduğunu yazmıştı. Yani ona dayanarak söylüyorum.
  • aman bir tane canın var en fazla ölürsün dert etme bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Ramazan ayında rahattım tvde çıkan dinle ilgili programmlar falan beni rahatlatıyordu ama ramazan geçti yine başladı.Namaz kılarken falan rahatlıyorum ama en fazla 1 saat sonra yine eski hal.2 gece önce 1 de yattım gözüme uyku zor girdi 1 saat sonra uyandım.Korkudan uyanıyorum korididorda dolaşıyorum mal mal resimlere bakıyorum.Dergi okuyorum uykum geliyor kapıyorum gözlerimi aklıma geliyorlar hemen uyku falan kalmıyor. uyku düzeni falan kalmadı.Yani eskiden herkes yatardı tv izlerdim oturur hiçbirşey düşünmeden gözümü kapar uyurdum ama artık öyle yapamıyorum.Hayatımda ilk kez o kadar geç saate kadar oturabildim 4 saat uykuyla sabah bese kadar oturdum.Yinede zor uyuyakaldım

internetten o programların tekrarlarını, geçmiş yıllardakilerini,başka kanallarını izle derim ben.
    ama geçici bir çözüm hayatını geçirirsin o programlarla.
    en son seni ermiş bir imam olarak buluruz daha iyi sıyırmaktan demi

• ker konuya cevap devam eder her
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.