Şimdi Ara

Geceleri Düşünmekten Uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediğim kadar yorgun olayım, 30-60 dk düşünüp anca uyurum. Bazen de süre artınca dayanamayıp kalkıyorum yardım edecek var mı?

• Hocam dusunme bende de var ya ayni zamanda bi de elimden gelse sabaha kadar hayal kurarim ne yapcam yemin ederim hic bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede vardı o sorun en iyisi muzik dinleyip yatmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bende aynı şekildeyim şuanda gözlerim kapanıyor ama yatağa yatayım düşünmekten uyuyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

Hocam dusunme bende de var ya ayni zamanda bi de elimden gelse sabaha kadar hayal kurarim ne yapcam yemin ederim hic bilmiyorum

Kitap okumak çözüm olabilir mi sence
  • Ornek ben hep boyleyim yatakta sabahladigim bile oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

quote:

Hocam dusunme bende de var ya ayni zamanda bi de elimden gelse sabaha kadar hayal kurarim ne yapcam yemin ederim hic bilmiyorum

Valla olabilir aslında ama hayal kurmak daha zevkli geliyor bana. Kitap okumayı da denedim hocam daha önce ama dediğim gibi hayal kurmak daha zevkli geliyor bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlıktan geberiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyuyamadigim icin az once kalktim. Otu boku dusunmekten bıktım artik.

• Sözel bölüm müsün? Değilsen hemen sözel bölüme geç, fazla düşünenler sözelde daima başarılıdır ;)

• quote:

quote:

quote:

Valla olabilir aslında ama hayal kurmak daha zevkli geliyor bana. Kitap okumayı da denedim hocam daha önce ama dediğim gibi hayal kurmak daha zevkli geliyor bana

Düşünmemeye çalışsan hiç olmuyor yani hırsla uyunmuyor ''uyuyacağım artık!'' deyip. Hayal kurunca da devam ediyor bi türlü dalamıyoruz.

• Ne düşünüyorsun merak ettim doğrusu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Düşünmemeye çalışsan hiç olmuyor yani hırsla uyunmuyor ''uyuyacağım artık!'' deyip. Hayal kurunca da devam ediyor bi türlü dalamıyoruz.

Ben bazen yani gerçekten uykum geldiğinde veya sabah işim olduğunda la yat uyu oğlum düşünme düşünme diyerek kendime telkin ediyorum bi sure sonra kendi kendine uyuya kalıyorum ama her gece her gece olmuyor bu dediğim hele bazen bi bakıyorum saat olmuş sabahın 4 ü hayal kurarken veya düşünürken zamanın geçtiğini anlamıyorum o zamanda kendime kkızıp yat zıbar diyorum kendime küfür ediyorum tamam etik değil ama bi süre sonra alışkanlık yapıyor bu olay 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli boyleyim hayatımın bir parçası oldu artık bu durum yapacak bir şey yok diyorum zaten bunu ddüşünürken uyuya kalıyorum oh be rahatladim bunları yazınca

• Yorgunluktan gözlerimi açamıyorum ama sırf düşünmemek için yatmıyorum
  • Neyi düşünüyorsun bu kadar? Hayal kurrmak eğlencelidir ben kurarım 5-10 dk sonra dalıp giderim. Bence sorunun hayal kurmaktan degil uyuyamadigin icin hayal kuruyorsun, asıl sorunu tespit etmek lazım. Uyku düzenin nasıl? Sabah kaçta uyanıyorsun?

• Günün özetini yapar ve yarını tahmin ederim en fazla. Uyumak da zor oluyor. Uykum var ama uyumak zor işte.
  • Yine saat 4 oldu yine uyuyamadim

• Köyden 1 ay önce geldim koyde hiç böyle problemim yoktu 12'de yatıp 8'de kalkiyordum sıkıntım stres ve yattığım odanın sıcak olması sanırım

• Dusunen bir beyine sahip olan herkeste ayni sorun var zaten merak etme. Ben de uykumdan uyandim az once. Mal gibi uyuyan kafasi rahat elemanlardan olamadik bir turlu

• Bu sorun dönem dönem yaşanıyor sanırım.Bir aralar bende aynı durumdaydım , artık müzik dinleyerek uyuyorum.PC'de ayarladığım saatte kapanıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.