Şimdi Ara

gece kapalı monütör birden açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece uyuyordum bir ara uyandım kalktım odada dolandım(gece uyanırsam öyle yaparım hep) monütörde birşey dikkatimi çekti ona bakıyordum birden açıldı monütör no signal vs. Bi yazı çıktı işte bende korkudan fişi çektim acaba neden olmuştur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfPuppets -- 4 Haziran 2012; 11:51:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayara bagli olan giris yeri gevsemis olabilir tam temasi gitmistir o an da sana denk gelmistir:) 2. bir ihtimal ise içine bişiler girmis olabilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaW

bilgisayara bagli olan giris yeri gevsemis olabilir tam temasi gitmistir o an da sana denk gelmistir:) 2. bir ihtimal ise içine bişiler girmis olabilir:)

sağol hocam rahatlattın beni. Teşekkür ederim

• Deccal ilk olarak bilgisayarlara inicektir ve o indigimde herkesin haberi olacaktir bilgisayarin ekrani birden nasil oldu bilemem. Belkide sen uyurken bilgisayara birseyler oluyordur o ana denk gelmissindir . Caktirma yorganini kafana kadar cek uyu seni tuhaf cocuk evin icinde gezinmekte neymis

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3547

Deccal ilk olarak bilgisayarlara inicektir ve o indigimde herkesin haberi olacaktir bilgisayarin ekrani birden nasil oldu bilemem. Belkide sen uyurken bilgisayara birseyler oluyordur o ana denk gelmissindir . Caktirma yorganini kafana kadar cek uyu seni tuhaf cocuk evin icinde gezinmekte neymis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.