Şimdi Ara

Gece sokağa çıkıp koşma dürtüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir senedir her gece geliyor bu dürtü. Kendimi sokağa atıp nefesim kesilene kadar koşmak istiyorum. Sırf bu dürtüden dolayı bisiklet almayı düşünüyorum, şu saatlerde gezmelik. Merak ettim, benim gibi hisseden var mıdır acaba diye. Bir yandan da içimi dökeyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda avatarındakiyle ilgili çok güzel bir deyim var aslında..
  • 2 gecedir dışarı sigara almaya cıktıgımda ınanılmaz sekılde benımde koşasım gelıyor,Gece bırde serın oluyo hava alllaaahh,

öyle bi grup kur sen ilk üye benım,bellı saatlerde cıkıp kosalım ve km. yer yön google maps cart curt gıbı bılgıler paylasalım.

Süper olur hem sıgarayıda bırakırım.ayrıca kaydettiğimiz gelişmeleride görürüz. Göbeğimi ve sonrasını paylasabılırım , ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jose55 -- 13 Eylül 2013; 4:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose55

2 gecedir dışarı sigara almaya cıktıgımda ınanılmaz sekılde benımde koşasım gelıyor,Gece bırde serın oluyo hava alllaaahh,

öyle bi grup kur sen ilk üye benım,bellı saatlerde cıkıp kosalım ve km. yer yön google maps cart curt gıbı bılgıler paylasalım.

Süper olur hem sıgarayıda bırakırım.ayrıca kaydettiğimiz gelişmeleride görürüz. Göbeğimi ve sonrasını paylasabılırım , ))

Ben koşmasına koşarım da, Köpeklerden korkuyorum açıkçası. Bu yüzden bisikleti tercih ediyorum. Ama,dediğin gibi bizim gibiler varsa grup kurup etkinlik yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köpeklerden niye korkuyosun,Hayvanlar zaten şehirde aç susuz eziyet halindeler,Belediye şehirlerden toplayıp dağ başlarına atıyolar o ıssız yerlerde aç susuz geberip gıdıyolar,Yanına kosarken bı sırt cantası,içinde kemık al tavukcudan arsına cıkarsa atarsın hem hayvanlara buyuk sevabın olur,senın korktugunu anlıyo onlar adrenalınden felan ondan kovalarlar senı,ancak kemık kurtarır , ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jose55 -- 13 Eylül 2013; 4:50:00 >
  • köpek kovucu aletler var aslında onlardan alıp koşmak ne güzel olur be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Brother

köpek kovucu aletler var aslında onlardan alıp koşmak ne güzel olur be.

Siz nası ınsansınız be kardesım,Hıcmı hayvan sevgısı yok,Nıye yuksek frekanslı ses yayıp etrafa hayvanların beynıne ıskence edeceksınız.Peygamber Efendimiz (asm) köpek ve yavruları rahatsız olmasın diye ordunun yolunu değiştirmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olayı dini boyut üzerinden değerlendirmenin bir manası yok.

hayvan sevgisi ile alakalı bir konu değil bu. zararsız duran köpeğe karşı elbette böyle bir şey kullanacak değilim.

gece vakti hiç sokağa çıktın mı ? sürü halinde gezen köpeklerden haberin var mı senin? bir şey yapmasan bile saldıran köpekler var. bir saldırı durumunda kullanırsın o aleti olur biter.
  • coşkun çıkarsa selam söyleyin
  • vip üye en başa beni yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.