Şimdi Ara

gece kulubunden aldigim kizla yasadiklarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yazacaklarim tamamen gercektir, ayni zamanda yogun alkolun tesiri altinda yazmaktayim bunlari. simdi sizlere unutamadigim ve buyuk ihtimalle omrumun sonuna kadar da unutamayacagim bir animi anlatacagim. bu zamana kadar hep hayalim mekandan (tercihen kulupten) mevcut outfitiyle bir kiz almaktir. ozel bir gun vesilesiyle 2 arkadasimla birlikte 3 erkek bir gece kulubune gittik. gittigimiz kulup eski reina ve sortie muadili kurucesmede bogaza sifir bir kuluptu. mekan sahibinin tanidik olmasi sebebiyle damsiz alindik. takim elbiseleri cekip gittik. mekana girisimizle beraber ben bir kotu oldum dans eden kizlari gorunce. locaya oturduk 3 sise chivas 12 actirdik. tam karsimizdaki standda da 3 kisilik bir kiz grubu var. hepsi cok guzel. tabi ben oturduktan sonra hep o standi kestim, bir kizi gozume kestirdim. ama bir turlu cesaret edip locaya davet edemiyorum reddedilme korkusu ile. kizdan biraz bahsetmek gerekirse; bel kismi tamamen acik olacak sekilde askili bir buluz var uzerinde. saclari dumduz platin sarisi ve omuzlarindan asagi dusuyor. altinda skinny bir beyaz pantolon, bacaklar incecik ayni zamanda bel de incecik. karin dumduz. pantolonun asagisinda ise siyah deri YSL high heel var. hani su topuk kisminda YSL logosu olan high heellerden bahsediyorum. oturali bir bir bucuk saat oldu biz kesisiyoruz ama harekete gececek cesaret yok bende. tam o esnada bu sarki caldi:


    Gülşen - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Believe SAS Be Adam · Gülşen · Özkan Turgay · Özkan Turgay Be Adam ℗ SONER MÜZİK Released on: 1996-07-11 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=pjoDN2d27wE&feature=youtu.be




    tabii bu sarkida kizlar hunharca dans etmeye basladilar. sarkinin ne oldugunu anlamam biraz zaman aldi. daha sonra sozlere girince “gizleme benden cekinme soyle yollarima cik yurekli ol, saklanma benden derdini soyle sen karsima cik yurekli ol. kacirma gozlerini dinle kalp sesini soyle seviyorsan yurekli ol. icine ata ata hale ne dustun tuta tuta catlayacaksin be adam! cekinme hadi hadi soyle de kurtul bundan kura kura kurudun be adam..” kisminda bana bakarak, gulumseyerek dans ettigi esnada parmaklarini “gel gel” der gibi yaparak bana bakti. bu bana bir gondermeydi. ben de alkolun bana verdigi yetkiye dayanarak ayaga kalkip standa gidip bu kizi belinden hafifce dokunmak suretiyle locada bize eslik etmek isteyip istemedigini sordum. bir sure saskin bir surat ifadesiyle dudaklarini isirmak suretiyle gozlerimin icine baktiktan sonra arkadaslarinin kulaklarina bir seyler fisildadi. sonrasinda tabii olur ama arkadaslarim da gelecek dedi. ben sorun olmayacagini soyledim ve birlikte locaya gectik. yerlerini gosterdim ve oturdular kizlar. ben benimkiyle yan yana oturdum. daha sonra bu sarki calmaya basladi hic unutmuyorum:


    netd müzikyoutube
    Nalan - Adresi Biliyorsun
    https://www.youtube.com/watch?v=NX1jB-d31Po&feature=youtu.be




    kizlar hafifce dans etmeye devam ediyordu. o esnada ben benim kiza adini sordum. isminin serra oldugunu soyledi. serrayi tepeden tirnaga suzmeye basladim o dans ederken. sapsari saclarindan, goguslerine.. incecik belinden ve dumduz karnindan bacaklarina.. incecik bileklerinden YSL high heel den gozuken toe cleavage larina kadar kesiyordum. benim sagimda oturuyordu. daha sonra sag elimle incecik belinden kavrayip pespembe dudaklarina yoneldim. hafifce opusmeye basladik. o esnada sol elim de toe cleavage kismindaydi serranin. bacak bacak ustune atarak oturuyordu ve sag bacagi sol bacaginin ustundeydi. bas parmagimla ile de sole kismini oksuyordum. ortamdaki isik los oldugundan ve herkes kendi eglencesinin derdinde oldugundan dikkat cekmiyorduk. 


    saat gece 3 e yaklasiyordu epey gec olmustu. kulupten ciktiktan sonra otelde devam edip edemeyecegimizi sordum. uzaklara bakti ve biraz dusundu. sonra bana donup olabilir dedi. onu conrad istanbul bosphorus oteline davet ettim. tipik bir dh olucusu oldugumdan internetten en uygun fiyati buldum ve bu fiyat gecelik 2000₺ civariydi. bogaz manzarali bir oda tuttum. kulupten ciktiktan sonra saat 4-4.5 civari odaya gectik. odadan tum istanbulu goruyorduk neredeyse gece isiklarindaki.


    devami gelecektir..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • özet: eskortla para yiyen bir arkadaşın anısı.

    otele 2000tl, bara 1000tl, kıza kaç para gitti kanka?

    serra nın memleket nereymiş, bu arada iyi ingilizce kasmışsın yürrüü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakkaji -- 18 Aralık 2021; 5:6:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam resmen mini kitap yazmış



    hayatında ilk defa mı gece kulübüne gittin  







    okumadım

  • sonra uyandın donunda bi ıslaklık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı en azından son yıllardani yıkık hikayelerine göre iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decvamını anlat

  • Cbs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır yaşamak isteyip yaşayamadığın hikaye ... ee sonra noluyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimaruf1111 A kullanıcısına yanıt
    adamın otsbiri yarıda kalmış elleri titreye titreye yazmış hale bak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen tanıdık sayesinde damsız girdiysen kızlar nasıl damsız girebildi ? Bilmediğimden soruyorum o da mı tanıdıktı yoksa veya sadece erkekler mi damsız girebiliyor ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuna Sonra uyandım yazmalık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.